• ABONARE
  • Contact
  • Publicitate
  • Anunțuri
  • Audiență
  • Rețele sociale
  • Informații
  • Știri
  • Subvenții APIA
  • Vegetal
  • Zootehnie
  • Bursă cereale
  • Agribusiness
  • ARHIVA
  • CĂUTARE
  • Cum recunoști roșiile cu gust. Gheorghe Vlad, legumicultor: Tot secretul este în ”căpăcelul galben” al tomatelor

    agrointeligenta.ro -

    Legumele românești, obținute din semințe de soiuri românești, sunt foarte apreciate, însă puternic concurate pe piață de legumele de import. Câteva trucuri pot ajuta cumpărătorii să identifice producătorii agricoli autentici și roșiile, ardeii sau castraveții românești care păstrează gustul de odinioară.

    Președintele Asociației Producătorilor de Legume, fermierul Gheorghe Vlad a dezvăluit, în prima ediție a emisiunii ”Cultivat în România” (RTV), cum pot fi recunoscute legumele produse după tehnici tradiționale de producătorii autohtoni. El spune că deși nu forma dă gustul gustul și calitatea, ea este un indiciu.


    Te-ar mai putea interesa

    Condiție nouă la APIA pentru fermierii care încasează subvenția pe pășune Tuta absoluta la tomate. Prevenire, combatere Fermierii afectați de secetă vor fi despăgubiți. Ministrul Barbu: Cuantum între 200 și 250 euro/ha

    Ultimele știri

    Austriecii care au cumpărat fabrica de zahăr de la Buzău au anunțat că o închid de la 1 octombrie Furturile de apă devin miză politică. USR îi cere ministrului Agriculturii să trimită Corpul de Control la ANIF Plăți subvenții APIA – banii virați în conturile fermierilor în aceste zile