• ABONARE
  • Contact
  • Publicitate
  • Anunțuri
  • Audiență
  • Rețele sociale
  • Informații
  • Știri
  • Subvenții APIA
  • Vegetal
  • Zootehnie
  • Bursă cereale
  • Agribusiness
  • ARHIVA
  • CĂUTARE
  • BAYER: Ana Gheorghiu a preluat funcția de Public Affairs, Science and Sustainability Lead pentru România, Bulgaria și Republica Moldova

    Ramona Dascălu -

    Ana Gheorghiu a preluat funcția de Public Affairs, Science and Sustainability Lead pentru grupul de țări România, Bulgaria și Republica Moldova, la finalul lunii octombrie, devenind parte a echipei de conducere a diviziei Bayer Crop Science. Pentru noul său rol, Ana Gheorghiu își propune să construiască o rețea solidă de dialog cu partenerii Bayer – autorități, asociații, institute de cercetare și dezvoltare și media, pentru a oferi cele mai bune soluții fermierilor, consumatorilor și pacienților.

    Îmi doresc ca acțiunile mele din acest nou rol să reflecte valorile brandului Bayer de seriozitate, încredere și calitate. În plus, intenționez să contribui la integrarea inițiativelor de sustenabilitate în strategia și operațiunile grupului nostru de țări, aliniindu-ne astfel la Strategia de dezvoltare durabilă a Națiunilor Unite. Nu în ultimul rând, atenția mea se va îndrepta către proiectele Bayer de responsabilitate socială corporativă, fiind convinsă că implicarea activă în comunitatea locală aduce reale beneficii”, a declarat Ana Gheorghiu cu ocazia numirii.

    Ana Gheorghiu s-a alăturat companiei Bayer în 2015, ca Agricultural Policy și Stakeholder Affairs Manager. Principalele ei atribuții au fost reprezentate de gestionarea, planificarea și promovarea relațiilor guvernamentale și acțiunilor de advocacy în cadrul diviziei Crop Science a companiei Bayer. A menținut comunicarea cu autoritățile europene și naționale, deputații europeni, fermierii, distribuitorii, asociațiile industriale, apicultorii, ONG-urile.

    Sunt onorată și entuziasmată să fac parte din echipa Bayer, o companie prestigioasă, cu o istorie de peste 150 ani în domeniile sănătății și agriculturii. În fiecare dintre diviziile Bayer oferim un portofoliu de produse inovative și contribuim la găsirea de soluții pentru unele dintre cele mai mari provocări ale timpurilor noastre. Astfel, îmbunătățim calitatea vieții pentru o populație din ce în ce mai numeroasă, prin inovații în prevenirea, alinarea sau tratarea bolilor. De asemenea, contribuim la o ofertă sigură de alimente și furaje, prin seminţe de înaltă valoare, soluţii chimice şi biologice de protecţie a culturilor şi servicii pentru o agricultură modernă şi sustenabilă”, a mai declarat Ana Gheorghiu.

    Ana Gheorghiu a studiat la Universitatea Politehnică din București unde a absolvit Facultatea de Inginerie în Limbi Străine, deținând o diplomă de licență în inginerie electronică și telecomunicații și un master în managementul resurselor naturale și economia mediului.

    Bayer este o companie globală cu competenţe cheie în domeniul Ştiinţelor Vieţii, respectiv sănătate şi agricultură. Produsele şi serviciile oferite sunt special concepute pentru a fi în beneficiul oamenilor, contribuind la depăşirea provocărilor uriaşe pe care le presupune o populaţie globală în creştere şi îmbătrânită. Totodată, Grupul îşi propune să îşi îmbunătăţească profitabilitatea şi să creeze valoare prin inovaţie şi dezvoltare. Bayer s-a angajat să respecte principiile dezvoltării sustenabile, iar brand-ul Bayer este un etalon de încredere, autenticitate şi calitate, în întreaga lume. În anul fiscal 2019, Grupul avea aproximativ 104,000 de angajaţi şi a înregistrat vânzări de 43,5 de miliarde Euro. Cheltuielile cu capitalul s-au ridicat la 2,9 miliarde de Euro, iar cele cu Cercetarea şi Dezvoltarea la 5,3 miliarde de Euro.


    Te-ar mai putea interesa

    Ce putem planta lângă sau sub un nuc Piața cerealelor, din nou sub presiune. Prețuri la zi Lege nouă în vigoare la ANAF pentru impozitarea micilor fermieri!

    Ultimele știri

    Mesaj din industria cărnii – ce se întâmplă cu prețul cărnii de porc de Sărbători Micii și salamurile din România – interzise în SUA și UK. Motivul pentru care s-au blocat exporturile Fermierul de pe Valea Trotușului care crește 8 vaci și produce o brânză specială, premiată la nivel mondial