• ABONARE
 • Contact
 • Publicitate
 • Anunțuri
 • Audiență
 • Rețele sociale
 • Informații
 • Știri
 • Subvenții APIA
 • Vegetal
 • Zootehnie
 • Bursă cereale
 • Agribusiness
 • ARHIVA
 • CĂUTARE
 • Noi licitații pentru terenuri ADS în mai multe județe! Arenda pornește de la 450 kg de grâu pe an!

  agrointeligenta.ro -

  O nouă serie de licitații publice cu strigare a fost lansată de Agenția Domeniilor Statului. Loturile de terenuri libere pentru concesiune se află localizate în mai multe județe, inclusiv Mureș, Tulcea, Timiș sau Caraș-Severin.

  Agenția Domeniilor Statului, instituție condusă de directorul general adjunct George Sava, a anunțat astăzi, joi – 15 decembrie, lansarea unor licitații cu strigare pentru mai multe suprafețe de teren.

  Licitație pentru teren de la ADS în județul Mureș

  Suprafața oferită pentru concesionare în județul Mureș este de 140,48 ha de teren agricol și 61,58 ha de teren neagricol. Localizarea suprafețelor este în localitățile Bahnea, Balauseri, Suplac și Zagar, fiind vorba despre terenuri aflate în cadrul societății Agromixt Zagar.

  Redevența minimă de la care pleacă licitația ADS pentru acest lot este de 591 kg de grâu pe hectar, pe an.

  Data limită pentru eliberarea caietelor de sarcini este 27 decembrie, iar data limită de depunere a ofertelor este 9 ianuarie, la ora 16:00, urmând ca deschiderea plicurilor și verificarea documentelor de participare pentru terenurile din Mureș să aibă loc pe 10 ianurie, la ora 10:00.

  Prețul caietului de sarcini este de 2.380 de lei, cu TVA inclus, iar valoarea garanției de participare este de 159.614,57 de lei.

  Licitație pentru teren de la ADS în județul Tulcea – lotul 1

  Suprafața oferită pentru concesionare în județul Tulcea este de 86,30 ha de teren agricol și 70,67 ha de teren neagricol. Localizarea suprafețelor este în localitățile Tulcea, Murighiol și Valea Nucarilor, fiind vorba despre terenuri aflate în cadrul societății Dallco Dunărea SA.

  Redevența minimă de la care pleacă licitația ADS pentru acest lot este de 891 kg de grâu pe hectar, pe an.

  Termenul limită pentru eliberarea caietelor de sarcini este 27 decembrie, ora 12.00, iar data limită de depunere a ofertelor este 9 ianuarie, la ora 16:00, urmând ca deschiderea plicurilor și verificarea documentelor de participare pentru terenurile din Tulcea să aibă loc pe 10 ianurie, la ora 10:00.

  Prețul caietului de sarcini este de 2.380 de lei, cu TVA inclus, iar valoarea garanției de participare este de 132.717,41 lei.

  Licitație pentru teren de la ADS în județul Tulcea – lotul 2

  Suprafața oferită pentru concesionare la Tulcea este de 177,05 ha de teren agricol și 11,97 ha de teren neagricol. Localizarea suprafețelor este în localitățile Ostrov, Dăieni, fiind vorba despre terenuri aflate în cadrul societății Agroindusriala SA Piatra Ostrov.

  Redevența minimă de la care pleacă licitația ADS pentru acest lot este de 516 kg de grâu pe hectar, pe an.

  Termenul limită pentru eliberarea caietelor de sarcini este 27 decembrie, ora 12.00, iar data limită de depunere a ofertelor este 9 ianuarie, la ora 16:00, urmând ca deschiderea plicurilor și verificarea documentelor de participare pentru terenurile din Tulcea să aibă loc pe 10 ianurie, la ora 10:00.

  Prețul caietului de sarcini este de 2.380 de lei, cu TVA inclus, iar valoarea garanției de participare este de 146.154,58 lei.

  Licitație pentru teren de la ADS în județul Brăila

  Suprafața oferită pentru concesionare la Brăila este de 26,54 ha de teren agricol și 50,21 ha de teren neagricol. Localizarea suprafețelor este în localitățile Gropeni, Stăncuța și Tichilești, fiind vorba despre terenuri aflate în cadrul societății Agrozootehnica Tichilești.

  Redevența minimă de la care pleacă licitația ADS pentru acest lot este de 1.245 kg de grâu pe hectar, pe an.

  Termenul limită pentru eliberarea caietelor de sarcini este 28 decembrie, ora 12.00, iar data limită de depunere a ofertelor este 13 ianuarie, la ora 16:00, urmând ca deschiderea plicurilor și verificarea documentelor de participare pentru terenurile din Brăila să aibă loc pe 16 ianurie, la ora 10:00.

  Prețul caietului de sarcini este de 1.190 de lei, cu TVA inclus, iar valoarea garanției de participare este de 75.433,98 de lei.

  Licitație pentru teren de la ADS în județul Caraș-Severin

  Suprafața oferită pentru concesionare la Caraș-Severin este de 180,43 ha de teren agricol și 19,73 ha de teren neagricol. Localizarea suprafețelor este în localitățile Forotic, Oravița și Vărădia fiind vorba despre terenuri aflate în cadrul societății Agrograd SA Grădinari.

  Redevența minimă de la care pleacă licitația ADS pentru acest lot este de 516 kg de grâu pe hectar, pe an.

  Termenul limită pentru eliberarea caietelor de sarcini este 28 decembrie, ora 12.00, iar data limită de depunere a ofertelor este 13 ianuarie, la ora 16:00, urmând ca deschiderea plicurilor și verificarea documentelor de participare pentru terenurile din Caraș-Severin să aibă loc pe 16 ianurie, la ora 10:00.

  Prețul caietului de sarcini este de 2.380 de lei, cu TVA inclus, iar valoarea garanției de participare este de 173.720,97 de lei.

  Licitație pentru teren de la ADS în județul Arad

  Suprafața oferită pentru concesionare la Arad este de 238,53 ha de teren agricol și 16,74 ha de teren neagricol. Localizarea suprafețelor este în localitățile Lipova și Șiștarovăț, fiind vorba despre terenuri aflate în cadrul societății Comfruct Lipova.

  Redevența minimă de la care pleacă licitația ADS pentru acest lot este de 450 kg de grâu pe hectar, pe an.

  Termenul limită pentru eliberarea caietelor de sarcini este 5 ianuarie, ora 12.00, iar data limită de depunere a ofertelor este 16 ianuarie, la ora 16:00, urmând ca deschiderea plicurilor și verificarea documentelor de participare pentru terenurile din Arad să aibă loc pe 17 ianurie, la ora 10:00.

  Prețul caietului de sarcini este de 2.380 de lei, cu TVA inclus, iar valoarea garanției de participare este de 198.968,97 lei.

  Licitație pentru teren de la ADS în județul Timiș

  Suprafața oferită pentru concesionare la Timiș este de 218,12 ha de teren agricol și 15,16 ha de teren neagricol. Localizarea suprafețelor este în localitatea Bara, fiind vorba despre terenuri aflate în cadrul societății Agroindustriala SA Fădimac.

  Redevența minimă de la care pleacă licitația ADS pentru acest lot este de 796 kg de grâu pe hectar, pe an.

  Termenul limită pentru eliberarea caietelor de sarcini este 5 ianuarie, ora 12.00, iar data limită de depunere a ofertelor este 16 ianuarie, la ora 16:00, urmând ca deschiderea plicurilor și verificarea documentelor de participare pentru terenurile din Timiș să aibă loc pe 17 ianurie, la ora 10:00.

  Prețul caietului de sarcini este de 2.380 de lei, cu TVA inclus, iar valoarea garanției de participare este de 276.879,05 lei.

  Licitație pentru teren de la ADS în județele Timiș și Caraș-Severin

  Suprafața oferită pentru concesionare în județele Timiș și Caraș-Severin este de 1.701,68 ha de teren agricol și 103,52 ha de teren neagricol. Localizarea suprafețelor este în localitățile Jamu Mare, Doclin și Forotic, fiind vorba despre terenuri aflate în cadrul societății Agroindustriala Timclo SA Clopodia.

  Redevența minimă de la care pleacă licitația ADS pentru acest lot este de 589 kg de grâu pe hectar, pe an.

  Termenul limită pentru eliberarea caietelor de sarcini este 9 ianuarie, ora 12.00, iar data limită de depunere a ofertelor este 18 ianuarie, la ora 16:00, urmând ca deschiderea plicurilor și verificarea documentelor de participare pentru terenurile din Caraș-Severin și Timiș să aibă loc pe 19 ianurie, la ora 10:00.

  Prețul caietului de sarcini este de 2.380 de lei, cu TVA inclus, iar valoarea garanției de participare este de 198.968,97 lei.

   


  Te-ar mai putea interesa

  Mușuroirea tomatelor. Când și cum se face Vremea se schimbă radical. Meteorologii anunță temperaturi scăzute, dar și vijelii și căderi de grindină Prețul roșiilor românești s-a prăbușit după sărbători. Cât costă acum un kilogram de tomate la fermieri

  Ultimele știri

  Bursă instituită de Rodbun în amintirea lui Irinel Sacu, directorul tehnic decedat tragic într-un accident rutier Hoții au furat din câmp pompele folosite pentru irigarea culturilor agricole Danone și-a vândut în pierdere activele din Rusia