• ABONARE
 • Contact
 • Publicitate
 • Anunțuri
 • Audiență
 • Rețele sociale
 • Informații
 • Știri
 • Subvenții APIA
 • Vegetal
 • Zootehnie
 • Bursă cereale
 • Agribusiness
 • ARHIVA
 • CĂUTARE
 • Corteva introduce un nou bionutrient foliar în Europa. Kinsidro® Grow – disponibil fermierilor pentru principalele culturi de câmp!

  Roxana Dobre -

  Fermierii din Europa vor avea acces la o nouă opțiune durabilă pentru îmbunătățirea sănătății plantelor și a calității recoltelor, printr-un acord nou încheiat între Corteva Agriscience și Pro Farm Technologies, o subsidiară a Marrone Bio Innovations. Conform acestui acord, Corteva va fi distribuitorul European exclusiv pentru Kinsidro® Grow, un stimulant foliar biologic nou, care furnizează nutrienți cheie, ce duc la o vigoare sporită a plantelor.

  “Corteva Agriscience continuă să aducă pe piață soluții noi și inovatoare, oferind produse de origine naturală care îmbunătățesc performanța și rezistența culturilor și care lucrează complementar cu soluțiile noastre convenționale de produse de protecție a plantelor. Suntem încântați să colaborăm cu Marrone Bio pentru a dezvolta și maximiza opțiunile sustenabile care îi ajută pe fermieri să îndeplinească exigențele legate de protejarea mediului, aflate într-o permanentă schimbare, menținând în același timp culturile productive și sănătoase”, a declarat Susanne Wasson, President, Crop Protection Business Platform, Corteva Agriscience.

  Kisindro Grow este un produs patentat de Pro Farm Technologies, care optimizează aportul elementelor nutritive in plantă, având ca rezultat îmbunătățirea sănătății plantelor și a calității recoltei. Prin aplicarea foliară în etapa de creștere vegetativă, biostimulantul îmbunătățește productivitatea și crește randamentul investițiilor. De asemenea, Kisindro Grow este ușor de utilizat și compatibil cu practicile curente ale fermierilor.

  “Acest acord îmbină excelența în dezvoltarea de soluții biologice durabile pentru plantele de cultură oferite de Marrone Bio cu poziția de lider pe piața globală a companiei Corteva Agriscience. Lucrând împreună, vom aduce o tehnologie foliară revoluționară fermierilor europeni care cunosc și au încredere în Corteva”, a declarat Kevin Helash, chief executive officer Marrone Bio Innovations.

  Colaborarea de față reprezintă un alt pas important făcut de compania Corteva Agriscience pentru extinderea portofoliului global de produse biologice care este dedicat biostimulanților, biocontrolului și feromonilor cu performanțe dovedite și demonstrabile. Kisindro Grow va oferi valoare prin ameliorarea culturilor și a randamentului lor potențial, în conformitate cu Obiectivele de Durabilitate pentru 2030.

  Acordul multianual, care va intra în vigoare imediat, este relevant pentru culturile specifice arealului european, cum ar fi: porumb, grâu, soia și bumbac.

  Despre Corteva Agriscience

   Corteva Agriscience este o companie globală, eminamente agricolă, tranzacționată pe bursă, care oferă fermierilor din întreaga lume cel mai complet portofoliu din industrie – inclusiv un mix echilibrat și divers de semințe, soluții pentru protecția culturilor și soluții digitale axate pe maximizarea productivității și creșterea randamentului și profitabilității.

  Având în portofoliu unele dintre cele mai cunoscute mărci din agricultură și o linie de produse și tehnologii de top în industrie, care pot genera creșteri viitoare, compania se angajează să colaboreze cu părțile interesate din întreg sistemul alimentar, contribuind la promisiunea de a îmbogăți viața celor care produc și a celor care consumă și asigurând progresul generațiilor viitoare. Corteva Agriscience a devenit o companie independentă listată la bursă pe data de 1 iunie 2019 anterior fiind divizia agricolă a DowDuPont. Mai multe informații sunt disponibile pe www.corteva.ro.

  Urmăriţi Corteva Agriscience pe FacebookInstagramLinkedInTwitter şi YouTube


  Te-ar mai putea interesa

  Untul produs din aer, fără a mai fi nevoie de lapte, este în curs de aprobare pentru a intra pe piață Alertă meteo de furtuni și vijelii în jumătate de țară. Temperaturi sufocante și caniculă până joi Subvenții 2024 – listele cu fermierii controlați de APIA în fiecare județ

  Ultimele știri

  Austriecii care au cumpărat fabrica de zahăr de la Buzău au anunțat că o închid de la 1 octombrie Furturile de apă devin miză politică. USR îi cere ministrului Agriculturii să trimită Corpul de Control la ANIF Plăți subvenții APIA – banii virați în conturile fermierilor în aceste zile