• ABONARE
  • Contact
  • Publicitate
  • Anunțuri
  • Audiență
  • Rețele sociale
  • Informații
  • Știri
  • Subvenții APIA
  • Vegetal
  • Zootehnie
  • Bursă cereale
  • Agribusiness
  • ARHIVA
  • CĂUTARE
  • Zino Agha, fermier: ”Vă aștept la FFExpo – un eveniment de top pentru agricultura românească!”

    Roxana Dobre -

    Fermierul Zino Agha, Prim-vicepreședinte al Asociației Forța Fermierilor și Coordonator al Departamentului Ferma de Familie – Zootehnie, face parte din echipa de organizare a Forța Fermierilor Expo – FFExpo, primul târg de agricultură din România dedicat fermei de familie. Evenimentul are loc în perioada 13-15 octombrie, lângă București, la KM 23 al autostrăzii A1, în parcul industrial CTPark Bucharest West. Accesul este liber pentru toți vizitatorii.

    Târgul de agricultură FFExpo va include, pe parcursul a trei zile, de joi până sâmbătă, o expoziție a companiilor din sectorul de agricultură, de la utilaje agricole, la fertilizanți, companii de semințe și material săditor, până la standuri ale instituțiilor de interes pentru fermieri, o zonă dedicată zootehniei, o componentă de food și una de servicii de consultanță în accesarea fondurilor europene. Mai mult, în cadrul FFExpo vor avea loc trei evenimente de referință: Congresul Fermierilor, Balul Fermierilor 2022 și Agrointeligența Summit 2022.

    ”Invit toți fermierii să vină, indiferent de dimensiunea sau specificul exploatației lor.  Îi așteptăm pe toți la FFExpo – un eveniment de top. Eu voi aduce produse pentru degustare astfel încât participanții să se bucure de gustul românesc, autentic. Vom avea lapte de vacă, lapte de capră muls în ziua aceea ca să vadă participanții ce gust are un lapte de capră pentru că mulți au impresia că miroase sau nu este bun. O să mai avem brânză de burduf din lapte de vacă, cașcaval afumat și semi-afumat, cașcaval clasic, urdă clasică și urdă cu mărar, caș dulce și caș afumat”, a explicat fermierul Zino Agha.

    Crescătorii de animale își vor spune supărările direct decidenților politici

    În cadrul Congresului Fermierilor – ediția de toamnă, Balul Fermierilor 2022 și Agrointeligența Summit 2022 fermierii vor avea ocazia să stea față în față cu decidenții politici și autorități din domeniul agriculturii.

    ”Așteptăm să stăm față în față pentru a ne spune problemele. Eu am așteptări de la consumatorul final, și mai puțin de la politicieni pentru că doar el ne poate ține pe noi în viață, ca să mergem cu fermele mai departe. Dacă reușim să cucerim consumatorii, cea mai mare parte a problemelor noastre sunt rezolvate. Ceea ce trebuie să înțeleagă consumatorii este că un fermier nu își va bate joc niciodată de ei, nu le va vinde produse neconforme pentru că și producătorii își hrănesc familia în primul rând cu acele produse. Consumatorii sunt ca și familia noastră”, a mai completat crescătorul de animale.

    Târgul de agricultură FFExpo are loc în perioada 13-15 octombrie, în apropiere de București, la KM 23 al autostrăzii A1, în dreptul localității Bolintin-Deal, în parcul industrial CTPark Bucharest West. Evenimentul este organizat de către Agrointeligența, Asociația Forța Fermierilor, Consiliul Județean Giurgiu și CTPark România.

    În ziua deschiderii oficiale, joi, 13 octombrie, în spațiul amenajat vor avea loc Congresul Fermierilor și Balul Fermierilor 2022. A doua zi, vineri, 14 octombrie, se va desfășura Agrointeligența Summit 2022.

    Congresul Fermierilor va avea ca temă centrală “Viitorul Satului Românesc” și îi va avea ca invitați pe cei mai reprezentativi fermieri din întreaga țară, alături importanți decidenți politici și administrativi de la nivel central și local, precum și de la Bruxelles, împreună cu managerii unora dintre cele mai respectate companii de agribusiness. Evenimentul va include lansarea unei ediții de colecție Agrointeligența, în format tipărit, premium, în care cele mai relevante voci publice ale României își vor expune viziunea cu privirea la soluțiile care să asigure viitorul satului românesc și să rezolve problemele cu care confruntă mediul rural autohton.

    Balul Fermierilor va permite o interacțiune eficientă dar și mai relaxată, într-un cadru festiv, al celor mai puternici și influenți fermieri din România care, alături de partenerii comerciali și instituționali, “vor pune țara la cale”, într-un format de eveniment de succes, marca Agrointeligența. După 2020 și 2021, ani în care nu s-a putut organiza Balul Fermierilor din cauza restricțiilor impuse de pandemia de Covid-19, Grupul Agrointeligența anunță, acum, în premieră, reluarea acestei întâlniri de calibru și de forță a fermierilor români.

    A doua zi, vineri, pe 14 octombrie, în aceeași locație, tot în cadrul Forța Fermierilor Expo, va avea loc Agrointeligența Summit, conferință reluată după cei doi ani de restricții pandemice, care va aduce, pe paneluri distincte de discuție, pe grupuri-țintă optime de audiență, cele mai bune soluții pe care furnizorii de produse și servicii pentru sectorul agroalimentar le vor oferi în 2023. Mizăm pe anunțuri în premieră, pe prezentări de impact, pe oferte personalizate și avantajoase. Totul, într-o comunicare profesională la cel mai înalt nivel, cu valoare adăugată maximă pentru fermieri.


    Te-ar mai putea interesa

    ANM a emis o alertă meteo de vijelii și averse torențiale în 18 județe până joi dimineață Vremea de schimbă radical. Șefa ANM anunță ploi și temperaturi cu minus Când se plantează roșiile în grădină – calendar

    Ultimele știri

    Fonduri europene pentru achiziția de utilaje – AFIR a publicat a doua versiune a Ghidului Polonia: Fermierii – subvenție de 250 euro/ha pentru grâul vândut până pe 10 martie Fermele și cooperativele pot accesa un nou ajutor pentru gunoiul de grajd