• ABONARE
  • Contact
  • Publicitate
  • Anunțuri
  • Audiență
  • Rețele sociale
  • Informații
  • Știri
  • Subvenții APIA
  • Vegetal
  • Zootehnie
  • Bursă cereale
  • Agribusiness
  • ARHIVA
  • CĂUTARE
  • Colectăm și sincronizăm datele din câmp într-un singur loc!

    Roxana Dobre -

    Colaborarea dintre Isagri și Vantage care a pornit în primăvara anului trecut începe să prindă contur prin contopirea a două elemente principale din agricultură: management și monitorizare. Cele două companii de renume sunt cunoscute pentru dedicarea pe care o au pentru agricultura de precizie și digitală iar acum își unesc două produse principale: Geofolia, programul de management agricol de la Isagri și FarmTrack, sistemul de monitorizare flotă și combustibil de la Vantage.

    Ce este FarmTrack?

     FarmTrack este un sistem de monitorizare a vehiculelor și control al implementurilor și operatorilor, proiectat special pentru nevoile din agricultură. Reprezintă o combinație de dispozitive GPS, diverși senzori și interfață software care, în mâinile unui fermier, devine un instrument de control și monitorizare a capitalului mobil al fermei, cum ar fi tractoare, combine, pulverizatoare autopropulsate, dar și implement-uri și operatori..

    FarmTrack generează rapoarte și analize legate de poziția prin GPS a mașinilor și utilajelor care se vizualizează pe hartă, pe o interfață web. Pe lângă locație, se pot obține informații despre combustibil (nivel, consum, temperatură), turația și încărcarea motorului, lucrările efectuate și rapoarte de lucru pentru fiecare mecanizator sau utilaj.

    Ce este Geofolia?

    Geofolia este un program de management agricol ce permite accesarea datelor necesare dintr-o fermă de pe computer, smartphone sau tabletă. Cu Geofolia costurile sunt întotdeauna sub control iar activităţile din fermă sunt monitorizate îndeaproape. Creată cu cele mai noi tehnologii, Geofolia dispune de caracteristici agronomice uşor de utilizat, o bază de date cu inputuri actualizată periodic şi rapoarte specifice pentru a satisface toate nevoile unei ferme.

    Geofolia îmbină uşurinţa în utilizare cu tehnologia de ultimă generaţie, crescând astfel productivitatea din fermă. Aplicaţia este adaptabilă pentru orice tip de fermă, oferă libertate şi confort, putând fi utilizată atât de la birou cât şi din câmp.

    Începând de acum fermierul poate avea toate datele din câmp într-un singur loc

    Împreună cu FarmTrack și Geofolia fermierul beneficiază de introducerea automată a datelor din câmp câștigând mult timp. Datele se colectează de la fiecare utilaj în parte și se actualizează în timp real având o analiză clară și sigură a activității fiecărui utilaj.

    Dacă până acum nu exista o siguranță a datelor introduse manual, de acum încolo administratorul fermei este autonom și poate vedea cu exactitate ce se întâmplă în câmp, pe fiecare utilaj și cu fiecare angajat. La final de lună, cu un simplu click, se pot scoate pontaje cu utilajele, oamenii, cu numărul de hectare și ore lucrate. Astfel, se pot face analize pertinente la nivel de utilaj (care este mai productiv, care consumă mai mult) sau la nivel de angajat (care sunt angajații mai performanți) și se pot lua cele mai bune decizii.

    Consumul de motorină poate fi măsurat și analizat foarte ușor, datele fiind foarte exacte și fără erori. În final, fermierul va beneficia de o soluție integrată cu toate datele necesare din ferma sa, actualizate automat, care să îi ofere control, câștig de timp, autonomie și costuri diminuate.

    ”Am ales să facem legătura dintre FarmTrack și Geofolia pentru ca fermierul să beneficieze de o singură soluție ce îi va oferi date exacte din câmp. Vantage este lider de piață în agricultura de precizie iar produsul lor FarmTrack este o soluție profesională. Ne bucurăm că suntem parteneri”, spune Alexandru Coclisan, Country Manager Isagri România.

    Sincronizarea datelor între FarmTrack și Geofolia va asigura accesul rapid al fermierilor la întreaga informație din câmp. Considerăm că împreună cu Isagri putem rezolva problemele importante ale fermelor din România. Noi preferăm să colaborăm cu cei mai buni, iar Isagri au o experiență dovedită în oferirea soluțiilor informatice de management agricol așa că suntem siguri ca unirea forțelor între ambele companii va aduce și mai multe beneficii fermierilor”, a completat și Mariana Vucheva, Head of Sales & Marketing, Vantage Balkans.

    Vantage a adus treptat conceptul de agricultură de precizie în fermele românilor fiind singura companie de pe piață care oferă o gamă completă de servicii și produse destinate practicării agriculturii de precizie axate spre automatizarea proceselor în fermă dar și optimizarea fluxului de lucru și al costurilor. Date de contact: 0759029932/marketing@vantage-ro.com

    Isagri este liderul european pe piața de software în agricultură ce numără astăzi 2.200 de angajați și 140.000 de clienți în 11 filiale. În România, Isagri oferă soluții informatice de gestiune pentru fermele din producția vegetală: Geofolia, Arendaș, eLMID Mobil și Meteus. Date de contact: 0738.853.911/marketingromania@isagri.com   


    Te-ar mai putea interesa

    Cultură profitabilă pentru micii fermieri. Se obțin 4-5 tone/ha și kilogramul se vinde cu 35-40 de lei Hurlupi la prun: cauze ale bolii, combatere Urări de Paşte 2024. Felicitări şi mesaje frumoase de Învierea Domnului

    Ultimele știri

    O familie de fermieri și-a găsit culturile din solar arse cu erbicid Banca Mondială recomandă reducerea ajutoarelor financiare pentru crescătorii de animale Prune roșii în formă de inimă. Lovita – noul soi de prune face furori