• ABONARE
  • Contact
  • Publicitate
  • Audiență
  • Rețele sociale
  • Informații
  • Știri
  • Subvenții APIA
  • Vegetal
  • Zootehnie
  • Bursă cereale
  • Agribusiness
  • ARHIVA
  • CĂUTARE
  • Cum recunoști roșiile cu gust. Gheorghe Vlad, legumicultor: Tot secretul este în ”căpăcelul galben” al tomatelor

    agrointeligenta.ro -

    Legumele românești, obținute din semințe de soiuri românești, sunt foarte apreciate, însă puternic concurate pe piață de legumele de import. Câteva trucuri pot ajuta cumpărătorii să identifice producătorii agricoli autentici și roșiile, ardeii sau castraveții românești care păstrează gustul de odinioară.

    Președintele Asociației Producătorilor de Legume, fermierul Gheorghe Vlad a dezvăluit, în prima ediție a emisiunii ”Cultivat în România” (RTV), cum pot fi recunoscute legumele produse după tehnici tradiționale de producătorii autohtoni. El spune că deși nu forma dă gustul gustul și calitatea, ea este un indiciu.


    Te-ar mai putea interesa

    Avans APIA 2025. Fermier: Au început plățile și pentru fermele de peste 10 hectare! Șefa APIA nu știe câte hectare de teren primesc subvenții în România. Declarația confuză, ”aplaudată” de colegi Soiul de grâu de la Rodbun care nu se vinde, ci se cumpără!

    Ultimele știri

    Condițiile unui sol sănătos și echilibrat – cheia unor producții constante APIA face lumină în cazul eco-schemei PD-27 pentru bunăstarea vacilor de lapte. Informații pentru toți crescătorii Marcel Sîrghiac a preluat oficial funcția de Președinte al Grupului ALCEDO