• ABONARE
  • Contact
  • Publicitate
  • Anunțuri
  • Audiență
  • Rețele sociale
  • Informații
  • Știri
  • Subvenții APIA
  • Vegetal
  • Zootehnie
  • Bursă cereale
  • Agribusiness
  • ARHIVA
  • CĂUTARE
  • Succesul culturii de floarea-soarelui începe cu alegerea hibrizilor!

    agrointeligenta.ro -

    În sprijinul fermierilor care își fac planurile pentru noul sezon de floarea-soarelui, compania BASF Agricultural Solutions România prezintă noutățile din portofoliul de hibrizi, precum și ofertele care contribuie la reducerea costurilor de protecție a plantelor.

    Trei hibrizi noi în portofoliu

    Tehnologia de cultivare a hibrizilor a devenit tot mai performantă, iar calitatea acestora a crescut constant. În fiecare an, compania BASF Agricultural Solutions creează și testează peste 8.000 de hibrizi, dintre care îi alege doar pe cei perfect adaptați condițiilor tehnologice și climatice din fiecare țară.

    În 2021, în România vor fi lansați 3 hibrizi de floarea-soarelui în segmentul Clearfield® Plus.

    Dracaris CLP – Hibrid de floarea-soarelui Clearfield® Plus cu stabilitate ridicată

    Dracaris CLP este un hibrid de nouă generație care li se adresează agronomilor care practică o tehnologie intensivă și doresc performanțe stabile și ridicate, chiar și în condiții de stres. Este un hibrid timpuriu adaptat și pentru cultura a doua dacă este semănat până la începutul lunii Iulie. Este un hibrid viguros, cu o creștere rapidă în primăvară, capabil să asigure atât un conținut ridicat de ulei, cât și o toleranță ridicată la cădere.

    Acesta asigură un pachet excelent de toleranțe ridicate: la parazitul Orobanche (rasele A-F), la mană și Phomopsis pentru care are o toleranță excelentă, dar și o toleranță bună la Verticilium, Sclerotinia, Marcophomina, Alternaria și Puccinia.

    Aluris CLP – Hibrid de floarea-soarelui Clearfield® Plus cu potențial ridicat de producție și conținut ridicat de ulei

    Aluris CLP este ideal pentru agronomii care aplică tehnologii de cultivare mediu intensive și intensive pentru floarea-soarelui. Are un conținut ridicat de ulei, o bună vigoare timpurie și toleranță ridicată la cădere.

    Hibridul Aluris CLP oferă avantajul unui cumul excelent de toleranțe, atât la Orobanche cumana (rasele A-G), cât și la boli extrem de păgubitoare, precum: mana și Sclerotinia cu toleranță foarte bună, și bună la Phomopsis, Marcophornina, Alternaria și Puccinia.

    Acordis CLP – Hibrid semitardiv de floarea-soarelui Clearfield® Plus cu producții ridicate și pachet complet de toleranțe la boli

    Cel de-al treilea hibrid de floarea-soarelui Clearfield® Plus din portofoliul de semințe BASF li se adresează fermierilor care folosesc tehnologii intensive de cultivare la floarea-soarelui. Acordis CLP are un conținut foarte ridicat de ulei, vigoare timpurie extraordinară și o excelentă toleranță la cădere.

    Oferă un pachet complet de toleranțe, atât la buruiana-parazit Orobanche (rasele A-F), cât și o toleranță excelentă la bolile Phomopsis, Sclerotinia și Marcophornina, și bună la Verticillium, Alternaria și Puccinia.

    Pe lângă cei noi, în portofoliul de semințe BASF se mai află doi hibrizi deja cunoscuți și apreciați. Toți sunt prezentați detaliat în broșura gratuită oferită de Basf.

    Oferte avantajoase

    În funcție de suprafața și nevoile culturii lor, agronomii pot alege acum și oferta promoțională potrivită, fie la sacii de semințe, fie la erbicide sau chiar la întregul pachet tehnologic.

    #1 La 8 saci cu hibrizi de floarea-soarelui cumpărați, se oferă gratuit 2 saci cu semințe.
    #2 La 25 de litri de erbicid Pulsar® 40 cumpărați, se adaugă gratuit 3 litri de fungicid Retengo®.
    #3 La 100 de litri de erbicid Pulsar® 40 cumpărați, se primesc în plus 5 litri de fungicid Pictor®.
    #4 La 40 de litri de erbicid Pulsar® Plus cumpărați, se dau gratuit 3 litri de fungicid Retengo®.
    #5 La 100 de litri de erbicid Pulsar® Plus cumpărați, se asigură gratuit 5 litri de fungicid Pictor.

    Toate ofertele de sezon sunt prezentate în noua broșură.


    Te-ar mai putea interesa

    Lege nouă în Monitorul Oficial: Vânzarea unui teren agricol devine nulă dacă nu se achită acest impozit! Vremea se schimbă radical: vin ploile. Prognoza meteo actualizată! Alertă meteo de vreme severă! Ploi și căderi de grindină până vineri dimineață

    Ultimele știri

    NeemAzal, din portofoliul Chemark Rom, este soluția biologică ideală pentru controlul dăunătorilor Ajutoarele de stat pentru fermieri – prelungite până la finalul anului Plugul cu vibrații – inovația românească pentru o arătură mai eficientă și cu consum redus de motorină