Ştiri agricole

”Cultivat în România”, emisiune de agricultură realizată de Agrointeligența și România TV. Urmăriți prima EDIȚIE!

Revista Agrointeligența și televiziunea România TV realizează din această vară emisiunea săptămânală ”Cultivat în România”. Co-producția este difuzată în fiecare sâmbătă, începând cu ora 11.00 și îl are drept invitat permanent pe directorul Agrointeligența, Vlad Macovei.

Prima edițiea fost difuzată sâmbătă 19 iulie.

Emisiunea ”Cultivat în România” este prezentată de Laurențiu Botin și dezbate teme de interes legate de agricultura românească în cadrul discuțiilor din platou și reportajelor realizate.

”Avem încredere în formatul nou și proaspăt al producției noastre. Ne bucurăm să putem colabora cu profesioniștii România TV, cel mai popular post de știri din România, și foarte apropiat de agenda reală a cetățeanului. Suntem convinși că atât fermierii, cât și românii cu dor de gustul tradițional, ne vor urmări cu interes pentru a descoperi informații cu adevărat utile în emisiunea noastră. Pentru cititorii Agrointeligența, o informație în exclusivitate: prima ediție va fi despre cum cultivăm, promovăm și recunoaștem roșia românească”, a declarat Vlad Macovei, directorul Agrointeligența și invitat permanent al emisiunii ”Cultivat în România”.

”Îi salut pe cititoriui fideli ai site-ului și revistei Agrointeligența și îi invit alături de noi «pe sticlă» unde vor vedea o emisiune dinamică și folositoare. Voi fi același prezentator aproape de fermieri și care, bineînțeles, «nu o dă după cireș», așa cum v-am obișnuit”, a completat Laurențiu Botin, prezentatorul emisiunii ”Cultivat în România”.

Proiectul Agrointeligența s-a lansat în martie 2013, având în portofoliu revista Agrointeligența – cea mai influentă revistă de agricultură din România, precum și site-ul www.agrointel.ro, cel mai citit site românesc de agribusiness.

În cadrul emisiunii săptămânale ”Cultivat în România” de pe RTV, telespectatorii vor avea ocazia să descopere modelele de succes din agribusiness-ul românesc prin intermediul reportajelor video, iar dezbaterile cu invitați importanți din zona agricolă vor genera soluții la problemele actuale ale fermierilor și nu numai.

Prima ediție a emisiunii ”Cultivat în România”


Abonați-vă GRATUIT la Agrointeligența - www.agrointel.ro!


5 comentarii

  1. “Cultivat in Romania” este exact titlul potrivit si pare a fi linia editorial a Agrointel.ro: sustinerea Romaniei ca producator de materii prime, neprelucrate. Ca mancare se intoarce prelucrata la noi, este altceva. Poate dl. Macovei va face si emisiuni despre faptul ca producem, da, “cultivat in Romania”, dar nu mancam hrana romaneasca, intrutotul. Se va spune ca aceasta asimetrie tine de piata libera. Bine dar de ce in Franta nu se gaseste mancare romaneasca, in Germania, in Italia? Invers nu se poate adica acest colonialism alimentar sa fie rasturnat?…Pai nu ca suntem piata de desfacere pentru produse alimentare prelucrate si fabricile vechi se inchid…mai cu curja echipa de la Agrointel, atacati establishmentul, nu ii mai menajati pentru ca platesc publicitate sitului…..

  2. Recomand prezentatorului sa pună întrebări profesioniste si sa comenteze mai puțin.
    Sa fie un bun profesionist reporter de televiziune.
    Ne- am cam saturat de realizatori de emisiuni care monopolizează emisiunea .
    Succes !

  3. Daca nu veti aduce in discutie problema supermaketurilor…n-ati facut nimic!Cea mai buna solutie este cea propusa de Victor Orban: niciun magazin cu o suprafata mai mare de 200 mp!Cat despre problema cu subventiile de la UE…Franta, Germania etc, sa traiasca!Sau Ciolos!

Scrie un comentariu