• ABONARE
  • Contact
  • Publicitate
  • Anunțuri
  • Audiență
  • Rețele sociale
  • Informații
  • Știri
  • Subvenții APIA
  • Vegetal
  • Zootehnie
  • Bursă cereale
  • Agribusiness
  • ARHIVA
  • CĂUTARE
  • Portofoliul Agroleg Varo este îmbogățit cu produse de top de la cei mai mari producători globali

    Adrian Radu -

    Relația dintre un distribuitor de inputuri agricole și un producător poate fi, în general, numită simbiotică, fiecare jucător bazându-se pe celălalt pentru a-și livra bunurile și serviciile. Pentru AgroLeg Varo, acest tip de parteneriat se traduce printr-o colaborare care combină punctele forte ale fiecărei părți.

    Compania Agroleg Varo, fondată în 2011, aduce pe piața din România inputuri de la furnizori cu nume mari la nivel mondial și care acoperă întreg spectrul de nevoi agricole. Albaugh, Akplas, Neufarm și AgroTip sunt printre producătorii de inputuri cu care Agroleg Varo a dezvoltat parteneriate solide.

    Neufarm este unul dintre furnizorii importanți din spatele poveștii de succes a Agroleg Varo. Neufarm este un producător de îngrășăminte și pesticide, cu fabrici situate atât în Germania, cât și în Turcia.

    ”Ne bucurăm că avem relația asta cu Neufarm, care poate să mențină la nivelul cel mai ridicat produsele cu care ne adresăm în piață. Într-o primă fază, noi am început să colaborăm cu Neufarm doar pe gama Neugold, Neugold care prezintă niște caracteristici imperios necesare, pH low, low EC, solubil 100%, fără cloruri, fără săruri. Sunt foarte importante aceste caracteristici, pentru că toți utilizatorii finali doresc aceste produse”, a declarat Cristian Botezatu, Director de Vânzări Agroleg Varo.

    Pentru zona de biostimulatori, biocontrol și adjuvanți, Agroleg Varo mizează pe produsele Cosmocel. Cu sediul în Monterrey, Mexic, Cosmocel este un dezvoltator, producător și distribuitor lider de piață de soluții de biostimulatoare specializate, cu peste 60 de ani de experiență.

    ”Am căutat în piață un produs care nu exista și clar îndeplinește cerințele fermierilor, în speță Cosmocel vine cu 5 produse pe care noi le-am ales din portofoliul lor: Inex, Maxi Grow, Rootex, Barrier și Agro-K. Sunt produse cu care ne adresăm pieței și fermierilor noștri și nu numai, atât revânzătorilor, cât și fermierilor, pentru că avem cumva feedback-ul ăsta văzut în Europa de o multitudine de fermieri”, a mai precizat Cristian Botezatu.

    Portofoliul de produse pe zona de horticultură este completat de foliile microporoase, unde principalul partener al Agroleg este Marma, unul dintre cei mai mari producători polonezi de inputuri pentru agricultură.

    ”Lucrăm foarte bine cu Marma din 2020. Noi mergem cu folia lor microporoasă doar pentru calitate, adică a dat dovadă că e o folie calitativă și n-am întâmpinat niciodată probleme cu ea, iar clienții noștri s-au întors de fiecare dată să o cumpere din nou”, a declarat Cristi Văduva, Manager Regional de Vânzări Agroleg Varo.

    Produsele lituanienilor de la Domoflor se află, de asemenea, în topul produselor vândute de Agroleg. Turba comercializată sub acest brand conține un mix de turbă neagră, NPK și Radigen, un îngrășământ german bazat pe microelemente.

    Semințele de calitate reprezintă un input vital atât pentru fermieri, cât și pentru lanțul de aprovizionare al Agroleg Varo. Misiunea companiei este de a oferi clienților săi semințe de legume de ultimă generație. Pentru realizarea acestui scop, Agroleg a ales colaborarea cu cu AgroTip.

    ”AgroTip este o companie la nivel global, focusată pe calitate, în primul rând. Portofoliul AgroTip este unul vast, foarte mare, însă noi pentru România am ales doar hibrizii de top pe fiecare segment, și anume ne lăudăm cu hibrizi foarte buni pe varză, pe segmentul de vinete, avem hibrizi foarte, foarte buni pe tomate, dovlecei, ardeiul de tip Block E și ardeiul de tip Block E California, cel care merge din verde închis în roșu, este vorba despre Calar F1. AgroTip se bucură în fiecare an de feedback pozitiv din toate colțurile țării”, a declarat Paul Tiboc, Manager Regional de Vânzări al Agroleg pentru zona centru-nord-vest.

    Toate detaliile despre produsele din portofoliul Agroleg Varo pot fi găsite pe www.varo.ro.


    Te-ar mai putea interesa

    Urări de Paşte 2024. Felicitări şi mesaje frumoase de Învierea Domnului Plugul cu vibrații – inovația românească pentru o arătură mai eficientă și cu consum redus de motorină Cultură profitabilă pentru micii fermieri. Se obțin 4-5 tone/ha și kilogramul se vinde cu 35-40 de lei

    Ultimele știri

    MADR: Plata subvenției de 100 euro – din 15 mai. Ministrul Barbu: Fermierii vor primi suma promisă! Plouă, dar tot e secetă. Zonele agricole unde există încă un mare deficit de apă în sol O nouă taxă de la ANAF pentru micii fermieri