• ABONARE
 • Contact
 • Publicitate
 • Audiență
 • Rețele sociale
 • Informații
 • agrointel.ro
 • Ştiri
 • Subvenții APIA
 • Vegetal
 • Zootehnie
 • Agribusiness
 • Anunțuri
 • ARHIVA
 • CĂUTARE
 • Grow Factor Evolution de la Ecofol – Pentru obținerea randamentului dorit!

  agrointeligenta.ro -

  Măsurile luate în timp util îmbunătățesc nutriția și stimulează înfrățirea cerealelor de toamnă. Stresul termic din ultima perioada afecteaza vizibil culturile de grâu, mai ales dacă în toamnă nu s-a reușit fertilizarea optimă cu micro și macroelemente. Observațiile privind campania de semănat din toamnă arată până în prezent că deficitul nutrițional se manifestă în special în zone în care nu s-a realizat o fertilizare adecvată în toamnă sau nu a existat suficientă umiditatea pentru ca plantele să absoarbă nutrienții din sol. Pentru acei fermieri care observă că au probleme în culturi și au nevoie de ajutor, ECOFOL oferă o soluție care a fost deja testată în practică cu efecte pozitive.

  Grâul răspunde la tratamentele timpurii.

  Experiența ECOFOL din anii precedenți a arătat că grâul răspunde pozitiv la stimulatori de creștere și la fertilizarea solului. Specialiștii sunt conștienți de faptul că dezvoltarea unui număr insuficient de frați în toamnă reprezintă o problemă serioasă. Spre sfârșitul lunii martie, pe măsură ce vremea se va încălzi, plantele vor crește foarte repede și nu vom putea observa trecerea de la o fază la alta. Procesul de înfrățire din primăvară va fi scurt, iar puținii frați vor predetermina un randament scăzut al culturii. Prin urmare, trebuie acordată o atenție suplimentară culturilor mai slabe pentru a stimula înfrățirea și înrădăcinarea. Un sistem radicular bine dezvoltat va garanta o nutriție corespunzătoare.

  Grâu tratat cu Grow Factor Evolution vs. Martor

  Produs complex cu efect de stimulare la începutul primăverii.

  Grow Factor Evolution, produs de ECOFOL, este un produs cu puternic efect de stimulare conceput în special pentru etapele incipiente ale culturilor. Produsul conține azot organic, fosfor, potasiu, sulf, un set complet de oligoelemente, aminoacizi, adeziv și agent de umectare. Se garantează stimularea înfrățirii și accelerarea dezvoltării rădăcinilor.

  Timpul optim de aplicare a produsului Grow Factor Evolution:

  Timpul optim pentru aplicarea Grow Factor Evolution este imediat după reluarea ciclului vegetativ din primăvară, deodată cu prima posibilitate de a intra pe teren. Conform mai multor ani în care echipa ECOFOL a demonstrat asta, investiția fermierului în acest produs se întoarce de mai multe ori. S-a observat o diferență evidentă între martori și culturile tratate, oriunde s-a aplicat până acum produsul Grow Factor Evolution. De asemenea, produsul performează în condiții de secetă și ajută planta sa depășească mult mai ușor perioadele de stres hidric și termic. Efectul este extrem de rapid și vizibil începând din a 7-a zi. De asemenea, diferența de dezvoltare oferă plusul de randament dorit de orice fermier. Grow Factor Evolution garantează mai mulți frați productivi, o nutriție îmbunătățită și un randament ridicat.

  Și culturile bine dezvoltate au nevoie de stimulare.

  Pentru culturile dezvoltate normal, care nu au nicio problemă cu înfrățirea sau nu prezintă carențe vizibile, Grow Factor Evolution este cel mai potrivit produs pentru nutriția plantelor în primele faze de vegetație. Efectele Grow Factor Evolution asupra unor astfel de culturi sunt: intensificarea fotosintezei și a proceselor fiziologice din plantă. Foarte important este și faptul că plantele tratate cu Grow Factor Evolution sunt uniforme, frații având aceeași înălțime ca și planta principală.

  Specialiștii ECOFOL asigură fermierii că nutriția foliară își arată beneficiile atunci când este realizată în faze importante pentru dezvoltarea plantelor. Una dintre acestea este faza de înfrățire timpurie, următoarea fiind cea de repornire în vegetație. Acest lucru este dovedit de cei 30 de ani de experiență pe care ECOFOL îi deține în nutriția plantelor.

  Pentru recomandări personalizate bazate pe nevoile punctuale ale culturii dumneavoastră, contactați ACUM reprezentanții ECOFOL România.

  ECOFOL – Time for Success


  Te-ar mai putea interesa

  ANI: Pășuni comunale atribuite de consilieri locali unor membri de familie Victorie a Asociației Forța Fermierilor! Măsură pentru achiziția de utilaje agricole, introdusă în PNS! AFIR: Peste 15 milioane de euro pentru asigurarea culturilor, animalelor și plantelor

  Ultimele știri

  Alertă în Giurgiu: Două focare de PPA în doar 2 zile. Alte 100 de îmbolnăviri active la porci mistreți! ANM astăzi: Ploi abundente de 80 l/mp până miercuri. Județe sub alertă! Anunțul MADR de astăzi privind fermierii din 30 de județe afectate de seceta severă