• ABONARE
  • Contact
  • Publicitate
  • Audiență
  • Rețele sociale
  • Informații
  • Știri
  • Subvenții APIA
  • Vegetal
  • Zootehnie
  • Bursă cereale
  • Agribusiness
  • ARHIVA
  • CĂUTARE
  • Cum recunoști roșiile cu gust. Gheorghe Vlad, legumicultor: Tot secretul este în ”căpăcelul galben” al tomatelor

    agrointeligenta.ro -

    Legumele românești, obținute din semințe de soiuri românești, sunt foarte apreciate, însă puternic concurate pe piață de legumele de import. Câteva trucuri pot ajuta cumpărătorii să identifice producătorii agricoli autentici și roșiile, ardeii sau castraveții românești care păstrează gustul de odinioară.

    Președintele Asociației Producătorilor de Legume, fermierul Gheorghe Vlad a dezvăluit, în prima ediție a emisiunii ”Cultivat în România” (RTV), cum pot fi recunoscute legumele produse după tehnici tradiționale de producătorii autohtoni. El spune că deși nu forma dă gustul gustul și calitatea, ea este un indiciu.


    Te-ar mai putea interesa

    Frunze căzute folosite ca îngrășământ natural pentru grădină. Metode, beneficii DNA: 10 apicultori – fraudă de 1,2 milioane de lei din Planul Național Apicol APIA a anunțat că a finalizat plata avansului. A doua tranșă din subvenții, din 2 decembrie

    Ultimele știri

    Fermierul Sorin Mănoiu aniversează 30 de ani de pionierat în business-ul cu cartofi Mic fermier: ”Am stat cu dovlecii până s-au stricat. N-am reușit să îi vând. Rafturile magazinelor sunt pline de dovleci importați” Plăți finale APIA 2025. Ce sume se achită în conturile fermierilor din 2 decembrie