• ABONARE
  • Contact
  • Publicitate
  • Anunțuri
  • Audiență
  • Rețele sociale
  • Informații
  • Știri
  • Subvenții APIA
  • Vegetal
  • Zootehnie
  • Bursă cereale
  • Agribusiness
  • ARHIVA
  • CĂUTARE
  • Tractorul Anului 2023. Cine sunt marii câștigători

    agrointeligenta.ro -

    Tractorul Anului 2023 – Tractor Of The Year 2023! Competiția și-a desemnat marele câștigător, dar și câștigătorii pe categorii. În urma jurizării, Tractorul Anului 2023 – TOTY 2023 a fost desemnat Fendt 728 Vario.

    Tractorul Anului 2023 – Tractor Of The Year 2023: Fendt 728 Vario

    Tractorul Anului 2023 este Fendt 728 Vario, un utilaj agricol dotat cu cel mai nou motor AGCO-Power de 7,5 litri și cu 6 cilindri, dezvoltând o putere maximă de 283 de cai putere și o putere suplimentară de până la 20 CP în toate condițiile.

    Tractorul Fendt 728 Vario vine cu o nouă transmisie, un nou sistem hidraulic și de răcire și cu o filtrare sigură a cabinei (cat. 4). Printre noile caracteristici ale acestui tractor se află hidromotoare separate ce acționează axele față și spate, tracțiune integrală 4X4 constantă, reglată automat pentru cea mai bună tracțiune, conceptul Fendt iD de viteză redusă, VarioDrive inteligent, sistem integrat de control al presiunii în anvelope, manevrabilitate superioară, raport greutate/putere foarte scăzut, încărcător frontal de nouă generație, nou scaun pentru șofer premium și universul digital FendtONE „on & offboard”.

    Tractor Best Utility 2023: McCormick X6.414 P6-Drive

    Cel mai bun tractor utilitar 2023 – Best Utility Tractor 2023 a fost desenat modelul McCormick X6.414 P6-Drive.

    Unul dintre principalele puncte de atracție la noul tractor McCormick X6.414 P6-Drive este transmisia robotizată powershift P6-Drive – producție proprie a constructorului -, care oferă 6 viteze Power Shift în 4 trepte și 40 + 40 atunci când este montat un rampant.

    O caracteristică a cabinei McCormick High Visibility este suspensia mecanică care, combinată cu puntea față suspendată cu brațe independente, îmbunătățește și mai mult confortul operatorului. Cabina tractorului McCormick X6.414 P6-Drive este proiectată cu materiale de înaltă calitate, aceeași atenție fiind acordată și designului și funcționalității instrumentelor de control, cu design complet ergonomic, un monitor cu ecran tactil de 12 inchi și joystick-ul multifuncțional all-in-one.

    Tractorul Best of Specialized 2023: New Holland T4.120 F

    Cel mai bun tractor specializat 2023 – Best Specialized Tractor 2023 a fost desemnat modelul New Holland T4.120 F. Toate componentele necesare la Stage V se află sub capotă și nu afectează dimensiunea tractorului sau vizibilitatea.

    Conceptul de design al tractorului New Holland T4.120 F vine direct din gamele superioare ale New Holland, iar printre cele mai interesante caracteristici sunt: o cabină standard cu plafon plată, cel mai scăzut nivel de zgomot în cabină, ecran VIS din gamele superioare ale New Holland, arhitectură electrică pentru Telematics, funcții avansate și ghidare automată.

    La categoria Cel mai sustenabil tractor – Sustainable TOTY, câștigătorul a fost desemnat tractorul JCB Fastrac 4220iCon.

    Tractor Of The Year – Tractorul Anului este o competiție anuală în care premiile sunt acordate în funcție de punctajul unui juriu format din specialiști și jurnaliști din întreaga lume. Înscrierea tractoarelor în competiție este gratuită, iar pentru a se califica, modelul trebuie să fi intrat în producție din septembrie anul anterior. Fiecare tractor poate concura pentru o singură categorie, iar jurizarea este asigurată de specialiști și jurnaliști de publicații de tehnică agricolă din mai multe țări.


    Te-ar mai putea interesa

    Mușcate: plantare, îngrijire, înmulțire Făinarea la măr. Semnele atacului, combatere Furtuna Renata ajunge în România – sunt așteptate ploi, vijelii și temperaturi scăzute

    Ultimele știri

    Ucraina a început oficial negocierile de aderare la UE. Agricultura, prima pe lista discuțiilor Markus Kamieth este noul CEO al BASF Vinurile bune de Jidvei se fac cu struguri protejați împotriva manei de fungicidul Lieto