• ABONARE
  • Contact
  • Publicitate
  • Anunțuri
  • Audiență
  • Rețele sociale
  • Informații
  • Știri
  • Subvenții APIA
  • Vegetal
  • Zootehnie
  • Bursă cereale
  • Agribusiness
  • ARHIVA
  • CĂUTARE
  • Oferte de la BASF. Pachete de fungicide pentru o protecție completă a culturilor

    Adrian Radu -

    BASF a început în forță anul 2022. Compania a organizat la Brașov, într-un cadru special, evenimentul denumit Arhitecții culturilor. Invitații, distribuitori și fermieri, deopotrivă, au fost impresionați de o scenă spectaculoasă, pe care s-au derulat prezentări detaliate. Inovațiile BASF au ținut capul de afiș.

    Mario Tomsic, Country Manager Agricultural Solutions BASF, a subliniat necesitatea desfășurării unor astfel de evenimente. “Mă bucur mult să vă revăd fizic aici, la un nou eveniment marca BASF. An de an venim cu noutăți, ca răspuns la nevoile și dorințele dumneavoastră, dar și cu inovații menite să aducă agricultura viitorului în prezent. Împreună noi suntem arhitecții agriculturii. Este momentul să construim împreună viitorul”, a declarat Tomsic.

    Silviu Roșca, Crop manager cereale și porumb BASF, a preluat ștafeta și a prezentat soluțiile BASF aduse către fermieri pentru anul agricol 2022. Pachetul fungicid Flexity® Trio este printre inovațiile companiei și este format din două produse, Mizona® și Flexity®. Starurile sunt cele 3 substanțe active utilizate de BASF, Xemium®, Piraclostrobin și Metrafenonă.

    Ce primesc fermierii într-un pachet Flexity® Trio? 10 litri de Mizona® și 5 litri de Flexity®, cantitatea fiind structurată pentru arhitectura a 20 de hectare de cereale. Un alt pachet fungicid adus de BASF este Revystar® Flex, construit din 15 litri de Revystar® și 5 litri de Flexity®. La fel, agricultorii pot acoperi cu aceste produse o suprafață de 20 de hectare.

    O altă creație a “arhitecților culturilor” din departamentele de Cercetare și Dezvoltare de la BASF este tehnologia XR (Xemium® – Revysol®), destinată protecției complete a cerealelor în fața atacurilor agenților patogeni, pe toată durata de vegetație.

    Oferte de la BASF. Pachete de fungicide pentru o protecție completă a culturilor

    Fermierii pot alege din două variante ale tehnologiei XR. Prima este reprezentată de aplicarea pachetului Flexity® Trio la tratamentul 1, urmată de folosirea fungicidului Revycare® la tratamentul 2. A doua variantă implică utilizarea pachetului fungicid Revystar® Flex la primul tratament și a fungicidului Priaxor® la tratamentul 2.

    “Noi aducem în prim plan inovația, vorbim despre viitor, despre noile produse, despre noutăți, despre tot ce înseamnă agricultura viitorului. Suntem la Arhitecții culturilor. Arhitecții îți arată lucruri noi, nu poți construi ceva ce s-a mai făcut, ci faci ceva nou, ceva mai bun, ceva modern, care îți aduce un profit mai mare, productivitate mai mare, rezultate mai bune”, a declarat Mario Tomsic.

    Feedback-ul agricultorilor prezenți la evenimentul de la Brașov a fost excelent, acest lucru punând și mai mult în valoare eforturile BASF de a aduce pe piață produse care să aducă profituri mari în fermele din țara noastră. “Fermierii își fac calculele din timpul iernii pentru produsele pe care să le aplice, pentru tratamentele pe care să le aplice în primăvară. De aceea, evenimentul nostru a avut ca scop lansarea a două noi fungicide și a unei tehnologii noi pentru cereale fungicide, cultura de cereale, în special grâu și orz, este o cultură esențială pentru BASF. Portofoliul de fungicide ajunge la un număr de 7 produse fungicide pentru cereale”, a completat Silviu Roșca.

    Toate detaliile legate de portofoliul BASF, dar și de ofertele speciale gândite pentru acest an, se pot găsi pe site-ul www.agro.basf.ro.


    Te-ar mai putea interesa

    Vaci de rasă donate de fermieri pentru crescătorul căruia i-au ars animalele într-un incendiu în grajd Plăți APIA 2024. Subvenții care se plătesc fermierilor în această lună Zece recomandări pentru o producție bună de ardei

    Ultimele știri

    Partidul Fermierilor din Olanda a intrat la guvernare! Tinerii refuză să lucreze în ferme ca îngrijitori la animale, chiar dacă internetul este plin de anunțuri de angajare Cea mai mare dronă agricolă poate pulveriza 380 de hectare pe zi și este deja un succes de piață