• ABONARE
  • Contact
  • Publicitate
  • Anunțuri
  • Audiență
  • Rețele sociale
  • Informații
  • Știri
  • Subvenții APIA
  • Vegetal
  • Zootehnie
  • Bursă cereale
  • Agribusiness
  • ARHIVA
  • CĂUTARE
  • Corneliu Idu, proprietarul celui mai mare siloz de cereale de la Marea Neagră, a murit!

    Ramona Dascălu -

    A murit proprietarul celui mai mare siloz de cereale de la Marea Neagră şi Marea Mediterană! Omul de afaceri constănțean Corneliu Idu, fondatorul Comvex,  în vârstă de 70 de ani, a murit astăzi, marți – 1 decembrie, din cauza COVID-19.

    Surse medicale au declarat că starea de sănătate a lui Corneliu Idu s-a agravat brusc, marţi dimineaţă, iar cadrele medicale nu au reuşit să îl salveze, acesta fiind diagnosticat cu Covid-19, scrie news.ro. 

    Corneliu Idu, proprietarul Comvez – cel mai mare terminal specializat în operarea materiilor prime solide vrac din arealul Mării Negre, a inaugurat anul trecut, în luna octombrie, cel mai modern şi cel mai mare siloz de la Marea Neagră şi Marea Mediterană, siloz situat chiar în portul Constanţa, la dana 80.

    Potrivit spuselor omului de afaceri, de la acea vreme, investiția în silozul ce deține o capacitate de 200.000 de tone a fost de 50 de milioane de euro.

    Corneliu Idu se număra printre cei mai bogați oameni de afaceri din județul Constanța, el deținând pe lângă firme de shipping şi societăţi în domeniul activităţilor portuare, și o bază de tenis în staţiunea Mamaia, unde s-au disputat mai multe competiţii interne şi internaţionale.


    Te-ar mai putea interesa

    Ce putem planta lângă sau sub un nuc Subvenții APIA 2024 – tranșa a doua. Plățile finale achitate pe hectar și cap de animal Tractoarele Zetor pe care fermierii le pot cumpăra prin programul Rabla pentru Tractoare

    Ultimele știri

    Mesaj din industria cărnii – ce se întâmplă cu prețul cărnii de porc de Sărbători Micii și salamurile din România – interzise în SUA și UK. Motivul pentru care s-au blocat exporturile Fermierul de pe Valea Trotușului care crește 8 vaci și produce o brânză specială, premiată la nivel mondial