• ABONARE
  • Contact
  • Publicitate
  • Anunțuri
  • Audiență
  • Rețele sociale
  • Informații
  • Știri
  • Subvenții APIA
  • Vegetal
  • Zootehnie
  • Bursă cereale
  • Agribusiness
  • ARHIVA
  • CĂUTARE
  • Agroleg Varo: compania care comercializează produse de top de la producători de top

    Adrian Radu -

    Compania Agroleg Varo a construit parteneriate cu firme mari la nivel global. Astfel, în 2021 a început colaborarea cu Albaugh, lider mondial în producția și vânzarea de produse de protecție a culturilor post-brevet. Pe lângă performanța financiară îmbunătățită, acest acord a facilitat introducerea pe piața din România a unor produse inovatoare, cu un impact major asupra comunității locale agricole.

    ”Am crescut de la an la an și am crescut foarte bine, am crescut cumva sănătos împreună, iar colaborarea aș putea spune că este cu adevărat un parteneriat, pentru că mereu am găsit cele mai bune soluții de ambele părți. A fost profitabil, să spunem, de ambele părți și am reușit mereu să ne susținem împreună. Am reușit să dezvoltăm încă de la început partea de erbicide pentru cultura de porumb, am reușit să dezvoltăm partea de erbicide la cultura de cereale și foarte bine am dezvoltat Abamectinul”, a declarat Ciprian Păcuraru, Director Tehnic pe Europa în cadrul Albaugh.

    Prin suportul pe care Agroleg Varo l-a oferit pe piața din România, produsele Albaugh au crescut în popularitate atât în rândul agricultorilor mici, cât și în fermele mari. Abamectinul este unul dintre produsele cu o eficiență care a convins mulți fermieri. Este un instrument rentabil în combatarea unei varietăți de acarieni și a insectelor rezistente la piretroizi.
    Gama de produse Albaugh comercializate de Agroleg Varo cuprinde și un portofoliu amplu de erbicide, care oferă control pe tot parcursul sezonului.

    ”Împreună cu Agroleg Varo dezvoltăm erbicidele pentru cultura de porumb, erbicide pe bază de mezotrione, erbicide pe bază de nicosulfuron, nicosulfuron cu dicamba, erbicide pentru cereale, dezvoltăm florasulam, produsul Upton. Foarte bine am dezvoltat Abamectin în ultimii 2 ani și am reușit să avem un market share foarte bun împreună și să ajungem în cât mai multe fitofarmacii și la cât mai mulți fermieri. Am reușit să dezvoltăm foarte bine tebuconazolul, pentru că ne-am adaptat, ca și ambalaj, ca și strategie și am reușit să ajungem în cât mai multe ferme împreună”, a mai precizat Ciprian Păcuraru.

    Pentru a completa gama de produse de management al culturilor, Agroleg a început anul trecut colaborarea cu Cosmocel, lider global în ceea ce privește biostimulatorii. Agroleg contribuie astfel la agricultura sustenabilă din România, cu un portofoliu larg și bine echilibrat portofoliu de bionutriție de înaltă valoare, biostimulatori, agenți de biocontrol, adjuvanți și amelioratori de sol, bazate pe tehnologii inovatoare.

    ”Focusul nostru este pe biostimulatori, care sunt specifici, au micro și macronutrienți, au vitamine și ce este foarte specific este că biostimulatorii noștri au fitohormoni. Acest portofoliu Cosmocel, de la biostimulatori, îngrășăminte și adjuvanți, acoperă toate tipurile de culturi, culturi arabile, pe teren mare, este vorba de porumb, floarea-soarelui, rapiță. Oriunde se face agricultură, Cosmocel este prezentă”, a declarat Marko Kosanic, Manager Comercial Cosmocel pe zona Balcanilor, Țările Baltice și Ucraina.

    Toate detaliile despre produsele din portofoliul Agroleg Varo și datele de contact ale reprezentanților zonali pot fi găsite pe www.varo.ro.


    Te-ar mai putea interesa

    Vremea se schimbă radical: vin ploile. Prognoza meteo actualizată! Un fermier este acuzat că s-a „jucat cu genetica” și a creat oi uriașe pentru vânătoare Urări de Paşte 2024. Felicitări şi mesaje frumoase de Învierea Domnului

    Ultimele știri

    Depozitarea în silobag – prețul calculat per tona de cereale Nina Horvath, fermieră: Prima decizie pentru un crescător de Angus – fac producție sau reproducție? Nou val de ploi torențiale și grindină. Județele sub alertă de inundații