• ABONARE
  • Contact
  • Publicitate
  • Anunțuri
  • Audiență
  • Rețele sociale
  • Informații
  • Știri
  • Subvenții APIA
  • Vegetal
  • Zootehnie
  • Bursă cereale
  • Agribusiness
  • ARHIVA
  • CĂUTARE
  • Subvenții APIA numai pentru cei care au făcut agricultură din tată-n fiu! Declarațiile ministrului Oros!

    Ramona Dascălu -

    Subvențiile ar trebui să meargă doar cei care au făcut agricultură din tată în fiu, susține ministrul Agriculturii Adrian Oros. Șeful de la MADR spune că nu dorește să se apuce de agricultură decât cei cu tradiție în acest domeniu, și asta pentru că, explică ministrul Oros, este plin de vânători de subvenții în țara noastră.

    Ministrul Adrian Oros crede că atunci când se va ajunge la momentul în care nu se vor mai acorda subvenții agricultorilor române se vor retrage mulți din agricultură.

    ”Eu nu doresc să se apuce de agricultură decât aceia care au avut tradiție în agricultură și care cunosc pentru că în România de când au apărut subvențiile, vânătorii de subvenții, șmecherii, s-au dus exact spre aceste zone doar pentru subvenții, au găsit tertipuri să ia subvențiile fără să facă agricultură, în jurul lor au pârjolit totul, adevărații agricultori, care au făcut cu tradiție acest lucru, din generație în generație, nu prea au apucat, când vor dispărea subvențiile ei se vor retrage și după nu va rămâne nimic. Deci, eu nu aș dori ca ministru al Agriculturii să dau subvenție decât unui om care a făcut agricultură din tată-n fiu”, a declarat ministrul Agriculturii Adrian Oros la emisiunea România 9, de pe TVR 1.


    Te-ar mai putea interesa

    Ce putem planta lângă sau sub un nuc Piața cerealelor, din nou sub presiune. Prețuri la zi Rabla pentru tractoare – ghid final. Condiții, acte necesare, procedură de înscriere

    Ultimele știri

    Mesaj din industria cărnii – ce se întâmplă cu prețul cărnii de porc de Sărbători Micii și salamurile din România – interzise în SUA și UK. Motivul pentru care s-au blocat exporturile Fermierul de pe Valea Trotușului care crește 8 vaci și produce o brânză specială, premiată la nivel mondial