• ABONARE
  • Contact
  • Publicitate
  • Anunțuri
  • Audiență
  • Rețele sociale
  • Informații
  • Știri
  • Subvenții APIA
  • Vegetal
  • Zootehnie
  • Bursă cereale
  • Agribusiness
  • ARHIVA
  • CĂUTARE
  • Noile pachete FMC oferă fermierilor o tehnologie completă, cu produse de top, pentru culturile de cereale păioase

    Adrian Radu -

    FMC România pune la dispoziția fermierilor români două noi pachete pentru culturile de cereale păioase ce includ tehnologia completă (erbicid, fungicid și insecticid), necesară unui program de combatere performant, cu produse moderne, la un preț avantajos.

    Prin achiziția pachetului GOLD COMPLET (pentru 60 de ha), veți beneficia de o reducere de 4% comparativ cu prețul de listă al produselor individuale, în timp ce pachetul SILVER COMPLET (pentru 50 de ha) vă aduce un avantaj comercial de 5%.

     

    Erbicidul OMNERA® (fluroxipir 135 g/l + tifensulfuron metil 30 g/l + metsulfuron metil 5 g/l) este cel mai complex erbicid pentru cultura de cereale păioase și are o formulare lichidă modernă, dispersie în ulei (OD) și microîncapsule în suspensie, bazată pe tehnologia LQM®. Această tehnologie are avantaje deosebite pentru plante, cum ar fi: optimizarea aplicării erbicidelor și creșterea suprafeței de contact dintre erbicid și buruieni pentru o absorbție superioară, dar și reducerea driftului și impactului asupra mediului inconjurător.

    Erbicidul OMNERA® este selectiv pentru toate culturile de cereale păioase şi combate cu ușurință și rapid buruienile cu frunză lată anuale și perene, inclusiv buruieni dificil de combătut, cum ar fi: pălămida, turița, volbura, Veronica, samulastra de rapiță și de floarea soarelui rezistente la imazamox şi tribenuron metil. Erbicidul OMNERA® are doza flexibilă, între 0.5 – 1 L/ha, iar testele FMC au dovedit rezultate excelente asupra buruienilor dicotiledonate (pălămida, volbura, traista ciobanului, turița) la o doză de 0.75 l / ha și chiar și atunci când buruienile se află în faze mai avansate de vegetație.

    Fereastra largă de aplicare (de la înfrățit, până la frunza stindard), lipsa restricțiilor în rotația culturilor şi eficacitatea foarte bună asupra buruienilor, inclusiv cele mai dificil de combătut, fac din OMNERA® un produs etalon în combaterea buruienilor cu frunză lată din culturile de cereale păioase.

    Erbicidul GRANSTAR® SUPER (tifensulfuron metil 25% + tribenuron metil 25%) este un erbicid consacrat, foarte cunoscut și apreciat de fermieri. Se aplică în post-emergență la culturile de cereale păioase, de la înfrățit până la apariția completă a frunzei stindard și combate peste 70 de specii de buruieni cu frunză lată.

    Nou în portofoliul FMC este fungicidul ZANTARA® 216 EC, ce conține 2 substanțe active sistemice cu mod diferit de acțiune (SDHI și triazol), are acţiune preventivă și curativă și asigură un grad ridicat de protecție a culturilor de cereale păioase împotriva bolilor foliare și ale spicului. Datorită sinergiei celor două substanțe active, fungicidul Zantara® 216 EC controlează eficient boli dificil de combătut, precum: septorioze, rugini, făinare, arsuri, pătarea reticulară, sfâșierea frunzelor și fuzarioza la spic.

    Fungicidul Zantara® 216 EC este flexibil în aplicare și poate fi integrat în tehnologie la oricare din tratamente, dar atunci când este aplicat la al doilea sau al treilea tratament, are ca rezultat secundar încetinirea procesului de îmbătrânire al frunzelor și prelungirea perioadei de vegetație a culturii, determinând astfel obținerea unui spor cantitativ și calitativ de producție. Fungicidul Zantara® 216 EC reduce riscul de apariție a rezistenței agenților patogeni și este recomandat a fi utilizat în programele de combatere integrată a bolilor.

    Insecticidul VANTEX® 60 CS beneficiază de asemenea de o formulare moderna (CS), microcapsule în suspensie, care aderă puternic la suprafața plantei, conferind o rezistență mai bună la spălare și persistență la temperaturi ridicate. VANTEX® 60 CS actionează prin contact și ingestie și controlează cu succes un spectru larg de dăunători din culturile de cereale păioase, precum afide, trips, gândacul bălos, ploșnița și alți dăunători. Insecticidul VANTEX® 60 CS are acțiune ovicidă și larvicidă, poate fi combinat cu alte produse de protecția plantelor (erbicide, fungicide și insecticide) și fertilizanți foliari și poate fi administrat chiar și la temperaturi mai ridicate, de până la 25 – 26° Celsius.

    *Zantara este marcă înregistrată Bayer.

    Pentru mai multe detalii despre noile pachete FMC care vă asigură o protecție completă a culturilor de cereale păioase, la un preț avantajos, accesați www.fmcagro.ro Tot aici găsiți și datele de contact a reprezentanților de vânzări FMC, gata să vă ajute cu răspunsuri la toate întrebările pe care le aveți.


    Te-ar mai putea interesa

    Ploi torențiale, vijelii și grindină – alertă meteo emisă de ANM pentru 25 de județe Prețul căpșunilor – la jumătate față de anul trecut. Tânăr fermier: Ne rugăm de intermediari să ne ia marfa! Alertă ANM de ploi, vijelii și grindină în 14 județe. Cantitățile de apă vor depăși 40 l/mp

    Ultimele știri

    Romeo Șoldea este noul director al Autorității Naționale Fitosanitară Subvenție nouă pentru fermierii din vegetal care cresc și animale. Ce a dezvăluit comisarul Wojciechowski Ordinul subvențiilor, modificat. Schimbări la plata APIA pentru tinerii fermieri