• ABONARE
  • Contact
  • Publicitate
  • Anunțuri
  • Audiență
  • Rețele sociale
  • Informații
  • Știri
  • Subvenții APIA
  • Vegetal
  • Zootehnie
  • Bursă cereale
  • Agribusiness
  • ARHIVA
  • CĂUTARE
  • Piața vinului din Bulgaria: Autoritățile dau voie producătorilor să adauge zahăr în vin pentru a-i crește tăria

    agrointeligenta.ro -

    Producătorii de vin din Bulgaria au primit voie anul acesta să adauge zahăr pentru a crește nivelul de alcool al produselor lor. Autorizarea, o premieră în ultimii 5 ani, a venit în urma solicitărilor venite din partea viticultorilor locali.

    Anul viticol a fost unul dificil pentru bulgari, care se plâng că strugurii nu sunt suficient de dulci, însă fără acordul autorităților, le era interzis să completeze procesul de obținere a vinului cu zahăr. Chiar și așa, cei care vor apela la această soluție salvatoare vor fi monitorizați pentru a se ajunge la excese.

    Conform legislației UE, tăria alcoolică poate fi mărită cu 1.5% alcool în volum.

    Foto: Novinite.com


    Te-ar mai putea interesa

    O nouă subvenție APIA de 50 euro/hectar, la plată din acest an Urături haioase de Anul Nou. Cea mai comică urare pentru Revelion Preț polițe RCA pentru tractoare, în 2025. Tabelul cu tarife de referință

    Ultimele știri

    Fermă de găini cu Salmonella, lângă Vaslui. Aproape 6 milioane de ouă au fost retrase de pe piață Sondaj: 9 din 10 europeni sunt de acord ca UE să continue să plătească subvenții fermierilor Drumurile pe care sunt amplasate radare fixe. Amenzile, trimise direct acasă