• ABONARE
  • Contact
  • Publicitate
  • Audiență
  • Rețele sociale
  • Informații
  • Știri
  • Subvenții APIA
  • Vegetal
  • Zootehnie
  • Bursă cereale
  • Agribusiness
  • ARHIVA
  • CĂUTARE
  • Cum recunoști roșiile cu gust. Gheorghe Vlad, legumicultor: Tot secretul este în ”căpăcelul galben” al tomatelor

    agrointeligenta.ro -

    Legumele românești, obținute din semințe de soiuri românești, sunt foarte apreciate, însă puternic concurate pe piață de legumele de import. Câteva trucuri pot ajuta cumpărătorii să identifice producătorii agricoli autentici și roșiile, ardeii sau castraveții românești care păstrează gustul de odinioară.

    Președintele Asociației Producătorilor de Legume, fermierul Gheorghe Vlad a dezvăluit, în prima ediție a emisiunii ”Cultivat în România” (RTV), cum pot fi recunoscute legumele produse după tehnici tradiționale de producătorii autohtoni. El spune că deși nu forma dă gustul gustul și calitatea, ea este un indiciu.


    Te-ar mai putea interesa

    Mic fermier: ”Am stat cu dovlecii până s-au stricat. N-am reușit să îi vând. Rafturile magazinelor sunt pline de dovleci importați” APIA a anunțat că a finalizat plata avansului. A doua tranșă din subvenții, din 2 decembrie DNA: 10 apicultori – fraudă de 1,2 milioane de lei din Planul Național Apicol

    Ultimele știri

    Noua PAC: 40 de ONG-uri, inclusiv Greenpeace, cer reducerea subvențiilor la hectar și creșterea plăților pentru mediu OUG pentru desființarea unor agenții din subordinea MADR. Lista șefilor care rămân fără funcție Melci în valoare de aproape 100.000 de euro, furați dintr-o fermă în pragul sărbătorilor