Ştiri agricole

Prezentare Agrointeligenţa în cadrul seminarului „Mic producător, caut finanţare!”

“Cum poate mediul online să îți crească cifra de afaceri cu costuri minime și eficiență maximă” este tema prezentării pe care Agrointeligenţa o va avea mâine, în cadrul seminarului organizat de către Asociaţia Mici Producători din România. Evenimentul are loc la Romexpo, începând cu ora 14.30.

Promovarea inteligentă a micii afaceri agricole poate creşte considerabil vânzările şi, în plus, să vă consolideze reputaţia pe o piaţă în care concurenţa devine tot mai acerbă.

La seminarul “Mic producător, caut finanţare!”, Agrointeligenţa va prezenta audienţei care sunt cele mai eficiente instrumente online la care fermierii pot recurge fără a cheltui sume exorbitante. Foarte important, vor fi prezentate chiar şi strategii gratuite, cu avantajele lor, dar şi care sunt bugetele minime de care o fermă de familie are nevoie pentru a se impune în mediul online la un nivel profesionist.

Prezentarea Agrointeligenţa, precum şi principalele informaţii şi discuţii din cadrul seminarului vor fi disponibile pe www.agrointeligenta.ro.

Eveniment susţinut mediatic de Agrointeligenţa

Noile oportunități de finanțare pentru micii producători vor fi prezentate, în premieră, în cadrul unui seminar dedicat întreprinzătorilor care vor să atragă cât mai multe resurse – europene și numai, în ferma lor. Seminarul ”Mic producător, caut finanțare!” va avea loc sâmbătă, 12 aprilie, în incinta Romexpo, la Sala de conferințe din Pavilionul C1. Evenimentul organizat de Asociația Mici Producători este susținut mediatic de către Agrointeligența.

Programul seminarului ”Mic producător, caut finanțare!”

14.30-15.00 – Înregistrarea participanților

15.00-15.30 – Asociația Mici Producători: Prezentare. Vorbitor: Karina Mereuță – Președinte Asociația Mici Producători

15.30-16.00 – PNDR 2014-2020 – stadiu, noutăți față de perioada anterioară, oportunități pentru micii producători. Vorbitor: Radu Limpede – Managing Partner EU Advisory

16.00-16.30 – Promovarea inteligentă a micii afaceri agricole: Cum poate mediul online să îţi crească cifra de afaceri cu costuri minime şi eficienţă maximă. Vorbitor: Vlad Macovei – Director General AgroInteligenţa

16.30-17.00 – Viziunea beneficiarului: cum să aplici cu succes la PNDR. Vorbitor: Alice Constantin –Vicepreședinte Asociația MiciProducatori și tânăr întreprenzător în agricultură

17.00-17.30 – Sesiune de întrebări și răspunsuri

Participarea la seminar este gratuită pentru toți producătorii agricoli interesați, care sunt rugați să confirme prezența lor la eveniment la adresa de email info@miciproducatori.ro sau la numarul de telefon 0723.248.907, până pe astăzi, 11 aprilie 2014, ora 16.00.

Pe Instagram-ul Agrointeligența găsiți imaginile momentului din agricultură!

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Agrointeligența pentru telefoane Android și iPhone!


Abonați-vă GRATUIT la Agrointeligența - www.agrointel.ro!