• ABONARE
 • Contact
 • Publicitate
 • Anunțuri
 • Audiență
 • Rețele sociale
 • Informații
 • Știri
 • Subvenții APIA
 • Vegetal
 • Zootehnie
 • Bursă cereale
 • Agribusiness
 • ARHIVA
 • CĂUTARE
 • VARIANT IRRIGATION lansează prima fabrică din România pentru producția echipamentelor de irigare

  agrointeligenta.ro -

  Unul dintre cei mai mari producători de sisteme de irigare din Europa de Est, VARIANT IRRIGATION, inaugurează prima fabrica din România pentru producția echipamentelor de irigare.

  Astfel, în municipiul Târgu Jiu se va deschide în martie 2023, prima fabrică de producție de echipamente de irigare din țară. Întreprinderea va funcționa într-un mod de testare, fiind planificat să atingă capacitatea maximă în următoarele 2-3 luni.

  Principalul inițiator și investitor în construcția centralei a fost VARIANT AGRO Ltd, care vinde sisteme de irigare VARIANT IRRIGATION fermierilor români din 2019. Este de așteptat ca noua fabrică să furnizeze echipamente de irigare tuturor țărilor europene.

  Oportunitatea construirii unei fabrici în România este argumentată prin potențialul agricol ridicat al țării, precum și o locație convenabilă din punct de vedere logistic.

  Producția de echipamente de irigare, lansată din 2016

  Lansarea producției de echipamente de irigare a fost realizată în 2016. Producția companiei este certificată conform standardelor ISO 9001, ISO 14001, ISO 45001, ceea ce garantează cea mai înaltă calitate a produselor. Produsele companiei sunt marcate cu marca CE.

  Fabrică în Târgu Jiu pentru producția de sisteme de irigare VARIANT IRRIGATION

  Potrivit fondatorului VARIANT IRRIGATION, Denis Shufani, abia în 2020 geografia aprovizionării sistemelor de irigare s-a extins în Moldova, Ungaria, Estonia și Cehia. De aceea a devenit necesară construirea unei alte fabrici.

  “Datorită cooperării strânse cu fermierii români, a seriozității acestora ca parteneri și a prezenței unui dealer exclusiv Titan Machinery, alegerea unui loc pentru o nouă fabrică a fost evidentă. De aceea, în municipiul Târgu Jiu pe o suprafață de 8.000 de metri pătrați, este amplasată o nouă fabrică, unde este planificată producția de sisteme de irigare VARIANT IRRIGATION”, a declarat co-fondatorul VARIANT AGRO, Codruț Marius Semănaru.

  Irakli Imnadze, director comercial al VARIANT AGRO, a dezvăluit secretul popularității echipamentelor VARIANT IRRIGATION. „Experiența noastră și producția tehnologică, certificată, ne permit să implementăm soluții unice pentru nevoile individuale ale fiecărui client”, a spus Irakli Imnadze.

  Fermierii autohtoni au preferat mașinile echipate cu sistem de navigație GPS, care asigură controlul de la distanță al utilajelor prin intermediul unui computer și al unui smartphone.

  Titan Machinery – dealer exclusiv în România pentru VARIANT IRRIGATION

  Prin urmare, cooperarea cu VARIANT IRRIGATION oferă întotdeauna cea mai înaltă calitate a serviciilor, abordare individuală și standarde constant înalte ale echipamentelor furnizate. Stacheta înalt stabilită de producătorul de echipamente va fi susținută și de dealerul exclusiv din România – Titan Machinery, care asigură o gamă de lucrări de instalare și întreținere a sistemelor de irigare.

  În ultimii ani, VARIANT IRRIGATION a finalizat peste 500 de proiecte în Europa.

  Brand-ul este prezent din 2019 pe piața din România, când a fost deschisă o reprezentanță în țară – VARIANT AGRO Ltd. Apoi, în 2020, primul sistem de irigare tip pivot a fost livrat în comuna Sascut și instalat într-un lan de porumb. În același an, compania a instalat încă doi pivoți de 800 m, cei mai lungi din regiune.

  VARIANT IRRIGATION face parte din VARIANT GROUP, care este prezent pe piața europeană din 1991. De mai bine de 30 de ani, compania de familie a devenit un holding recunoscut la nivel mondial. Cele 12 companii care alcătuiesc grupul își reprezintă produsele în peste 65 de țări din întreaga lume.


  Te-ar mai putea interesa

  Vremea de Florii, 1 Mai și Paște 2024. Meteorologii au anunțat prognoza meteo de sărbători Vremea de schimbă radical. Șefa ANM anunță ploi și temperaturi cu minus ANM a emis o alertă meteo de vijelii și averse torențiale în 18 județe până joi dimineață

  Ultimele știri

  Fermieri români – înșelați. Schema de înșelăciune prin care au rămas fără utilaje agricole APIA – anunț pentru crescătorii de animale care așteaptă să încaseze ANT! Fonduri europene pentru achiziția de utilaje – AFIR a publicat a doua versiune a Ghidului