• ABONARE
  • Contact
  • Publicitate
  • Anunțuri
  • Audiență
  • Rețele sociale
  • Informații
  • Știri
  • Subvenții APIA
  • Vegetal
  • Zootehnie
  • Bursă cereale
  • Agribusiness
  • ARHIVA
  • CĂUTARE
  • TIMAC AGRO – 17 ani de excelență în România! La mulți ani alături de fermierii români!

    agrointeligenta.ro -

    Compania TIMAC AGRO ROMANIA a împlinit 17 ani de activitate în România, prilej cu care Adrian Drăgan, CEO TIMAC AGRO România, Moldova și Ucraina, a transmis un mesaj aniversar pentru colegi, dar mai ales pentru fermierii-parteneri care aleg în fiecare an soluțiile de nutriție de ale producătorului care inovează continuu piața fertilizanților.

    Timac Agro Romania este filiala grupului francez TIMAC AGRO, care, de mai bine de 60 de ani, cercetează constant modalităţile de inovare şi de furnizare a soluţiilor agricole ce optimizează performanţa agricolă, protejând mediul înconjurător.

    Prezentă pe piaţa din România din anul 2006, compania Timac Agro a crescut an de an oferind produse eficiente şi soluţii personalizate fiecarei ferme prin intermediul a peste 90 de consultanți tehnici.

    Companie deservește peste 2.500 de clienți

    ”Ceea ce ne diferențiază astăzi în piața este unicitatea soluțiilor de fertilizare, nivelul serviciilor oferite și proximitatea față de fermieri prin intermediul echipei de specialiști în nutriție vegetală Timac Agro. An după an am reușit să creștem, astfel încât să devenim unul dintre liderii pieței de fertilizanți din România. Împreună cu echipa am reuşit să clădim ceea ce reprezintă Timac Agro la ora actuală în România: Izvor de Inovație. 17 ani de leadership tehnologic, model de business unic, 17 ani de progres, 17 ani de mândrie. O companie care serveşte în fiecare an peste 2.500 de clienţi şi cel mai important, o companie cu o echipă de profesionişti, entuziaşti şi foarte bine pregătiţi. Este în ADN-ul nostru să susținem productivitatea fermierilor români și să dezvoltăm tehnologii agricole performanțe și sustenabile pentru un viitor mai bun”, arată Adrian Drăgan.

    În concordanță cu spiritul nostru de pionierat, anul 2022 a marcat finalizarea primului proiect industrial Timac Agro în România: Centrul Industrial Danubius, Brăila. Proiectul industrial aduce soluții inovatoare de nutriție nu doar la nivel românesc ci și la nivel european, iar aceste soluții au fost gândite special pentru problematica locală în materie de fertilizare.

    ”Este vorba despre fertilizanți lichizi cu actiune asupra solului, si asupra fiziologiei plantei, intr-un efect sinergic. Un pachet tehnologic complet care, pe langa produsul inovator aduce si tehnologia de aplicare (unele dintre utilaje fiind produse special pentru aplicarea acestei game) precum si modalitatea de depozitare a produsului. Tehnologia modernă este extrem de necesară în fermă, mai ales în condițiile climatice actuale, iar acest lucru implică și aplicarea fertilizanților lichizi în mod sustenabil și durabil”, a precizat CEO-ul TIMAC AGRO România, Moldova și Ucraina.

    ”Suntem în slujba fermierilor”

    ”Misiunea noastră rămâne aceea de a ajuta fermierii să realizeze o agricultură durabilă și cu o profitabilitate crescută. Întreaga echipă lucrează constant, suntem în slujba fermierilor. De la specialiștii pe care îi întâlniți în ferme și care cunosc fiecare hectar, fiecare tip de sol, cultură și plantă, până la colegii din departamentele suport, care se asigură zi de zi de calitatea produselor și serviciilor. Direcțiile de dezvoltare continuă să crească la Timac Agro, la fel și ambițiile noastre, pasiunea și orientarea către performanță fiind ceea ce ne ghidează zi de zi. Mulțumim fermierilor si partenerilor noștri, să ne revedem cu bine în fermă!”, a încheiat mesajul Adrian Drăgan, CEO TIMAC AGRO România, Moldova și Ucraina.

    TIMAC AGRO ROMÂNIA oferă fermierilor produse adaptate pentru culturile din țara noastră

    TIMAC AGRO ROMÂNIA este filiala grupului francez TIMAC AGRO, care, de mai bine de 60 de ani, cercetează constant modalităţile de inovare şi de furnizare a soluţiilor agricole ce optimizează performanţa agricolă, protejând mediul înconjurător. Produsele companiei înglobează tehnologie de top și sunt adaptate pentru culturile din România

    Model de business în România

    Având cea mai mare forță de vânzări din agribusiness, modelul TIMAC se bazează pe consultanță de înalt profesionalism în fermă. ”Suntem alături de fermieri şi oferim consultanţă în fiecare moment important: de la pregătirea solului şi până la recoltat. Susținem fermierii să se informeze constant și să înțeleagă tendința către o agricultură de precizie”, arată reprezentanții companiei.


    Te-ar mai putea interesa

    Agnes Jansen, olandeza care produce legume bio la Sărata: Mă pensionez și caut pe cineva să continue ferma Micii fermieri – subvenție APIA de 98,80 euro/ha. Banii se virează acum în conturi Vremea de Florii. Anunțul șefei ANM, Elena Mateescu

    Ultimele știri

    Tehnologia Chemark Rom la rapiță pune bazele unor producții mari în Teleorman, la ferma Nutrelo Trei boli periculoase depistate în cultura sa de grâu de fermierul Georgian Corniță Se construiește o nouă fabrică ce va prelua lapte de la fermierii români