Fermieri de succes

Dimitrie Muscă, desemnat ”Fermierul Anului” de Capital și revista Agrointeligența

Trofeul ”Fermierul anului” a fost decernat aseară în cadrul Galei Premiilor Capital desfășurată la Hotelul Marriott din București.

Dimitrie Muscă este cel care și-a adjudecat statueta înmânată de către directorul Agrointeligența Vlad Macovei, cunoscutul fermier fiind desemnat câștigător decătre echipa redacțională a revistei noastre și a săptămânalului Capital.

”Domnul Dimitrie Muscă este cel care a reușit să reînvie cooperativa agricolă românească și să o transforme într-un model pentru agricultură, cu producții și profituri record în fiecare an. Ca să facem o glumă, tractoriștii angajați la ferma domnului Muscă au salarii cum mulți corporatiști doar visează!”, l-a prezentat Vlad Macovei pe Dimitrie Muscă înaintea înmânării premiului.

Fermierul anului a mulțumit pentru trofeu și, zâmbind, le-a declarat celor prezenți în sală –  antreprenori din toate domeniile, inclusiv președinți de bănci, că salariile de la ferma sa din Curtici nu sunt un mit. ”Este adevărat că am salariți care au, cu acte în regulă, salarii de 12.000-13.000 de lei pe lună. Dar sunt oameni care muncesc. Agricultura nu este ușoară!”, a spus Muscă pe scena de la Gala Premiilor Capital.

Alături de Muscă, finaliștii la secțiunea agricultură au fost și legumicultorul Mircea Croitoru de la Matca și Procera.

DSC_0194 DSC_0288 DSC_0285 DSC_0176 DSC_0190  DSC_0173 DSC_0221victor chivu DSC_0272


Abonați-vă GRATUIT la Agrointeligența - www.agrointel.ro!


2 comentarii

Scrie un comentariu