• ABONARE
  • Contact
  • Publicitate
  • Audiență
  • Rețele sociale
  • Informații
  • Știri
  • Subvenții APIA
  • Vegetal
  • Zootehnie
  • Bursă cereale
  • Agribusiness
  • ARHIVA
  • CĂUTARE
  • Bucătarul de la ”Cireașa de pe tort” și-a luat fermă la Fetești: „Cultivăm grâu, rapiţă şi floarea-soarelui”

    agrointeligenta.ro -

    Specialistul culinar pe care îl vedem în noua serie a emisiunii „Cireaşa de pe tort”, de la Prima TV, nu are stare și s-a apucat de agricultură! Remus Nica a investit într-o fermă la Fetești și planifică să cultive inclusiv lavandă.

    “În ultimul timp, am fost foarte atras de agricultură şi, împreună cu un prieten din copilărie, am cumpărat o fermă micuţă unde cultivăm grâu, rapiţă şi floarea soarelui. Mi-aş dori să cultivăm şi lavandă, care din punct de vedere economic este foarte rentabilă, iar estetic, este superbă! Cei care au avut ocazia să vadă câmpurile de lavandă ştiu cât de frumoase sunt”, povesteşte Remus Nica.

    Specialistul culinar i-a luat locul lui Horia Vârlan la emisiunea de la Prima TV unde face glume pe seama vedetelor alături de  Dezbrăcatu’ de la Cronica Cârcotașilor. “Cu Codruţ Kegheş a existat chiar din primul moment o simpatie reciprocă. La Cireaşa de pe tort sunt înconjurat de o echipă de profesioniști, iar atmosfera este destinsă, ceea ce mă face să mă simt în largul meu”, a mai spus Nica.

    627x0


    Te-ar mai putea interesa

    Crescător de porcine: ”Cu prețurile medii de 12 lei/kg în viu nu acopăr nici costurile cu hrana, prețul corect ar fi de 17 lei/kg” MADR: S-a aprobat achiziția de animale din fonduri europene, un sprijin real pentru fermierii români Aerisirea locuinței prin metoda nemțească – metoda luften

    Ultimele știri

    Cum se vor împărți banii din ”pușculița” fermierilor. Ședință de lucru cu asociațiile de fermieri Primarul din Matca: Plățile pentru programul Tomata vor fi efectuate în perioda 25 noiembrie – 10 decembrie Acordul Mercosur merge mai departe! Parlamentul European a respins cererea de contestare la CJUE