• ABONARE
  • Contact
  • Publicitate
  • Anunțuri
  • Audiență
  • Rețele sociale
  • Informații
  • Știri
  • Subvenții APIA
  • Vegetal
  • Zootehnie
  • Bursă cereale
  • Agribusiness
  • ARHIVA
  • CĂUTARE
  • KIOTI DK6020, un tractor eficient și productiv

    agrointeligenta.ro -

    Tractoarele KIOTI din seria DK sunt recunoscute pentru confortul pe care i-l oferă operatorului, pentru puterea de care dau dovadă în câmpul muncii și pentru eficiența manifestată în îndeplinirea celor mai variate și dificile sarcini agricole. Seria DK produsă de KIOTI include tractoare compacte și robuste, cu valori cuprinse între 45 și 58 de cai putere. Un alt avantaj notabil este ușurința în operare, atribut care face ca aceste tractoare să fie printre cele mai apreciate de pe piață.

    Tractorul KIOTI DK6020 a fost special creat pentru a se strecura printre pomi sau printre rândurile de vie, ceea ce îl face ideal pentru activități pomicole și viticole, dar nu numai

    Tractorul KIOTI DK6020 a fost special creat pentru a se strecura printre pomi sau printre rândurile de vie, ceea ce îl face ideal pentru activități pomicole și viticole, dar nu numai. Datorită formei caroseriei, aveți siguranța că recolta dumneavoastră nu va fi afectată de utilaj. În plus, cabina vă va proteja nu doar de intemperii, ci și se crengile joase care vă pot răni serios într-un moment de neatenție. Cabina este echipată cu un sistem performant de aer condiționat și încălzire, pentru ca dumneavoastră să puteți lucra în condiții optime, indiferent de sezon sau de vreme.

    KIOTI DK6020 este dotat cu un motor diesel de 58 de cai putere și 1.826 de centimetri cubi. Acest motor se remarcă prin forță și durabilitate, precum și printr-un consum redus de combustibil și un nivel scăzut de zgomot. Tractorul DK6020 este perfect pentru țara noastră, pentru că motorizarea este Stage 5, ceea ce înseamnă că acest utilaj poate fi înmatriculat și poate circula legal pe drumurile publice din România pentru că respectă toate reglementările de mediu aflate în vigoare la nivel european.

    Garda mare la sol, de 360 de milimetri, înseamnă că ținuta la drum este una lină în comparație cu alte modele din aceeași gamă, chiar dacă terenul este unul accidentat. Tractorul KIOTI DK6020 are servodirecție, așa că veți depune un efort minim pentru a manevra acest utilaj, chiar și atunci când veți face întoarceri de 180 de grade sau mai mult. Tot la capitolul confort se încadrează și scaunul ergonomic, ce poate fi ajustat în funcție de preferințele operatorului. Suspensia este reglabilă, ceea ce înseamnă că nu veți resimți disconfort indiferent de timpul petrecut la volan.

    KIOTI DK6020 are un aspect elegant și modern, care îmbină utilul cu plăcutul. Designul inovator vă oferă o vizibilitate optimă în operare, datorită liniei descendente a capotei. Forma aceasta a capotei vă oferă, totodată, un acces nerestricționat la componente, datorită unei deschideri largi, ceea ce se traduce în mentenanță facilă. Alte beneficii ale acestui tractor care vă vor face viața mai ușoară sunt: direcție hidrostatică, sistem de frânare multidisc în baie de ulei, blocare mecanică diferențială pe puntea spate, ambreiaj hidraulic multidisc și tracțiune integrală (4WD).

    Tractorul KIOTI DK6020 este echipat cu 2 circuite hidraulice, control al ridicării în 3 puncte și un debit al pompei de 62,4 litri pe minut. Toate aceste caracteristici îi permit acestui utilaj agricol să vă ofere o capacitate de ridicare de nu mai puțin de 1.717 kilograme în punctul maxim de ridicare. Adăugați aici un număr mare de atașamente și accesorii agricole compatibile și veți obține utilajul la care ați visat! Un tractor de doar 1848 de kilograme, care atinge viteza de 32 de kilometri pe oră și vă oferă satisfacția unui lucru făcut ca la carte!

    UTILBEN este unic importator în România pentru gama de tractoare de la 21 la 125 de cai putere. Toate utilajele KIOTI respectă normele de poluare Stage 5, ceea ce înseamnă că pot fi înmatriculate și pot circula legal pe drumurile publice din țara noastră. Tractoarele KIOTI sunt ideale pentru agricultură, legumicultură, zootehnie, viticultură și pomicultură.

    Parteneriatul dintre KIOTI și UTILBEN vine la pachet cu beneficii unice pentru viitorii proprietari de tractoare. Garanție de până la 5 ani, în condiții excepționale față de ce oferă concurența, consultanță și service la nivel național oferit de UTILBEN, stoc de utilaje și piese de schimb în Cluj-Napoca și ofertă de finanțare cu dobândă zero!

    Pentru gama completă de tractoare KIOTI, accesați site-ul www.utilben.ro și descoperiți utilajul perfect pentru dumneavoastră!
    UTILBEN, garanția utilajelor fiabile!
    Adresă: Bulevardul Muncii, Nr. 36, Cluj-Napoca
    Telefon: 0733 040 000
    Email: contact@utilben.ro
    Website: www.utilben.ro


    Te-ar mai putea interesa

    Când se plantează roșiile în grădină – calendar Furtuna Renata ajunge în România – sunt așteptate ploi, vijelii și temperaturi scăzute Vremea de schimbă radical. Șefa ANM anunță ploi și temperaturi cu minus

    Ultimele știri

    Tunsul oilor îi ”arde” la buzunar pe oieri. Prețuri pe județe Egiptul a cumpărat încă 120.000 de tone de grâu din Ucraina Șarpe de doi metri, găsit în cotețul găinilor – jandarmii au intervenit de urgență