• ABONARE
  • Contact
  • Publicitate
  • Audiență
  • Rețele sociale
  • Informații
  • Știri
  • Subvenții APIA
  • Vegetal
  • Zootehnie
  • Bursă cereale
  • Agribusiness
  • ARHIVA
  • CĂUTARE
  • Cum recunoști roșiile cu gust. Gheorghe Vlad, legumicultor: Tot secretul este în ”căpăcelul galben” al tomatelor

    agrointeligenta.ro -

    Legumele românești, obținute din semințe de soiuri românești, sunt foarte apreciate, însă puternic concurate pe piață de legumele de import. Câteva trucuri pot ajuta cumpărătorii să identifice producătorii agricoli autentici și roșiile, ardeii sau castraveții românești care păstrează gustul de odinioară.

    Președintele Asociației Producătorilor de Legume, fermierul Gheorghe Vlad a dezvăluit, în prima ediție a emisiunii ”Cultivat în România” (RTV), cum pot fi recunoscute legumele produse după tehnici tradiționale de producătorii autohtoni. El spune că deși nu forma dă gustul gustul și calitatea, ea este un indiciu.


    Te-ar mai putea interesa

    Reacție în Parlament despre noul impozit pe solarii: ”Nu se vor opri până nu rămâne nimic de luat” Zahărul românesc din noua recoltă a ajuns deja pe rafturile magazinelor. Mihaela Neagu, Fabrica Luduș: ”Fermierii care au livrat și-au încasat banii” Colinde de Crăciun în versuri. Top 10 cele mai frumoase colinde românești

    Ultimele știri

    Nu aruncați cojile de portocală! Uite cum le puteți folosi în grădină la viitoarea cultură de legume DNA: 10 apicultori – fraudă de 1,2 milioane de lei din Planul Național Apicol Depozitele de legume promise prin Casa Unirea au devenit centre logistice: ”În perioada imediat următoare vom demara construcția”