• ABONARE
  • Contact
  • Publicitate
  • Anunțuri
  • Audiență
  • Rețele sociale
  • Informații
  • Știri
  • Subvenții APIA
  • Vegetal
  • Zootehnie
  • Bursă cereale
  • Agribusiness
  • ARHIVA
  • CĂUTARE
  • ADAMA FRIENDS IN BUSINESS

    agrointeligenta.ro -

    Partenerii ADAMA s-au reunit într-un eveniment inedit și elegant, ADAMA FRIENDS IN BUSINESS, la Hotelul Crowne Plaza din București, în Pine Garden. Plecând de la mitul potrivit căruia în business nu există prieteni, ADAMA răstoarnă și acest mit, demonstrând că în agri-business, prietenii sunt cei care fac rotițele afacerilor să se învârtă.

    Gabriela Vila – Director general ADAMA România și Republica Moldova

    În deschiderea conferinței, care a avut loc joi – 14 iulie, Gabriela Vila – Director general ADAMA România și Republica Moldova, a punctat faptul că ”agricultura nu este o loterie ci acesta este în controlul fermierului atunci când folosește produsele ADAMA și are încredere în echipa noastră, iar acest lucru este dovedit de buna colaborare și rezultatele obținute împreună”.

    Edgardo Iglesias – Vice Președinte Adama, regiunea Europa de Sud, a împărtășit invitaților ”provocările și oportunitățile, tendințele și previziunile” identificate de ADAMA în aceste vremuri incerte, la nivel global, care impactează industria de produse de protecție a plantelor, cât și poziționarea României la nivel European. ”România a fost un reper important în creșterea strategică a businessului și a fost una dintre țările foarte importante în strategia noastră din piața europeană și va rămâne așa pentru multe decenii”.

    Alison Hall – Director Sustenabilitate Adama Europa, a prezentat perspectiva companiei față de propunerile legislative europene în agricultură (Green Deal, Farm to Fork, etc.). ”Sustenabilitatea capătă un accent din ce în ce mai mare în preocuparea noastră – ca răspuns la schimbările din mediul agricol din Europa și din întreaga lume. De asemenea, convingerea că în cadrul companiei noastre, schimbarea trebuie să pornească de la noi.

    Iată câteva puncte importante din cel mai recent raport ADAMA de sustenabilitate:

    • scăderea cu 30% a emisiilor de gaze cu efect de seră, comparativ cu anul 2011
    • creșterea cu 36% a reciclării și reutilizării deșeurilor periculoase”

    “Inovatia portofoliului viitor Adama adaptat nevoilor fermierilor din România” prezentată de Dan Maftei – Director Tehnic și de Dezvoltare Adama Romania se focusează pe lansări de noi produse ce respectă normativele europene cu combinații inovative de substanțe active și formulări de ultimă generație, testate în cele mai drastice condiții, pentru a elimina complet riscul de contaminare al apelor, solului și subsolului.

    Despre “Implicarea Adama în agricultura de precizie – AgTech” a vorbit Adrian Cosor – Director de Marketing Adama România. ADAMA este prezentă în domeniul agriculturii de precizie, la nivel global, încă de la începuturile adoptării acestor unelte în agricultură. În România, compania pregatește lansarea pana la finalul anului 2022, a aplicației mobile ADAMA Lab și a serviciului de evaluare a densității la răsărire cu ajutorul dronelor pentru cultura de rapiță de toamnă.

    De asemenea, în pregătire, este și sistemul național de alerte de apariție a bolilor și dăunatorilor în culturile agricole.

    Pornind de la expresia “Nu exista prieteni în afaceri”, Adi Sambotin – Director Comercial Adama România a răsturnat și acest mit și a vorbit despre cât de important este parteneriatul dintre ADAMA, Fermieri și Lanțul de Distribuție, pentru a trece cu bine provocările fiecărui sezon agricol.

    ADAMA, cu o echipă mică și ambițioasă, alături de un parteneriat puternic cu distribuitorii și fermierii, a reușit să se impună ca lider de piață în controlul buruienilor încă din perioada de toamnă pentru culturile de cereale păioase și rapiță datorită soluțiilor adaptate precum Trinity și gama Sultan.

    Adama Friends in Business a fost primul eveniment dintr-o serie ce va urma, evenimente prin care compania Adama dorește să reunească într-un cadru prietenos, partenerii săi de business. Cele mai multe idei de dezvoltare și colaborare apar în întâlnirile ce depășesc mediul strict și rigid. Sperăm ca și prietenii noștri să simtă la fel ca și noi bucuria revederii la a doua ediție, ce va urma cât mai curând.

    Găsiți aici mai multe imagini de le evenimentul ADAMA Friends in Business


    Te-ar mai putea interesa

    Când se seamănă semințele de roșii Crescătorii de vaci și-au construit propria fabrică de lapte cu ajutorul fondurilor europene Subvenții APIA: Terenurile tăiate de la plata pe suprafață începând cu acest an

    Ultimele știri

    România ar putea avea un laborator care să efectueze analizele pentru mierea din afara UE UCPR: Produsele avicole obținut în fermele din România sunt sigure din punct de vedere al sănătăţii Situație fără precedent în SUA: Gripă aviară depistată la vaci de lapte