• ABONARE
  • Contact
  • Publicitate
  • Anunțuri
  • Audiență
  • Rețele sociale
  • Informații
  • Știri
  • Subvenții APIA
  • Vegetal
  • Zootehnie
  • Bursă cereale
  • Agribusiness
  • ARHIVA
  • CĂUTARE
  • Cum recunoști roșiile cu gust. Gheorghe Vlad, legumicultor: Tot secretul este în ”căpăcelul galben” al tomatelor

    agrointeligenta.ro -

    Legumele românești, obținute din semințe de soiuri românești, sunt foarte apreciate, însă puternic concurate pe piață de legumele de import. Câteva trucuri pot ajuta cumpărătorii să identifice producătorii agricoli autentici și roșiile, ardeii sau castraveții românești care păstrează gustul de odinioară.

    Președintele Asociației Producătorilor de Legume, fermierul Gheorghe Vlad a dezvăluit, în prima ediție a emisiunii ”Cultivat în România” (RTV), cum pot fi recunoscute legumele produse după tehnici tradiționale de producătorii autohtoni. El spune că deși nu forma dă gustul gustul și calitatea, ea este un indiciu.


    Te-ar mai putea interesa

    Cu ce stropim trandafirii contra afidelor, păduchii verzi ai rozelor! Val de sinucideri în agricultura și mediul rural din Polonia Fermierii din Ucraina revin la culturile ”clasice” care le aduc profit

    Ultimele știri

    Fermierii care primesc acum subvențiile în avans de la APIA Dorin Cojocaru, APRIL: Nu mai vedem oameni cu căruțurile pline în supermarketuri. Puterea de cumpărare a scăzut Cod galben de ploi în aproape jumătate din țară până vineri. Ninsori în zona montană