• ABONARE
  • Contact
  • Publicitate
  • Audiență
  • Rețele sociale
  • Informații
  • agrointel.ro
  • Ştiri
  • Subvenții APIA
  • Vegetal
  • Zootehnie
  • Bursă cereale
  • Agribusiness
  • Anunțuri
  • ARHIVA
  • CĂUTARE
  • Cum recunoști roșiile cu gust. Gheorghe Vlad, legumicultor: Tot secretul este în ”căpăcelul galben” al tomatelor

    agrointeligenta.ro -

    Legumele românești, obținute din semințe de soiuri românești, sunt foarte apreciate, însă puternic concurate pe piață de legumele de import. Câteva trucuri pot ajuta cumpărătorii să identifice producătorii agricoli autentici și roșiile, ardeii sau castraveții românești care păstrează gustul de odinioară.

    Președintele Asociației Producătorilor de Legume, fermierul Gheorghe Vlad a dezvăluit, în prima ediție a emisiunii ”Cultivat în România” (RTV), cum pot fi recunoscute legumele produse după tehnici tradiționale de producătorii autohtoni. El spune că deși nu forma dă gustul gustul și calitatea, ea este un indiciu.


    Te-ar mai putea interesa

    Cultivatorii de sfeclă de zahăr cer Guvernului să oprească de urgență importul de zahăr din Ucraina Lidl vinde mere din Noua Zeelandă cu 17 lei/kg în timp ce merele românești zac în depozite cu 2-3 lei/kg Proiectul de lege pentru interzicerea cărnii de laborator în România – adoptat de Senat

    Ultimele știri

    Lăcustele, noua amenințare pentru fermieri. În Mexic, insectele au făcut prăpăd pe unde au trecut Comunicat al Alianței pentru Agricultură și Cooperate pe Dosarul NGT. Vezi poziția AAC NGT, subiect de confruntare politică. PNL atacă, PSD dă replica!