• ABONARE
  • Contact
  • Publicitate
  • Audiență
  • Rețele sociale
  • Informații
  • Știri
  • Subvenții APIA
  • Vegetal
  • Zootehnie
  • Bursă cereale
  • Agribusiness
  • ARHIVA
  • CĂUTARE
  • Cum recunoști roșiile cu gust. Gheorghe Vlad, legumicultor: Tot secretul este în ”căpăcelul galben” al tomatelor

    agrointeligenta.ro -

    Legumele românești, obținute din semințe de soiuri românești, sunt foarte apreciate, însă puternic concurate pe piață de legumele de import. Câteva trucuri pot ajuta cumpărătorii să identifice producătorii agricoli autentici și roșiile, ardeii sau castraveții românești care păstrează gustul de odinioară.

    Președintele Asociației Producătorilor de Legume, fermierul Gheorghe Vlad a dezvăluit, în prima ediție a emisiunii ”Cultivat în România” (RTV), cum pot fi recunoscute legumele produse după tehnici tradiționale de producătorii autohtoni. El spune că deși nu forma dă gustul gustul și calitatea, ea este un indiciu.


    Te-ar mai putea interesa

    Noile reguli fiscale și sancțiuni legale pentru persoanele fizice și juridice din 2026 Prețul unui hectar de teren arabil și de pășune în România – prețuri pe regiuni. Media națională – 8.500 euro/ha Controale la stâne! Ciobanii iau amenzi pentru pășunatul neautorizat și depășirea numărului maxim de câini

    Ultimele știri

    Efectivul de vaci care poate asigura salariul minim pe economie pentru o familie de fermieri – calcul Lege nouă la APIA, promulgată de Președinte: Nu ești fermier cu animale, nu mai primești subvenția pe pășune! Prognoza meteo – ianuarie 2026. Cum va fi vremea în prima lună a anului viitor