• ABONARE
  • Contact
  • Publicitate
  • Anunțuri
  • Audiență
  • Rețele sociale
  • Informații
  • Știri
  • Subvenții APIA
  • Vegetal
  • Zootehnie
  • Bursă cereale
  • Agribusiness
  • ARHIVA
  • CĂUTARE
  • Cum îmbină NATUREVO nevoia consumatorului pentru hrană curată cu dorința fermierului de a obține producții ridicate

    agrointeligenta.ro -

    Cum îmbină NATUREVO nevoia consumatorului pentru hrană curată cu dorința fermierului de a obține producții ridicate. Adaptare pentru ReGeNeRaRe este înlocuirea conceptului Schimbare pentru Regenerare!

    “Ce ar trebui să schimb în ferma mea pentru a mă alinia la noile cerințe impuse de Uniunea Europeană?“ – este întrebarea de moment a fermierului român care vrea să rămână profitabil în acest context politic.

    În încercarea de a fi în pas cu schimbările cerute de Uniunea Europeană privind reducerea consumului de pesticide cu 50% până în 2030, fermierul român se poate simți descumpănit.

    În actualul context al agriculturii, România nu își permite să piardă din numărul fermierilor care fac performanță. Contribuția acestui sector este de foarte mare importanță pentru bunăstarea populației și este clar că agricultura este unul din motoarele economiei și are un mare potențial de creștere.

    În acest sens, dorim să transmitem un mesaj foarte clar tuturor fermierilor care sunt sau își doresc să devină parteneri NATUREVO: cu o abordare mai deschisă față de produsele curate și eficiente, se poate păstra și chiar crește nivelul producțiilor din România.

    NATUREVO este un partener de mare încredere pentru toți fermierii care își doresc să se alinieze cu noile cerințe UE. Experiență noastră de peste 23 de ani pe piața agricolă, din care aproximativ 20 ani alocați ideilor atât de promovate astăzi: Agricultură Durabilă, strategiile Farm to Fork, Green Deal etc, recomandă NATUREVO ca un aliat în tranziția către o producție mai curată. Deci, suntem partenerul cu o experiență tehnică vastă, un partener alături de care adaptarea la normele impuse de UE poate fi mult mai ușoară.

    La o analiză mai practică, compania a demonstrat împreună cu fermierii că se poate practica o agricultură curată și se pot atinge, în același timp, un nivel ridicat de producții.

    De ce să alegeți colaborarea cu NATUREVO?

    Pe lângă portofoliul bogat de produse ecologice, ne putem lăuda cu o gamă foarte largă de produse care au pusă eticheta “produs curat” deoarece:

    – Sunt prietenoase cu mediul înconjurător și cu operatorul;

    – Nu lasă reziduuri în producție, astfel se obține o hrană sănătoasă;

    – Sunt de o calitate excepțională și au efect imediat asupra plantelor;

    – Îngrășămintele de sol nu conțin metale grele precum cadmiu, plumb, arseniu s.a. sau conținutul acestora este cu mult sub limita maximă admisă.

    Pentru a acoperi toate nevoile fermierului intrat în parteneriat cu NATUREVO, compania a pus la punct un portofoliu care acoperă cu succes toate verigile tehnologice dintr-o fermă. Și nu oricum. Selecția produselor se realizează întotdeauna respectând principiile și valorile după care ne ghidăm în fiecare zi: obținerea unor producții ridicate cu produse curate.

    O prima etapă în stabilirea planului tehnologic este alegerea produselor pentru fertilizarea solurilor. Solul reprezintă baza tuturor culturilor și producțiilor, și din acest motiv ne concentrăm atenția pe calitatea acestor produse pentru că avem datoria să protejăm această resursă și să o regeneram. Produsele din portofoliul NATUREVO sunt atent selecționate și verificate, astfel încât să corespundă cerințelor femierilor: creșterea producțiilor, păstrarea calității și fertilității solurilor, evitarea poluării mediului înconjurător și a apelor subterane și obținerea unor alimente sănătoase.

    Fiind ghidați de aceste cerințe, NATUREVO lansează un concept prin care partenerii pot opta pentru produsele care se aliniază acestor norme și, totodată, au acces la consultanță privind integrarea acestora în programele tehnologice uzuale.

    Adaptare pentru ReGeNeRare este conceptul care are scopul de a găsi împreună cu fermierii cele mai potrivite soluții pentru actualele condiții climatice și pentru realizarea unor producții ridicate și curate, în fermele lor.

    Un prim pas în planul tehnologic este fertilizarea solului, iar recomandarea specialiștilor NATUREVO presupune utilizarea unor produse curate și cu efect de regenerare a solului, cum ar fi: NovaTec® Classic, Calciprill, Best Starter Maximum C+ s.a.

    Pe lângă calitatea produselor care au scopul de a proteja sănătatea mediului înconjurător și a oamenilor, compania NATUREVO are o echipa foarte bine pregătită pentru a oferi cele mai bune sfaturi fermierului. Echipa este instruită pentru a oferi consultanță completă, pe tot cliclul de vegetație, la orice cultură.

    Ne dorim să conectăm fermierii din România la agricultura viitorului și să îi ajutăm să ia cele mai bune decizii pentru fermele lor, să ia cele mai bune decizii pentru profiturile lor și, nu în ultimul rând, să aibă mereu în vedere că generațiile viitoare au nevoie de un sol cât mai fertil.

    Împreună cu fermierii din România ne adaptăm la noile norme europene pentru a ReGeNeRa agricultura!

    Ing. Mihaela RADU

    Director Marketing NATUREVO


    Te-ar mai putea interesa

    Mesajul unui fermier pentru funcționarii APIA care au lăsat oamenii cu conturile goale de sărbători Vremea se schimbă radical: vin ploile. Prognoza meteo actualizată! Un fermier este acuzat că s-a „jucat cu genetica” și a creat oi uriașe pentru vânătoare

    Ultimele știri

    Rasa de oi Suffolk: caracteristici, productivitate, întreținere NeemAzal, din portofoliul Chemark Rom, este soluția biologică ideală pentru controlul dăunătorilor Ajutoarele de stat pentru fermieri – prelungite până la finalul anului