• ABONARE
  • Contact
  • Publicitate
  • Anunțuri
  • Audiență
  • Rețele sociale
  • Informații
  • Știri
  • Subvenții APIA
  • Vegetal
  • Zootehnie
  • Bursă cereale
  • Agribusiness
  • ARHIVA
  • CĂUTARE
  • Consultanță în legumicultură de la specialiștii Marcoser, în cadrul FFExpo 2022 (13-15 octombrie)

    Roxana Dobre -

    Consultanță pentru legumicultori în cadrul Târgului FFExpo 2022. Soluțiile și tehnologiile noi pentru legumicultură sunt disponibile fermierilor în cadrul primului târg dedicat fermei de familie, un târg la care intrarea este gratuită. Compania Marcoser va fi prezentă la Târgul de Agricultură Forța Fermierilor EXPO (FFExpo) 2022, care se va desfășura în perioada 13-15 octombrie, lângă București, la KM 23 al autostrăzii A1, în dreptul localității Bolintin-Deal, în parcul industrial CTPark Bucharest West.

    Marcoser vine la Târgul FFExpo cu cele mai bune oferte din portofoliul firmei și reprezentanții companiei de inputuri sunt nerăbdători să intre în dialog cu fermierii interesați de legumicultură, și nu numai.

    ”Târgul FFExpo este o ocazie bună pentru a ne întâlni față în față cu legumicultorii din România. Am împărtășit întotdeauna din experiența noastră tuturor celor care au fost interesați și ne bucurăm că putem discuta și în cadrul acestui eveniment despre noutățile din domeniu”, a spus Alina Portasă, Social Media Strategist în cadrul companiei Marcoser.

    Consultanță în legumicultură cu Marcoser, la Târgul FFExpo 

    Primul târg de agricultură dedicat fermei de familie va fi și ocazia potrivită pentru fermierii care vor să își facă planul de însămânțări, tratamente și fertilizări la culturile legumicole care sunt pregătite în această perioadă de toamnă.

    ”Scopul nostru este de a sprijini fermierii din România să obțină culturi de legume roditoare, sănătoase și fără reziduuri de pesticide. De aceea, consultanța este motorul Marcoser. Alături de consultanță, furnizăm clienților noștri tehnici și produse de cea mai înaltă calitate, care vin în ajutorul lor, de la semănat și până la recoltat. Doar așa, fermierii pe care îi consiliem vor obține profit din munca lor, vor fi mândri de afacerea pe care o au și vor putea la rândul lor să inspire și alte persoane să se alăture cultivatorilor de legume”, a mai spus reprezentanta Marcoser.

    Game noi de produse pentru cele mai sănătoase și productive legume

    Cele mai noi produse din portofoliu și sfaturile cele mai bune pentru legumicultori sunt pregătite de Marcoser pentru cei care vor participa la primul târg dedicat fermei de familie.

    ”Căutăm fără întrerupere cele mai bune produse, care se potrivesc cel mai bine condițiilor de mediu din România. Astfel, în fiecare an adăugăm în portofoliul nostru game noi de produse. Așa se întâmplă și în acest început de toamnă, când suntem pregătiți cu multe produse noi, pentru începerea unui nou sezon. Putem aminti aici gama de folii profesionale, de îngrășăminte, semințe profesionale provenite de la furnizori renumiți și produse bio pentru combaterea dăunătorilor. Despre toate aceastea le vom vorbi celor care ne vor vizita standul din cadrul târgului FFExpo”, a mai spus Alina Portasă.

    FFExpo 2022 se deschide joi, 13 octombrie, lângă București

    FExpo va debuta joi, 13 octombrie și se încheie sâmbătă, 15 octombrie. Evenimentul este organizat de către Agrointeligența și Asociația Forța Fermierilor, alături de Consiliul Județean Giurgiu și CTPark România.

    Târgul de Agricultură Forța Fermierilor EXPO (FFExpo) 2022 se desfășoară lângă București, la KM 23 al autostrăzii A1, în dreptul localității Bolintin-Deal, în parcul industrial CTPark Bucharest West.

    În cele trei zile de expoziții, discuții și prezentări, fermierii vor avea ocazia să găsească cele mai bune soluții pe care furnizorii de produse și servicii le au pentru exploatațiile mici și mijlocii, pentru ferma de familie, atât din sectorul vegetal, cât și din zootehnie.

    În ziua deschiderii oficiale, joi, 13 octombrie, în spațiul amenajat vor avea loc Congresul Fermierilor și Balul Fermierilor 2022. A doua zi, vineri, 14 octombrie, se va desfășura Agrointeligența Summit 2022. Ziua de sâmbătă, 15 octombrie, este dedicată zootehniei.


    Te-ar mai putea interesa

    Un tânăr întors din Olanda și-a făcut plantație de lalele. Grădina poate fi vizitată gratuit Macerat de coada calului – rețetă. Beneficii Mușcate: plantare, îngrijire, înmulțire

    Ultimele știri

    Ministrul Agriculturii din Ucraina a demisionat din cauza acuzațiilor de corupție Comerțul agroalimentar al UE – creștere pozitivă. Excedent comercial de 5 miliarde de euro Polițiștii au prins trei hoți de vaci. Animalele furate au fost returnate fermierului