• ABONARE
 • Contact
 • Publicitate
 • Anunțuri
 • Audiență
 • Rețele sociale
 • Informații
 • Ştiri
 • Subvenții APIA
 • Vegetal
 • Zootehnie
 • Bursă cereale
 • Agribusiness
 • ARHIVA
 • CĂUTARE
 • Prognoza meteo pentru zilele următoare. ANM: Cum va fi vremea în săptămâna 13-19 septembrie!

  agrointeligenta.ro -

  Prognoza meteo pentru zilele următoare aduce vești bune fermierilor care au reușit să semene cultura de rapiță și așteptă venirea ploilor. Administrația Națională de Meteorologie – ANM – anunță că până duminică sunt șanse de ploi la nivel național, singura problemă va fi legată de cantitatea lor, întrucât aceste precipitații sunt prognozate pe arii restrânse și în cantități destul de reduse.

  Prognoza meteo – ANM: Luni, 13 septembrie 2021

  În ţară, vremea se va menține în general frumoasă şi caldă pentru a doua decadă a lunii septembrie. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporare după-amiaza în zonele montane şi submontane, iar noaptea și în nord-est, unde pe arii restrânse vor fi ploi de scurtă durată şi posibil descărcări electrice.

  Vântul va sufla slab și moderat. Temperaturile maxime se vor încadra între 23 și 32 de grade, cele mai ridicate valori fiind în sudul Olteniei, iar cele minime vor fi cuprinse, în general, între 8 şi 17 grade. Dimineața și noaptea, îndeosebi în nord-vestul și centrul teritoriului se va semnala ceață.

  Prognoza meteo – ANM: Marți, 14 septembrie 2021

  În ţară, vremea se va menţine caldă pentru mijlocul lunii septembrie în cea mai mare parte a ţării, cu precădere în regiunile sudice.

  Local în zonele montane şi în nord, nord-est şi centru vor fi înnorări, temporar accentuate îndeosebi în a doua parte a zilei şi se vor semnala averse însoţite de descărcări electrice. Izolat, în special în zona Carpaţilor Orientali, cantităţile de apă pot depăși 10…15 l/mp. În restul teritoriului cerul va fi variabil, iar astfel de fenomene vor fi pe spaţii mici în dealurile subcarpatice şi posibil izolat în sud-est. Vântul va sufla slab și moderat.

  Temperaturile maxime se vor încadra între 21 de grade în estul Transilvaniei şi în nordul Moldovei şi 31 de grade în sudul Olteniei, iar cele minime vor fi cuprinse, în general, între 9 şi 17 grade.

  Izolat la începutul intervalului şi pe alocuri spre sfârşitul acestuia, se va semnala ceaţă, cu probabilitate mai mare în zonele depresionare din nord şi centru şi pe litoral.

  Prognoza meteo – ANM: Miercuri, 15 septembrie 2021

  În ţară, vremea va fi caldă pentru mijlocul lunii septembrie în cea mai mare parte a țării, dar mai ales în vest și în sud. Cerul va fi variabil și îndeosebi după-amiaza și seara vor fi înnorări, averse și descărcări electrice, local în zonele montane și submontane și pe suprafețe mai mici în regiunile sudice, sud-estice și centrale.

  Vântul va sufla slab și moderat. Temperaturile maxime se vor încadra între 21 şi 31 de grade, iar cele minime între 7 grade în depresiunile Carpaţilor Orientali şi 18 grade pe litoral.

  La începutul zilei şi în a doua parte a nopţii, pe arii restrânse, se va semnala ceață, cu o probabilitate mai mare pe văi și în depresiuni.

  Prognoza meteo – ANM: Joi, 16 septembrie 2021

  În ţară, valorile termice se vor menține peste cele normale la această dată. Cerul va fi temporar noros și vor fi averse, posibil însoțite de descărcări electrice, ziua local la munte și izolat în restul teritoriului, iar noaptea, în extindere în vest și nord-vest. Vântul va sufla slab și moderat.

  Temperaturile maxime se vor încadra între 21 și 31 de grade, iar cele minime între 7 grade în estul Transilvaniei şi 18 grade pe litoral.

  La începutul zilei şi în a doua parte a nopţii, pe spații mici, se va semnala ceață, cu o probabilitate mai mare pe văi și în depresiuni.

  Prognoza meteo – ANM: Vineri – Duminică, 17-19 septembrie 2021

  În ţară, valorile termice vor scădea treptat, în prima zi în vestul, nordul și centrul teritoriului, apoi și în celelalte regiuni.

  Probabilitatea de ploaie va fi ridicată în majoritatea zonelor.


  Te-ar mai putea interesa

  Preț arpagic 2024. Cât costă un kg de arpagic în diferite județe Subvenții APIA 2024. Ce s-a decis azi la MADR pentru condițiile la GAEC 8 și ecoschema PD-04 Familia căreia i-au murit oile de la un tratament și-a refăcut turma cu ajutorul animalelor donate! Fermieri sunați de APIA să își deschidă conturi noi pentru a încasa cei 100 euro/ha Apicultor disperat: Ni s-a otrăvit stupina cu 150 de familii de albine, unica noastră sursă de venit!

  Ultimele știri

  Franța interzice importul de legume și fructe tratate cu substanțe interzise în UE Franța și Polonia au cerut UE monitorizarea mai atentă a producției de cereale din Ucraina Fermierii români au cerut la Bruxelles un preț de intervenție de minim 200 euro pe tona de grâu Fermier cercetat penal pentru depozitarea improprie a 24 de tone de azotat de amoniu Dacian Cioloș va transmite la Bruxelles un set de propuneri pentru Politica Agricolă Comună (PAC)