• ABONARE
  • Contact
  • Publicitate
  • Anunțuri
  • Audiență
  • Rețele sociale
  • Informații
  • Știri
  • Subvenții APIA
  • Vegetal
  • Zootehnie
  • Bursă cereale
  • Agribusiness
  • ARHIVA
  • CĂUTARE
  • Soluții de la semănat până la recoltat, la standul NATUREVO din cadrul FFExpo, 13-15 octombrie!

    Roxana Dobre -

    Noile produse din portofoliul companiei Naturevo dar și tehnologiile complete oferite de Naturevo de la semănat la recoltat – la FFExpo 2022, eveniment ce va avea loc în perioada 13-15 octombrie, lângă București, la KM 23 al autostrăzii A1, în dreptul localității Bolintin-Deal.

    Fermierii vor avea ocazia în perioada 13-15 octombrie să descopere noile produse și servicii ale companiei Naturevo, partener la Congresul Fermierilor și Balul Fermierilor, evenimente ce se vor desfășura în cadrul Târgul Forța Fermierilor Expo (FFExpo) organizat lângă București, la KM 23 al autostrăzii A1, în dreptul localității Bolintin-Deal, în parcul industrial CTPark Bucharest West.

    Mihaela Radu, director de marketing Naturevo a anunțat că parteneriatul cu Agrointeligența a devenit deja o tradiție iar târgul național dedicat fermei de familie – FFExpo – evenimentul toamnei în agricultură, nu va face notă discordantă succeselor înregistrate până acum.

    ”Noi avem un parteneriat destul de lung cu Agrointeligența și intenționăm să-l păstrăm pentru că de fiecare dată colaborarea a atins cote maxime și ei au livrat ceea ce s-a discutat, cel puțin, dacă nu și mai mult. Și convingerile noastre și de această dată în privința Târgului Forța Fermierilor Expo în general și al Congresului și Balului Fermierilor 2022 în particular sunt că vor fi din nou niște evenimente de succes cu un număr impresionant de participanți. Iar faptul că târgul este dedicat fermei de familie pe noi ne bucură și aduce desigur un plus de interes din partea tuturor celor implicați. Ferma de familie ne interesează și pe noi ca și companie pentru că strategia Naturevo este de a fi prezentă în fermele foarte mari, dar și în exploatațiile medii sau mici din zona de legumicultură, horticultură, dar mai ales de ferme vegetale. Sunt convinsă că la nivel de organizare, informare Agrointeligența și Asociația Forța Fermierilor (AFF) vor fi ca de fiecare dată la cel mai înalt nivel acesta fiind și motivul pentru care am decis din nou să fim parteneri cum de altfel noi participăm la majoritatea acțiunilor pe care grupul Agrointeligența le desfășoară cu fermierii”, a precizat Mihaela Radu.

    Noutăți lansate în cadrul Târgului Forța Fermierilor Expo

    Fermierii care vor participa în perioada 13-15 octombrie la Târgul Forța Fermierilor Expo (FFExpo) vor afla și care sunt cele mai noi produse care fac parte din portofoliul Naturevo.

    ”Și pe lângă soluțiile tehnice pe care le punem la dispoziție de asemenea vom oferi și informații și posibile colaborări în materie de credite bancare. Deci compania Naturevo are și pachete bancare dar ca o noutate venim și cu analize de sol, agrochimice. Am achiziționat recent un laborator și vrem să începem promovarea și pe acest segment”, a mai spus Mihaela Radu.

    Primul târg de agricultură dedicat fermei de familie se va desfășura în perioada 13-15 octombrie

    FFExpo are loc în perioada 13-15 octombrie, în apropiere de București, la KM 23 al autostrăzii A1, în dreptul localității Bolintin-Deal, în parcul industrial CTPark Bucharest West. Evenimentul este organizat de către Agrointeligența, Asociația Forța Fermierilor, Consiliul Județean Giurgiu și CTPark România.

    În ziua deschiderii oficiale, joi, 13 octombrie, în spațiul amenajat vor avea loc Congresul Fermierilor și Balul Fermierilor 2022. A doua zi, vineri, 14 octombrie, se va desfășura Agrointeligența Summit 2022.

    Forța Fermierilor Expo, este primul târg de agricultură organizat de Asociația Forța Fermierilor și Grupul Agrointeligența. Coorganizatorii acestei expoziții sunt Consiliul Județean Giurgiu și CTP România, cel mai mare dezvoltator și administrator de spații industriale și logistice de clasa A din România.


    Te-ar mai putea interesa

    Fertilizarea castraveților cu îngrășăminte bio – 6 rețete simple Făinarea la măr. Semnele atacului, combatere Bursa ploilor – cât a plouat până astăzi în fiecare județ

    Ultimele știri

    Ministrul Agriculturii din Ucraina a demisionat din cauza acuzațiilor de corupție Comerțul agroalimentar al UE – creștere pozitivă. Excedent comercial de 5 miliarde de euro Polițiștii au prins trei hoți de vaci. Animalele furate au fost returnate fermierului