• ABONARE
  • Contact
  • Publicitate
  • Anunțuri
  • Audiență
  • Rețele sociale
  • Informații
  • Știri
  • Subvenții APIA
  • Vegetal
  • Zootehnie
  • Bursă cereale
  • Agribusiness
  • ARHIVA
  • CĂUTARE
  • Soiurile de grâu Donau Saat – adaptate pentru industria de morărit și panificație

    Adrian Radu -

    Adaptabilitatea la condițiile pedoclimatice din România și calitățile de panificație reprezintă trăsături reprezentative ale portofoliului de grâu marca Donau Saat. Compania furnizează soiuri de grâu cu standarde ridicate de calitate, care ajung pe piață în urma unor multiple teste de performanță la condițiile din țara noastră.

    Potrivit lui Constantin Radu, administrator Donau Saat, genetica Donau Saat înseamnă soiuri cu calități deosebite pentru morărit și panificație.

    ”Soiurile noastre, în funcție de an, de condiții pedoclimatice, fertilizare, tehnologie vor reuși întotdeauna să atingă nivelurile de producție de 8.5-9 tone, dar nu mai mult. Oricum este mai mult decât suficient pentru acest tip de genetică. Pe de altă parte, însă, această diferență de producție o suplinim prin alte calități cu totul și cu totul deosebite. În primul, o toleranță excepțională la atacul bolilor, o capacitate de înfrățire care nu se limitează doar la toamnă, ci care poate să salveze o cultură în primăvară”, a explicat Constantin Radu.

    Portofoliul Donau Saat de cereale păioase poate fi consultat AICI.

    Ca rezultat al proceselor de cercetare riguroase și localizate, soiurile de grâu Donau Saat performează în privința celor mai importanți parametri de calitate: germinație, masa a 1000 de boabe, calitatea tratamentelor.

    Concepute pentru a satisface nevoile specifice ale regiunii și ale ultimilor ani climatici, soiurile Donau Saat pot fi semănate și în lunile octombrie sau decembrie, cu o perspectivă extrem de sigură ca în primăvară procesul și fenomenul de înfrățire să aibă loc în parametri optimi și producțiile obținute să fie cele dorite.

    Înreg portofoliul de produse Donau Saat poate fi găsit pe site-ul www.binealegibineculegi.ro.


    Te-ar mai putea interesa

    Agnes Jansen, olandeza care produce legume bio la Sărata: Mă pensionez și caut pe cineva să continue ferma Ouăle maronii vor fi înlocuite în magazine de ouăle albe. Fenomenul, explicat de fermieri Macerat de coada calului – rețetă. Beneficii

    Ultimele știri

    Fermierii cu subvențiile în conturi înainte de Paște. Lista anunțată de APIA Program APIA de 1 Mai și Paște 2024. Zilele în care se mai fac plăți pentru subvenții Czajkowski, de la A050, cea mai performantă semănătoare pentru strip-till