• ABONARE
  • Contact
  • Publicitate
  • Anunțuri
  • Audiență
  • Rețele sociale
  • Informații
  • Știri
  • Subvenții APIA
  • Vegetal
  • Zootehnie
  • Bursă cereale
  • Agribusiness
  • ARHIVA
  • CĂUTARE
  • Gabriela Vila este noul director general ADAMA România și Republica Moldova

    Ramona Dascălu -

    Gabriela Vila este noul director general al companiei Adama pentru România și Republica Moldova! Anunțul oficial a fost făcut public pe rețelele de socializare, cu mențiunea că Gabriela Vila și-a preluat noile atribuții începând de astăzi, vineri – 22 ianuarie .

    ”Cu noul an vin și noi schimbări în cadrul companiei noastre. Avem deosebita plăcere să vă anunțăm că doamna Gabriela Vila este, începând de astăzi, noul Director General ADAMA România și Republica Moldova. Cu o experiență de aproape 25 de ani în agribussiness, Gabriela a avut o contribuție importantă în transformarea business-ului ADAMA în ceea ce reprezintă el astăzi, venind cu o nouă abordare care a susținut parteneriatele pe termen lung cu clienții ADAMA. Îi urăm mult succes în noul rol”, arată într-o postare pe pagina sa de Facebook ADAMA România.

    Până să preia conducerea Adama, Gabriela Vila a ocupat funcția de director național de vânzări al Adama România, responsabilitățile fiind cele de consolidare a parteneriatului cu partenerii din rețeaua de distribuție, definirea și implementarea condițiilor comerciale, precum și de management al echipei comerciale Adama.


    Te-ar mai putea interesa

    Primul județ în care DAJ anunță că a virat despăgubirile de secetă în conturile fermierilor! Primul îngheț la culturile din câmp. Alexander Degianski, fermier: O iarnă blândă, coșmarul unui agronom Tractoarele Zetor pe care fermierii le pot cumpăra prin programul Rabla pentru Tractoare

    Ultimele știri

    Mesaj din industria cărnii – ce se întâmplă cu prețul cărnii de porc de Sărbători Micii și salamurile din România – interzise în SUA și UK. Motivul pentru care s-au blocat exporturile Fermierul de pe Valea Trotușului care crește 8 vaci și produce o brânză specială, premiată la nivel mondial