• ABONARE
 • Contact
 • Publicitate
 • Anunțuri
 • Audiență
 • Rețele sociale
 • Informații
 • Ştiri
 • Subvenții APIA
 • Vegetal
 • Zootehnie
 • Bursă cereale
 • Agribusiness
 • ARHIVA
 • CĂUTARE
 • Schimbări în managementul Vantage: Alexandru Coclisan în fruntea companiei

  Angelica Lefter -

  Vantage, singura companie din piața agricolă din România care este specializată în oferirea întregii game de soluții de agricultură de precizie, anunță consolidarea echipei de management prin numirea lui Alexandru Coclisan pe poziția de Chief Operations Officer.

  Alexandru Coclisan, noul COO Vantage, a terminat Facultatea de Management în Agricultură la USAMV București, inclusiv un master de Management în Agribusiness. Cu o experiență de 12 ani în domeniul agribusiness pe poziția de Country Manager la Isagri, el se alătură echipei Vantage începând cu luna ianuarie a acestui an, având ca obiectiv principal extinderea operațiilor pe piața locală și coordonarea echipelor din cadrul companiei.

  Alexandru Coclisan, COO Vantage

  “Sunt onorat că fac parte din echipa Vantage și mă bucur că voi putea contribui la progresul fermelor românești prin produsele și serviciile pe care Vantage le are în portofoliu. Am încredere că experiența mea de 12 ani din agribusiness-ul românesc pe segmentul de software agricol și serviciile aferente, vor contribui la dezvoltarea Vantage în România. Viziunea mea despre viitorul agriculturii a coincis cu cea a lui Kaloyan Kumanov, CEO Vantage, și anume că autonomizarea tehnologică a fermelor va aduce un mare plus și poate rezolva numeroase probleme din agricultura, însă pentru acest lucru noua tehnologie hardware trebuie să facă ”casă bună” cu cea software și să fie însoțite, bineînțeles, de o gamă de servicii de calitate și adaptate pentru ca fermierii să le poată utiliza la capacitate maximă”, a declarat Alexandru Coclisan.

  Nicu Deaconu, Sales Manager Vantage

  Nicu Deaconu, noul Sales Manager pentru întreaga echipă de vânzări Vantage

  Tot de la începutului lui 2023, când Alex Coclisan se alătură companiei, Vantage, anunță și o altă schimbare care ține de restructurarea echipei – Nicu Deaconu a fost promovat din funcția de Regional Sales Manager pentru zona de Vest în noua funcție de Sales Manager pentru întreaga echipă de vânzări.

  Nicu Deaconu a început la Vantage de pe poziția de reprezentat vânzări, dar datorită implicării și devotamentului său a reușit să întărească poziția companiei acest lucru ducând la creșterea cifrei de afaceri în zona de Vest dar și să se dovedească un adevărat model pentru echipa pe care a coordonat-o.

  Kaloyan Kumanov, CEO Vantage

  ”Sunt bucuros să anunț promovarea lui Nicu Deaconu în funcția de Manager de Vânzări al Vantage după 6 ani de succes petrecuți în companie începând de la reprezentant de vânzări și să îi urez un călduros bun venit lui Alexandru Coclisan în funcția de COO. Alex este o ”față” cunoscută în agribusiness, iar pentru noi a fost important să vedem ce a construit în ultimii 12 ani în domeniul agriculturii de precizie din România”, a spus Kaloyan Kumanov, CEO Vantage.

  Fondată în 2016, Vantage este reprezentanța NIK pentru piața din România. NIK este un grup de companii, care implementează tehnologii pentru agricultura de precizie de 20 de ani, axată pe oferirea de soluții complete de automatizare și optimizare a proceselor în fermele agricole. NIK lucrează cu o echipă de peste 280 de oameni la nivel de grup în toate cele 8 piețe în care își desfășoară activitatea.


  Te-ar mai putea interesa

  Fermieri obligați de APIA să dea subvențiile înapoi, altfel vor fi executați silit Găinile nu mai fac ouă – cauze. Ce remedii există Șeful APIA – anunț pentru fermierii care așteaptă plata finală a subvențiilor

  Ultimele știri

  Casa Verde 2024 – buget record pentru instalarea panourilor solare Programul Rabla pentru Tractoare – aprobat! Fermierii primesc bani pentru achiziția de utilaje noi Guvernul a aprobat subvenția de 25 lei pe familia de albine. Cererile se depun la DAJ