• ABONARE
  • Contact
  • Publicitate
  • Audiență
  • Rețele sociale
  • Informații
  • Știri
  • Subvenții APIA
  • Vegetal
  • Zootehnie
  • Bursă cereale
  • Agribusiness
  • ARHIVA
  • CĂUTARE
  • Cum recunoști roșiile cu gust. Gheorghe Vlad, legumicultor: Tot secretul este în ”căpăcelul galben” al tomatelor

    agrointeligenta.ro -

    Legumele românești, obținute din semințe de soiuri românești, sunt foarte apreciate, însă puternic concurate pe piață de legumele de import. Câteva trucuri pot ajuta cumpărătorii să identifice producătorii agricoli autentici și roșiile, ardeii sau castraveții românești care păstrează gustul de odinioară.

    Președintele Asociației Producătorilor de Legume, fermierul Gheorghe Vlad a dezvăluit, în prima ediție a emisiunii ”Cultivat în România” (RTV), cum pot fi recunoscute legumele produse după tehnici tradiționale de producătorii autohtoni. El spune că deși nu forma dă gustul gustul și calitatea, ea este un indiciu.


    Te-ar mai putea interesa

    Victorie pentru AAC: România a desemnat, în sfârșit, un expert entomolog în cadrul EPPO pentru elaborarea standardui tehnic pentru Tanymecus dilaticollis Cum faci economie la factura de curent. Aparatele din casă cu cel mai mare consum de energie Crescător de porcine: ”Cu prețurile medii de 12 lei/kg în viu nu acopăr nici costurile cu hrana, prețul corect ar fi de 17 lei/kg”

    Ultimele știri

    Cum se vor împărți banii din ”pușculița” fermierilor. Ședință de lucru cu asociațiile de fermieri Primarul din Matca: Plățile pentru programul Tomata vor fi efectuate în perioda 25 noiembrie – 10 decembrie Acordul Mercosur merge mai departe! Parlamentul European a respins cererea de contestare la CJUE