• ABONARE
  • Contact
  • Publicitate
  • Anunțuri
  • Audiență
  • Rețele sociale
  • Informații
  • Ştiri
  • Subvenții APIA
  • Vegetal
  • Zootehnie
  • Bursă cereale
  • Agribusiness
  • ARHIVA
  • CĂUTARE
  • ExpoFerma – primul târg cu adevărat digital de agricultură din România

    Ramona Dascălu -

    ExpoFerma, primul târg cu adevărat digital de agricultură din România, va fi organizat de LiveExpo.ro și Grupul Agrointeligența-BTvideo și va avea loc în perioada 14-17 iunie. Evenimentul se va desfășura pe o platformă online interactivă dedicată, iar accesul publicului va fi gratuit.

    LiveExpo.ro organizează împreună cu Grupul Agrointeligența-BTvideo primul târg cu adevărat digital de agricultură, cu un nivel unic de interactivitate și eficiență în piața din România dedicată evenimentelor virtuale de profil. Prima ediție a târgului digital ExpoFerma va avea loc în perioada 14-17 iunie 2021 pe o platformă online interactivă dedicată, realizată de către LiveExpo.ro, accesul publicului fiind gratuit.

    Sistemul informatic care stă la baza ExpoFerma va permite furnizorilor de produse și servicii adresate fermierilor să obițină un nivel de interactivitate maxim cu profesioniștii în agricultură care vizitează online Expoferma. Live Expo a organizat, cu succes, anul trecut două saloane auto în format digital-interactiv: Salonul Auto GAS (12-15 octombrie 2020) și Salonul Auto SUV&Crossover (27 noiembrie 2020).

    ”Evenimentele complexe nu au fost niciodată mai ușor de realizat și atât de accesibile potențialilor clienți”, a spus Gabriel Totu, CEO LiveExpo.

    Platforma LiveExpo.ro permite o interacțiune foarte rapidă, accesibilă de pe orice dispozitiv digital (smartphone, tabletă, laptop, desktop). Utilizatorul nu este scos din pagină indiferent de acțiunea pe care o întreprinde asupra tool-urilor și prezentărilor. Partenerii vor avea acces în 2 sesiuni: main stage și stand privat. Inserăm un Showroom Online Interactiv cu listarea a 1-9 produse cu prezentare individuală, plus personalizarea butoanelor de prezentare a produsului și colectarea datelor pentru interacțiunea directă mail furnizor-client, cât și indexarea unei prezentări în format PDF cu posibilitatea de printare/descărcare.

    În perioada imediat următoare, companiile din agribusiness vor primi o prezentare completă a sistemului de standuri digitale propus, a modului de interacțiune cu fermierii, a agendei evenimentului în toate cele patru zile de desfășurare, precum și conferințelor tematice zilnice de pe scena principală a Expoferma. Întocmai ca la un târg de agricultură ”clasic”.

    ”Sunt în măsură să îi anunț pe decidenții din companiile de agribusiness că acum au într-adevăr un instrument digital de organizare a târgurilor agricole care va da rezultate. Am studiat foarte atent soluțiile de platforme pentru evenimentele virtuale și nu ne-am grăbit în această direcție până când nu ne-am convins că beneficiile reale sunt acolo, atât pentru fermieri cât și pentru expozanți. Atât din perspectiva comercială cât și a interactivității. LiveExpo.ro este compania alături de care mergem în această direcție. Valoarea adăugată a unui târg digital de agricultură este, în acest moment, suficient de mare pentru a porni pe acest drum. Lead-ul, adică potențialul client care intră în legătură cu furnizorul de produse și servicii, este noua valută-forte a marketingului din agribusiness. Și noi exact oferim. Vă așteptăm alături de noi!”, a spus Vlad Macovei, fondatorul Agrointeligența.

    LiveExpo.ro este o platformă digitală pentru evenimente de tip expoziții, webinarii, lansări de produs etc. care are la bază interacțiunea rapidă, accesibila și detaliată între furnizorii de produse și potențialii clienți. Structura este gândită în jurul accesibilității potențialilor clienți și foloseste tehnologie avansată de interacțiune. Este singura platformă de evenimente digitale din România care pune la dispoziția furnizorilor un Showroom Online Interactiv pentru prezentarea produselor în timpul sesiunilor live sau înregistrate. Platforma poate fi accesată de pe orice dispozitiv cu acces la Internet.

    Despre Grupul Agrointeligența-BTvideo: Lider în informarea și susținerea fermierilor, platforma media cu cea mai mare audiență, măsurată oficial BRAT/SATI, dintre toate tipurile (print, online, tv) de presă agricolă. Agrointel.ro deține o cotă de piață de 75% din totalul citirilor de tematică agricolă online. Servicii integrate de promovare pentru companii, incluzând producție, editare și difuzare conținut video de cea mai înaltă calitate. Marius Cătălin Bran, fost director al Stațiunii de Cercetare-Dezvoltate Agricolă Caracal s-a alăturat Grupului Agrointeligența-BTvideo în poziția de Director de Dezvoltare, inclusiv pentru conceperea și implementarea de conferințe, târguri și evenimente în câmp cu target toate categoriile de fermieri.


    Te-ar mai putea interesa

    Preț viței în viu la centrele de colectare, în funcție de rasă și greutate Victorie a fermierilor – Bruxelles a cedat! Derogări la GAEC 6,7 și 8, și protecție pentru micii fermieri Adeverința pentru subvențiile de la APIA – doar cu semnătura primarului

    Ultimele știri

    Primar acuzat că a luat ilegal subvenții APIA: ”Dau banii înapoi!” Crescătorii de vaci și-au construit propria fabrică de lapte cu ajutorul fondurilor europene Sătenii din mai multe comune au interzis să își mai taie porcii timp de 7 zile