• ABONARE
 • Contact
 • Publicitate
 • Anunțuri
 • Audiență
 • Rețele sociale
 • Informații
 • Știri
 • Subvenții APIA
 • Vegetal
 • Zootehnie
 • Bursă cereale
 • Agribusiness
 • ARHIVA
 • CĂUTARE
 • UTILBEN te invită la promoția primăverii pentru echipamente agricole

  agrointeligenta.ro -

  UTILBEN a demarat o campanie promoțională pentru o gamă variată de echipamente agricole aflate în stoc și disponibile cu livrare imediată! Printre acestea, se numără tractoare Kioti, încărcătoare frontale Everun, greble și prese de balotat Enorossi, vidanje Pomot, pluguri și scarificatoare Otma, precum și remorci agricole Romsan.

  Lista de produse aflate la reducere:

  Liata produselor Utilben, la reducere

  UTILBEN este unic importator în România pentru gama de tractoare Kioti de la 21 la 125 de cai putere, iar toate utilajele respectă normele de poluare Stage V și pot fi conduse legal pe drumurile publice din țara noastră. Tractoarele Kioti sunt ideale pentru agricultură, legumicultură, zootehnie, viticultură, pomicultură și peisagistică. În plus, acestea pot fi achiziționate cu fonduri guvernamentale și europene, un beneficiu important pentru toți fermierii români.

  Tractorul Kioti CS 2520U-EU este simplu de operat, ușor de întreținut și greu de întrecut! Seria CS este definită de polivalență în muncă și manevrabilitate optimă. Tractorul Kioti CS 2520U-EU, de 24,5 cai putere, este un utilaj ușor de manevrat, ce vă garantează îndeplinirea unui număr mare de lucrări agricole și peisagistice cu o forță impresionantă, dacă luăm în calcul dimensiunile sale reduse.

  Tractorul Kioti CS 2520U-EU, de 24,5 cai putere

  Everun ER1000 este un încărcător telescopic special conceput pentru spațiile mici și căile înguste de acces. Trăsăturile sale cheie sunt greutatea și dimensiunile reduse, manevrabilitatea crescută și construcția solidă. Everun ER1000 este un utilaj mic, dar puternic. Este dotat cu un motor diesel Yanmar, producător japonez care se remarcă prin nu mai puțin de 111 ani de experiență în domeniu.

  Everun ER1000 este un încărcător telescopic pentru spațiile mici și căile înguste

  Enorossi este un producător renumit în toată lumea pentru soluțiile pe care le oferă în sectorul prelucrării fânului: cositori, greble de răvășit, greble de adunat și prese de balotat. În cei 70 de ani de la înființare, Enorossi a evoluat rapid din punct de vedere tehnologic și și-a câștigat reputația de fabricant de echipamente eficiente în câmp și, mai ales, rezistente. Producătorul italian pune accent pe productivitate, costuri reduse de întreținere și simplitate în operare.

  Utilaj Enorossi, firmă care oferă soluții în sectorul prelucrării fânului

  Otma este un nume cu greutate când vine vorba de pluguri, scarificatoare și freze rotative. Brandul Otma face parte din grupul Nardi, renumit producător italian de echipamente agricole, cu 128 de ani de experiență în sprijinul fermierilor, o garanție a profesionalismului și excelenței. Ca dovadă, produsele Otma sunt construite din cele mai dure metale și componente premium.

  Utilaj Otma – firmă producătoare de pluguri, scarificatoare și freze rotative

  Intrați pe www.utilben.ro/campanii/promotie-stoc-agricultura pentru a afla prețurile tuturor echipamentelor agricole din oferta UTILBEN și pentru a profita de promoția primăverii!

  Telefon: 0733 040 000
  Email: contact@utilben.ro
  Website: www.utilben.ro

  Sediul UTILBEN Cluj-Napoca
  Adresa: Bulevardul Muncii, nr. 36, Cluj-Napoca, jud. Cluj
  Sediul UTILBEN Baciu
  Adresa: Strada Transilvaniei, nr. 446, Baciu, jud. Cluj
  Sediul UTILBEN București
  Adresa: Strada Ithaca, nr. 400, Bolintin-Deal, jud. Giurgiu
  Sediul UTILBEN Iași
  Adresa: Strada Transagropolis, nr. 4, Lețcani, jud. Iași

  UTILBEN, garanția utilajelor fiabile


  Te-ar mai putea interesa

  Lege nouă: Obligație pentru toți conducătorii de tractoare ANM a emis o alertă meteo de vijelii și averse torențiale în 18 județe până joi dimineață Când se plantează roșiile în grădină – calendar

  Ultimele știri

  Creșterea mușcatelor – plantare, îngrijire, înmulțire Flori Mînzat: Vindem mieii sacrificați cu 50 de lei/kg, la poarta fermei Micii fermieri – nevoiți să arunce tone de legume: Am cosit ceapa, bag freza în ea și la revedere!