• ABONARE
 • Contact
 • Publicitate
 • Anunțuri
 • Audiență
 • Rețele sociale
 • Informații
 • Știri
 • Subvenții APIA
 • Vegetal
 • Zootehnie
 • Bursă cereale
 • Agribusiness
 • ARHIVA
 • CĂUTARE
 • UTILBEN contribuie la reducerea poluării solului și apelor cu nitrați

  agrointeligenta.ro -

  Compania românească UTILBEN a câștigat anul trecut o licitație organizată de Ministerul Mediului, Apelor și Pădurilor, pentru 22 de tractoare Kioti și 49 de vidanje Pomot. Licitația a fost organizată pentru a susține proiectul „Controlul Integrat al Poluării cu Nutrienți”, finanțat de Guvernul României. Scopul acestui proiect este reducerea poluării cu nitrați, printr-un management integrat al solului și apelor.

  În cadrul acestui proiect guvernamental, UTILBEN a livrat 22 de tractoare Kioti și 49 de vidanje Pomot, în valoare totală de 1.011.700 de euro, în comunele din România expuse la poluarea cu nitrați. În aceste localități, au fost identificate deversări de nutrienți în apele care se varsă în Dunăre și Marea Neagră. Mai mult decât atât, scopul proiectului „Controlul Integrat al Poluării cu Nutrienți” este îndeplinirea directivelor europene care fac referire la situația din țara noastră.

  UTILBEN a livrat 22 de tractoare Kioti și 49 de vidanje Pomot, în valoare totală de 1.011.700 de euro, în comunele din România expuse la poluarea cu nitrați

  UTILBEN a câștigat licitația organizată de Ministerul Mediului, Apelor și Pădurilor datorită calității utilajelor din portofoliul său și prețurilor competitive propuse. Tractoarele Kioti și vidanjele Pomot au ajuns la primăriile de comune, care sunt cele mai în măsură să gestioneze un proiect atât de important. Pe lângă cel mai bun preț, UTILBEN a oferit cele mai bune condiții de livrare, garanție și service.

  UTILBEN s-a ocupat cap-coadă de întreg procesul de transfer al tractoarelor Kioti și vidanjelor Pomot către beneficiari. Angajații companiei au întocmit toată documentația necesară și tot ei sunt cei care s-au ocupat de obținerea Cărților de Identitate a Vehiculelor de la Registrul Auto Român. Întreg procesul birocratic a mers ca uns!

  Pe lângă cel mai bun preț, UTILBEN a oferit cele mai bune condiții de livrare, garanție și service

  Apoi, toate utilajele au fost livrate de către compania UTILBEN în condiții de siguranță celor 50 de comune din România. UTILBEN s-a ocupat de încărcarea, transportarea și descărcarea tractoarelor și vidanjelor odată ce au ajuns la destinație. Tehnicienii UTILBEN s-au ocupat de punerea în funcțiune a utilajelor livrate și le-au explicat beneficiarilor toate informațiile din manualele de utilizare. Aceiași tehnicieni au testat echipamentele agricole predate și i-au instruit pe utilizatori, astfel încât aceștia să obțină cele mai bune rezultate.

  Tractoarele Kioti RX 6630C-EU sunt un simbol al anduranței, al agresivității pozitive și al confortului. Cu o cabină dotată cu instalație performantă de climatizare, scaun ergonomic pentru operator și comenzi intuitive, Kioti RX 6630C-EU nu are adversar în domeniu. Datorită motorului sud-coreean Daedong diesel Stage V de 67 de cai putere, aceste tractoare au o forță impresionantă de muncă. Dovadă a durabilității și robusteței stă garanția de până la 5 ani a utilajelor agricole Kioti.

  Tractoarele Kioti RX 6630C-EU sunt un simbol al anduranței, al agresivității pozitive și al confortului

  Vidanjele Pomot T507/6 STD au o capacitate de 5.000 de litri, iar bazinul este din tablă cu o grosime de 5 milimetri, zincată pe ambele părți. Modelul Pomot T507/6 STD este însoțit de certificate de conformitate, ceea ce înseamnă că poate fi înscris în circulația rutieră. Pomot este o companie poloneză, apreciată pentru fabricarea de produse agricole rezistente și eficiente.

  Vidanjele Pomot T507/6 STD au o capacitate de 5.000 de litri

  Pentru mai multe detalii despre utilajele și serviciile din oferta UTILBEN, accesați www.utilben.ro sau luați legătura cu un consultant UTILBEN la numărul de telefon 0733 040 000. 

  Contact: 
  Telefon: 0733 040 000
  Email: contact@utilben.ro
  Website: www.utilben.ro
  Sediul UTILBEN Cluj-Napoca: Adresa: Bulevardul Muncii, nr. 36, Cluj-Napoca, jud. Cluj
  Sediul UTILBEN Baciu: Adresa: Strada Transilvaniei, nr. 446, Baciu, jud. Cluj
  Sediul UTILBEN București: Adresa: Strada Ithaca, nr. 400, Bolintin-Deal, jud. Giurgiu
  Sediul UTILBEN Iași: Adresa: Strada Transagropolis, nr. 4, Lețcani, jud. Iași
   UTILBEN, garanția utilajelor fiabile


  Te-ar mai putea interesa

  Fermierul Valentin Popa a pierdut toate culturile: ”Cerem autorităților să ne ajute pentru că vom da faliment” Val de caniculă cu noi recorduri termice. Județele care au intrat sub alertă meteo până vineri Județul unde se câștigă la cules de cireșe mai bine ca în Spania. Zilierii primesc 100 euro/zi

  Ultimele știri

  Super concurs pentru fermierii parteneri Rodbun, cu premii fantastice Ce facem cu solul – îl îmbunătăţim sau sperăm în continuare în ploi optime şi la timp? Producătorii europeni de îngrășăminte cer taxe suplimentare pentru fertilizanții din Rusia și Belarus