• ABONARE
  • Contact
  • Publicitate
  • Audiență
  • Rețele sociale
  • Informații
  • Știri
  • Subvenții APIA
  • Vegetal
  • Zootehnie
  • Bursă cereale
  • Agribusiness
  • ARHIVA
  • CĂUTARE
  • Cum recunoști roșiile cu gust. Gheorghe Vlad, legumicultor: Tot secretul este în ”căpăcelul galben” al tomatelor

    agrointeligenta.ro -

    Legumele românești, obținute din semințe de soiuri românești, sunt foarte apreciate, însă puternic concurate pe piață de legumele de import. Câteva trucuri pot ajuta cumpărătorii să identifice producătorii agricoli autentici și roșiile, ardeii sau castraveții românești care păstrează gustul de odinioară.

    Președintele Asociației Producătorilor de Legume, fermierul Gheorghe Vlad a dezvăluit, în prima ediție a emisiunii ”Cultivat în România” (RTV), cum pot fi recunoscute legumele produse după tehnici tradiționale de producătorii autohtoni. El spune că deși nu forma dă gustul gustul și calitatea, ea este un indiciu.


    Te-ar mai putea interesa

    Fermierul care a semnat pentru arenda de 7 tone/ha: ”Nu mă judecați! Această pășune m-a salvat de la faliment” Cum a reușit primarul din Păulești să cadastreze toată comuna cu ajutorul fondurilor europene Fermierul care a recoltat orzul în decembrie. Testul unei culturi succesive neobișnuite

    Ultimele știri

    Vacanța de Sărbători – impact pe piața cerealelor. Prețuri pe tonă înainte de Crăciun Consiliul Concurenței a pornit pe firul cărnii de porc. Cine sau ce limitează accesul la raft al producătorilor români? Ninge de Crăciun și Revelion! Meteorologii au vești bune pentru românii care visau la sărbători cu zăpadă