• ABONARE
  • Contact
  • Publicitate
  • Anunțuri
  • Audiență
  • Rețele sociale
  • Informații
  • Știri
  • Subvenții APIA
  • Vegetal
  • Zootehnie
  • Bursă cereale
  • Agribusiness
  • ARHIVA
  • CĂUTARE
  • Piața vinului din Bulgaria: Autoritățile dau voie producătorilor să adauge zahăr în vin pentru a-i crește tăria

    agrointeligenta.ro -

    Producătorii de vin din Bulgaria au primit voie anul acesta să adauge zahăr pentru a crește nivelul de alcool al produselor lor. Autorizarea, o premieră în ultimii 5 ani, a venit în urma solicitărilor venite din partea viticultorilor locali.

    Anul viticol a fost unul dificil pentru bulgari, care se plâng că strugurii nu sunt suficient de dulci, însă fără acordul autorităților, le era interzis să completeze procesul de obținere a vinului cu zahăr. Chiar și așa, cei care vor apela la această soluție salvatoare vor fi monitorizați pentru a se ajunge la excese.

    Conform legislației UE, tăria alcoolică poate fi mărită cu 1.5% alcool în volum.

    Foto: Novinite.com


    Te-ar mai putea interesa

    Cum grăbești coacerea tomatelor cu ajutorul unui ac de siguranță. Trucul care face minuni în grădină „Udarea” culturilor fără apă, pas cu pas. La ce culturi se recomandă Adrian Chesnoiu: Un funcționar AFIR câștigă mai puțin decât un tractorist dintr-o fermă

    Ultimele știri

    Eurodeputatul Daniel Buda cere garanții clare pentru fermieri în contextul Mercosur Cea mai ieftină piață din România. Top 15 orașe cu cele mai mici prețuri la legume Valul de căldură persistă și în weekend. ANM: Județele vizate de cod galben