• ABONARE
  • Contact
  • Publicitate
  • Anunțuri
  • Audiență
  • Rețele sociale
  • Informații
  • Știri
  • Subvenții APIA
  • Vegetal
  • Zootehnie
  • Bursă cereale
  • Agribusiness
  • ARHIVA
  • CĂUTARE
  • Urări de Paşte 2024. Felicitări şi mesaje frumoase de Învierea Domnului

    agrointeligenta.ro -

    Mesajele de Paște aduc bucurie în casele românilor. Cele mai frumoase mesaje de Paște, cele mai calde urări de Paște și felicitări ce vorbesc despre Minunea Reînvierii Mântuitorului Iisus Hristos. Suntem alături de dumneavoastră cu idei de mesaje ce se pot trimite de Paște către familie, prieteni, colegi și toți cei dragi.

    Idei de mesaje și felicitări de Paște:

    Mesaje de Paște fericit

    Mesaje de Paşte Fericit

    Îţi doresc un Paşte foarte fericit, dragoste din plin şi cele mai bune urări. Fie ca zilele Paştelui şi ale acestui an să îţi ofere o mulţime de fericire şi bucurie în viaţă. Să ai o viaţă îmbelşugată în iubire şi să sărbătoreşti Paştele de cel putin 100 de ori! Un Paşte fericit!

    Să-ţi fie viaţa pufoasă ca un cozonac, fără griji ca a unui miel, colorată ca un ou de Paşti şi luminoasă ca Ziua Învierii!

    Hristos a înviat dăruindu-ne o nouă viaţă, astfel încât fiecare dintre noi să ştie să îşi preţuiască existenţa şi să se bucure de ea. Paşte fericit!

    Iisus a fost un crin printre spini, iar tu, prin dragostea lui, ai devenit un crin printre crini. Hristos a înviat!

    În noaptea Invierii, când clopotele bat,/Cu lumânări aprinse, cu sufletul curat,/Să spunem împreună…Hristos a înviat!
    Sărbători fericite alături de cei dragi, să aveţi parte de multă căldură în suflet şi în casă, bucurie în inimă şi multă sănătate şi putere de muncă.

    Iisus să îţi ierte păcatele, lacrimile Maicii Domnului să îţi spele necazul din suflet, Lumina Învierii să îţi readucă speranţa. Hristos a înviat!

    Citiți și: Cele mai frumoase mesaje de Paște, urări pentru familie, prieteni sau părinți și toți cei dragi!

    Mesaje de Paște 2023 pentru familie

    Mesaje de Paște 2023 pentru familie

    Fie ca bucuria Învierii Domnului să vă aducă în suflet linişte, pace şi fericirea de a petrece aceste clipe magice alături de cei dragi. Hristos a înviat!

    Fie ca Sfânta Sărbătoare a Învierii Domnului să-ţi aducă cele 4 taine divine: încredere, lumină, iubire, speranţă. Clipe de neuitat alături de cei dragi şi numai realizări!

    Pentru unii, Paştele e un moment de întregire a familiei, în care îşi doresc pace şi bucurie. Pentru alţii, e o zi în care se distrează ceva mai mult sau scapă de serviciu ori de şcoală. Pentru mine e pur şi simplu o zi minunată, pe care vreau să o împărtăşesc cu voi. Paşte fericit!

    E atâta Lumină în jur, pentru fiecare dintre noi. Lasă lumina să intre în casa sufletului tău şi te vei simţi cu adevărat împlinit.

    Mesaje de Paște 2023 pentru prieteni

    Mesaje de Paște 2024 pentru prieteni

    Azi, în zi de sărbătoare să coboare liniştea şi pacea. Minunea Învierii lui Iisus să dăinuie în inimile voastre, să vă lumineze viaţa şi să vă aducă renaşterea credinţei, speranţei, bucuriei cu bunătate şi căldură în suflete! Hristos a Înviat!

    Lumina Sfintei Învieri să pătrundă în sufletul şi în inimile voastre bucurându-vă de minunea Învierii Domnului nostru Iisus Hristos!

    Hristos a înviat! Fie ca Lumina Învierii să îţi umple sufletul de speranţă, linişte, bucurie şi iubire!

    Bucuria vine din lucruri mărunte. Liniştea vine din suflet. Lumina vine din inima fiecăruia. Paşte Fericit!

    Învierea Domnului sa va sporeasca sănătatea şi belşugul, să vă împlinească gândurile şi speranţele. Paşte Fericit!

    O singură dată pe an e Paştele. O zi specială, îmbogăţită de aroma bucatelor tradiţionale şi parfumul florilor de primavară şi al tău! Paşte fericit!

    Simțământul dăruit de Paște nu se sfârșește niciodată; el este un semn al renașterii naturii și o promisiune a unei noi vieți în prietenie și dragoste. Un Paște fericit pentru cel mai bun prieten/ cea mai bună prietenă!

    Citiți și: MESAJE DE PAȘTE FERICIT. Felicitări tradiționale de sărbătoarea ÎNVIERII MÂNTUITORULUI IISUS HRISTOS!

    Mesaje de Paște 2023 pentru colegi

    Mesaje de Paște 2024 pentru colegi

    Bucuria vine din lucruri mărunte. Liniştea vine din suflet. Lumina vine din inima fiecăruia. Paşte Fericit!

    Fie ca lumina Învierii Mântuitorului să vă inunde casa şi să vă aducă numai armonie, fericire şi multă iubire. Paşte fericit!

    O singură dată pe an e Paştele. O zi specială, îmbogăţită de aroma bucatelor tradiţionale şi parfumul florilor de primavară şi al tău! Paşte fericit!

    Sper ca Paştele să-ţi întărească încrederea şi speranţa! Hristos a înviat!

    Învierea Domnului să-ţi umple sufletul de Lumină, ochii de lacrimile bucuriei, mintea de gânduri frumoase şi inima de iubire! HRISTOS A ÎNVIAT!

    Dumnezeu să vă dea un curcubeu la fiecare furtună, un zâmbet la fiecare lacrimă, o binecuvântare la fiecare pas, o promisiune la fiecare grijă şi un răspuns la fiecare întrebare! Învierea Domnului sa îţi aducă în suflet bucurie şi iubire. Paşte fericit, alături de cei dragi!

    Mesaje de Paște 2024 pentru părinți

    Aş vrea să petrecem Paştele împreună. Deşi ştiu că nu e posibil, vă voi fi alături cu sufletul şi fie ca speranţa Învierii să ne aducă aproape în curând! Paşte fericit!

    În noaptea învierii, când clopotele bat, eu mă gândesc la voi. Hristos a înviat!

    Mesaje de Paşte despre Înviere

    Mesaje de Paşte despre Înviere

    E totul gol, lipsit de miez. Nu e iubire, nu e crez, ce este bun e aruncat. E-o lume noua, în păcat că uiţi să ierţi ce-i de iertat chiar de HRISTOS A ÎNVIAT!

    E-n somn de sălcii un vis de răstignire, /E plâns de miei şi plaiuri cu verdeaţă,/Hristos să vă aducă Lumină/În noaptea renunţării la moarte pentru viaţă.

    Lumina Sfintei Învieri să pătrundă în sufletul şi în inimile voastre bucurându-vă de minunea Învierii lui Iisus!

    Iisus a fost un crin printre spini, iar tu, prin dragostea lui, ai devenit un crin printre crini. Hristos a înviat!

    Taina Învierii…Ce nu am da să o primim,/Doar prin iertare şi iubire o găsim,/Un gând curat şi luminat, afară clopotele bat,/Hristos a înviat!

    Mesaje creștine de Paște 2023

    Mesaje creștine de Paște 2024

    E atâta Lumină în jur, pentru fiecare dintre noi. Lasă Lumina să intre în casa sufletului tău şi te vei simţi cu adevărat împlinit.

    Paştele este o promisiune pe care Dumnezeu o reînnoieşte în fiecare primăvară. Fie ca promisiunea de Paşte să îţi umple inima de pace şi de bucurie! Paşte fericit!

    Cei care se războiesc să aducă pace, cei care se urăsc să ştie să iubească, iar cei bogaţi să înveţe să dăruiască. Hristos a înviat!

    Clopotele Învierii să vestească o primăvară frumoasă, încărcată de bucurii și de speranțe, energie nouă și lumină caldă. Vă dorim din suflet să aveți parte de minuni și să prețuiți momentele frumoase alături de cei pe care îi iubiți.

    Paştele este o măreaţă promisiune prin care Domnul ne aduce în preajma renaşterii noastre în fiecare an. Fie ca promisiunea Paştelui să vă umple inima cu pace şi bucurie! Paşte fericit!

    Mesaje religioase de Paște 2022

    Mesaje religioase de Paște 2024

    Redescoperă sentimentele sincere ce ţi se adăpostesc în suflet, fii mai bun cu cei ce au nevoie de dragoste şi sprijin şi la fel de iubitor şi plin de caldură cum numai tu ştii să fii!

    Dumnezeu S-a făcut purtător de trup, pentru ca omul să poată deveni purtător de duh -Sfântul Atanasie cel Mare. De Paște fii mai înțelegător, fii alături de cei dragi și fie ca bucuria Învierii Domnului să îți umple viața. Hristos a înviat!

    Urări de Paște 2023

    Urări de Paște 2024

    Hristos a înviat! Sărbătoarea Învierii Domnului binecuvântată de lumina sfântă să aducă sentimente calde, bogăţie sufletească şi bunăstare într-un ou înroşit de iubire şi într-un cozonac delicios precum voia bună.

    Azi, în zi de sărbătoare să coboare liniştea şi pacea. Minunea Învierii lui Iisus să dăinuie în inimile voastre, să vă lumineze viaţa şi să vă aducă renaşterea credinţei, speranţei şi bucuriei cu bunătate şi căldură în suflet. Hristos a înviat!

    Fie ca Domnul să te binecuvanteze cu ocazia preafericitei zile a Paştelui. Fie ca Învierea să îţă dăruiască un nou început, belşug , succes şi fericire. Un Paşte fericit!

    Iisus a venit pe lume pentru a ne dărui viaţă, astfel încat fiecare dintre noi să se bucure de clipele de trăire de pe pământ şi de veşnicia din Ceruri. Un Paşte fericit!

    Fie ca lumina Învierii Mântuitorului să vă inunde casa şi să vă aducă numai armonie, fericire şi multă iubire. Paşte fericit!

    Să vă bucure Dumnezeu, să vă dea sănătate, să fiţi împreună cât mai mult timp, iar bucuriile să ţină la distanţă toate necazurile! Paşte Fericit!

    Fie ca sfânta sărbătoare a Învierii Domnului să vă aducă cele 4 taine divine: Încredere, Lumină, Iubire, Speranţă.

    Mesaje amuzante de Paște 2023

    Mesaje amuzante de Paște 2024

    Iepuraşul mustăcios, e de Paşte norocos. Nu-ţi lasă cadou în ghete, are el alte secrete: pască, oul înroşit, cozonacul, mielul fript şi un Paşte fericit!

    Mai bine dau MESAJE DE PAŞTE decât să fac minute adiţionale. Mi-am dat salariul ca să umplu masa de bucate tradiţionale.

    Sper să nu te ocolească iepuraşul nici anul acesta, deşi ştiu că nu ai fost atât de cuminte precum încerci să pari!

    Un gând curat, un miel împănat, un ou înroşit, cozonac îndulcit, un vin de-ai bea, HRISTOS va Înviat!

    Paşte, mielul fericit, oul şade înroşit, de ruşine s-a scumpit, iar iubitul iepuroi să v-aducă euroi, fericire, sănătate, mult noroc şi spor la toate. Paşte fericit!

    Simte-te bine de Paşte şi înfruptă-te cu bucate. Bucură-te ca daltonistul când vede ouă colorate.

    De Paște îți doresc să dai de oul încondeiat câștigător, de cozonacul cel mai pufos, să prinzi iepurașul de urechi și să-l scuturi bine de tot de cadouri, să fii înconjurat de prieteni!

    Mesaje de Paște 2023 pentru colaboratori

    Mesaje de Paște 2024 pentru colaboratori

    Fie ca bucuria Învierii Domnului să vă aducă în suflet linişte, pace şi fericirea de a petrece aceste clipe magice alături de cei dragi. Hristos a înviat!

    Sărbători frumoase, căldură și dragoste. Învierea să vă aducă mii de minuni, milioane de bucurii și dragoste infinită. Cu multă prețuire!

    Felicitare de Paște ”Hristos a înviat”

    Mesaje de Paște cu iepurași

    M-a contactat iepuraşul şi mi-a zis că eu o să fiu cadoul tău de Paşte.

    Un iepuraş cu boticul alb, a venit la voi în prag. Să v-aducă oul roşu, care să vă umple coşul. Hristos a înviat!

    Anul acesta iepuraşul o să vină la tine încărcat cu bunătăţi şi o să-ţi dea plicul cu cei o sută de pupici de la mine.

    Iepuraşi nenumăraţi/ Să îţi sară buclucaş/ Drept pe covoraş.

    16 iepuraşi: opt se spionează, cinci sunt la somnic şi frumos visează. Doi mai albiori dau cadouri de sărbători. Iar ultimul a citit: un nou PAŞTE FERICIT!

    Felicitări de Paşte 2023

    Felicitări de Paşte 2024

    Fie ca Sfintele Sărbători să ne facă viaţa mai frumoasă, casa mai bogată şi masa înbelşugată. Fie ca Învierea Mântuitorului să ne facă să aducem lumină, căldură şi iubire în suflet.

    Copacii care cresc, florile care înfloresc si păsările care cântă suav, îmi şoptesc că Paştele e aici şi îţi doresc multă căldură în suflet, presărată cu fericire! Paşte fericit!

    Sper ca Paştele să-ţi întărească încrederea şi speranţa! Hristos a înviat!

    În copaci prin vechi coroane/Seve urcă în artere/S-ar părea ca-n ţevi de orga/Suie slava de-nviere.


    Te-ar mai putea interesa

    Macerat de coada calului – rețetă. Beneficii ANM a emis o alertă meteo de vijelii și averse torențiale în 18 județe până joi dimineață Fertilizarea castraveților cu îngrășăminte bio – 6 rețete simple

    Ultimele știri

    Ministrul Agriculturii din Ucraina a demisionat din cauza acuzațiilor de corupție Comerțul agroalimentar al UE – creștere pozitivă. Excedent comercial de 5 miliarde de euro Polițiștii au prins trei hoți de vaci. Animalele furate au fost returnate fermierului