• ABONARE
 • Contact
 • Publicitate
 • Audiență
 • Rețele sociale
 • Informații
 • agrointel.ro
 • Ştiri
 • Subvenții APIA
 • Vegetal
 • Zootehnie
 • Agribusiness
 • Anunțuri
 • ARHIVA
 • CĂUTARE
 • KIOTI DK6020, un tractor eficient și productiv

  agrointeligenta.ro -

  Tractoarele KIOTI din seria DK sunt recunoscute pentru confortul pe care i-l oferă operatorului, pentru puterea de care dau dovadă în câmpul muncii și pentru eficiența manifestată în îndeplinirea celor mai variate și dificile sarcini agricole. Seria DK produsă de KIOTI include tractoare compacte și robuste, cu valori cuprinse între 45 și 58 de cai putere. Un alt avantaj notabil este ușurința în operare, atribut care face ca aceste tractoare să fie printre cele mai apreciate de pe piață.

  Tractorul KIOTI DK6020 a fost special creat pentru a se strecura printre pomi sau printre rândurile de vie, ceea ce îl face ideal pentru activități pomicole și viticole, dar nu numai

  Tractorul KIOTI DK6020 a fost special creat pentru a se strecura printre pomi sau printre rândurile de vie, ceea ce îl face ideal pentru activități pomicole și viticole, dar nu numai. Datorită formei caroseriei, aveți siguranța că recolta dumneavoastră nu va fi afectată de utilaj. În plus, cabina vă va proteja nu doar de intemperii, ci și se crengile joase care vă pot răni serios într-un moment de neatenție. Cabina este echipată cu un sistem performant de aer condiționat și încălzire, pentru ca dumneavoastră să puteți lucra în condiții optime, indiferent de sezon sau de vreme.

  KIOTI DK6020 este dotat cu un motor diesel de 58 de cai putere și 1.826 de centimetri cubi. Acest motor se remarcă prin forță și durabilitate, precum și printr-un consum redus de combustibil și un nivel scăzut de zgomot. Tractorul DK6020 este perfect pentru țara noastră, pentru că motorizarea este Stage 5, ceea ce înseamnă că acest utilaj poate fi înmatriculat și poate circula legal pe drumurile publice din România pentru că respectă toate reglementările de mediu aflate în vigoare la nivel european.

  Garda mare la sol, de 360 de milimetri, înseamnă că ținuta la drum este una lină în comparație cu alte modele din aceeași gamă, chiar dacă terenul este unul accidentat. Tractorul KIOTI DK6020 are servodirecție, așa că veți depune un efort minim pentru a manevra acest utilaj, chiar și atunci când veți face întoarceri de 180 de grade sau mai mult. Tot la capitolul confort se încadrează și scaunul ergonomic, ce poate fi ajustat în funcție de preferințele operatorului. Suspensia este reglabilă, ceea ce înseamnă că nu veți resimți disconfort indiferent de timpul petrecut la volan.

  KIOTI DK6020 are un aspect elegant și modern, care îmbină utilul cu plăcutul. Designul inovator vă oferă o vizibilitate optimă în operare, datorită liniei descendente a capotei. Forma aceasta a capotei vă oferă, totodată, un acces nerestricționat la componente, datorită unei deschideri largi, ceea ce se traduce în mentenanță facilă. Alte beneficii ale acestui tractor care vă vor face viața mai ușoară sunt: direcție hidrostatică, sistem de frânare multidisc în baie de ulei, blocare mecanică diferențială pe puntea spate, ambreiaj hidraulic multidisc și tracțiune integrală (4WD).

  Tractorul KIOTI DK6020 este echipat cu 2 circuite hidraulice, control al ridicării în 3 puncte și un debit al pompei de 62,4 litri pe minut. Toate aceste caracteristici îi permit acestui utilaj agricol să vă ofere o capacitate de ridicare de nu mai puțin de 1.717 kilograme în punctul maxim de ridicare. Adăugați aici un număr mare de atașamente și accesorii agricole compatibile și veți obține utilajul la care ați visat! Un tractor de doar 1848 de kilograme, care atinge viteza de 32 de kilometri pe oră și vă oferă satisfacția unui lucru făcut ca la carte!

  UTILBEN este unic importator în România pentru gama de tractoare de la 21 la 125 de cai putere. Toate utilajele KIOTI respectă normele de poluare Stage 5, ceea ce înseamnă că pot fi înmatriculate și pot circula legal pe drumurile publice din țara noastră. Tractoarele KIOTI sunt ideale pentru agricultură, legumicultură, zootehnie, viticultură și pomicultură.

  Parteneriatul dintre KIOTI și UTILBEN vine la pachet cu beneficii unice pentru viitorii proprietari de tractoare. Garanție de până la 5 ani, în condiții excepționale față de ce oferă concurența, consultanță și service la nivel național oferit de UTILBEN, stoc de utilaje și piese de schimb în Cluj-Napoca și ofertă de finanțare cu dobândă zero!

  Pentru gama completă de tractoare KIOTI, accesați site-ul www.utilben.ro și descoperiți utilajul perfect pentru dumneavoastră!
  UTILBEN, garanția utilajelor fiabile!
  Adresă: Bulevardul Muncii, Nr. 36, Cluj-Napoca
  Telefon: 0733 040 000
  Email: contact@utilben.ro
  Website: www.utilben.ro


  Aplicația Agrointeligența

  CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Agrointeligența pentru Android sau iPhone!

  Te-ar mai putea interesa

  Avans APIA 2021. Primii 500.000 de fermieri care intră la plată din 18 octombrie! Sărbătoarea ”Țurcana – Regina Munților” 2021 – ediție record cu peste 20.000 de participanți veniți din toate colțurile țării! Programul ”Deschidem Vinul Românesc” a încântat iubitorii de vinuri la a 5-a ediție RO Wine

  Ultimele știri

  Ce produse Daymsa au fost aplicate la semănatul culturii de rapiță de pe platforma Forța Fermierilor AGROSHOW 2022 Norul vulcanic a intrat în România și se va extinde până mâine seară! Anunțul specialiștilor! George Stângă – ales vicepreședinte PNL pentru agricultură, dezvoltare rurală și industrie alimentară