• ABONARE
  • Contact
  • Publicitate
  • Anunțuri
  • Audiență
  • Rețele sociale
  • Informații
  • Știri
  • Subvenții APIA
  • Vegetal
  • Zootehnie
  • Bursă cereale
  • Agribusiness
  • ARHIVA
  • CĂUTARE
  • Ferma lui Laurențiu Reghecampf, luată de la RAPPS, a ajuns o ruină

    Roxana Dobre -

    Ferma antrenorului de fotbal Laurențiu Reghecampf a ajuns doar o ruină, iar afacerea este în pragul insolvenței. Antrenorul a înregistrat pierderi și datorii uriașe, iar conform informațiilor din presa sportivă toți porcii, ultimele animale care se mai aflau în fermă, au murit.

    Dacă anul trecut Laurențiu Reghecampf se mândrea cu ferma lui de peste 1.000 de animale, azi la Snagov nu mai e nici picior de animal. Ferma lui antrenorului a ajuns doar o ruină, iar afacerea este în pragul insolvenței. Antrenorul a înregistrat pierderi și datorii uriașe, potrivit click.ro.

    Citiți și: Afacerile lui Laurențiu Reghecamf, în pericol. Soțul Anamariei Prodan crește cei mai scumpi porci

    Ferma antrenorului de fotbal, Laurențiu Reghecampf ar fi intrat în faliment

    Ferma de la Snagov, pe care Laurențiu Reghecampf o înființa în 2017 cu bani europeni împreună cu Anamaria Prodan, a ajuns astăzi în stadiul de…ruină. Nu mai e picior de animal, doar câțiva câini mai păzesc clădirile și grajdurile fermei ce stau să se prăbușească. În loc de o fermă prosperă, ”Reghe Ranch” este doar o afacere ajunsă în pragul insolvenței, care înregistrează, în prezent, pierderi și datorii foarte mari.

    Ferma este luată de la RAPPS

    Ferma este luată în gestiune de la RAPPS, iar contractul cu statul nu a mai fost prelungit din cauza datoriilor foarte mari, care nu au fost achitate. „Ferma a ajuns o mizerie lucie, ultimii 20 de porci au fost, care au murit toți de foame! Au fost smulse și sparte wc-urile, a fost rupt gardul, pereții sunt distruși, faianța spartă cu ciocanul. Ceea a mai rămas a fost încărcat în mașini și cărat tot la Târgoviște, acolo unde e mama antrenorului, Marga, care se ocupa de fermă. Acum cei de la RAPPS încearcă să recupereze prejudiciul. Marfa a fost luată de la furnizori cu plata la termen. Nu s-a achitat nimic! Muncitorii nu au fost plătiți”, a declarat un fost angajat al fermei, pentru Click.

    Acesta a afirmat că RAPPS îi va deschide dosar penal pentru devalizarea proprietății statului. Angajații  RAPPS i-au pus în vedere antrenorului să aducă înapoi tot ce s-a luat abuziv din fermă și să facă urgent reparații.

    Citiți și: Anamaria Prodan a investit 7 milioane de euro într-o fermă de 600 de bovine

    Reghe Ranch, în pragul insolvenței

    Conform sursei citate, din 2017 de când a fost înființată, firma lui Laurențiu Reghecampf a înregistrat, aproape în fiecare an, pierderi. Numai în anul 2021 ferma de la Snagov a înregistrat totuși un profit de aproximativ 135.000 de euro.

    Cu o cifră de afaceri zero, firma, care mai are un singur angajat, apare cu pierderi de peste 1.000.000 de lei. Conform datelor oficiale, indicele Z, cel de insolvabilitate, arată că firma antrenorului s-ar afla, la acest moment, într-o situație critică. În prezent, firma are datorii de aproape 1,5 milioane de lei, adică în jur de 300.000 de euro, conform raportărilor fiscale oficiale.

    Potrivit datelor oficiale publicate la Registrul Comerțului, Laurențiu Aurelian Reghecampf este unic acționar la firma Reghe Ranch. Firma a fost înființată la 11 noiembrie 2017 și avea un capital social subscris de 200 de lei.

    Pe lângă activitatea de bază, respectiv „activităţi auxiliare pentru creşterea animalelor”, firma lui Reghecampf mai avea trecute și foarte multe alte domenii de activitate, precum cultivarea cerealelor (exclusiv orez), a plantelor leguminoase şi a plantelor producătoare de seminţe oleaginoase, cultivarea tutunului, cultivarea strugurilor, cultivarea fructelor tropicale şi subtropicale sau vânătoare, capturarea cu capcane a vânatului şi activităţi de servicii anexe vânătorii, potrivit datelor publicate la Registrul Comerțului.

    În fermă se aflau 1.000 de capete de porci, în 2021

    În decembrie 2021, Laurențiu Reghecampf anunța în cadrul unui podcast că deține o fermă de animale, chiar în apropiere de București. Antrenorul dezvăluia atunci că ferma sa, așa-numita Reghe Ranch, avea atunci nu mai puțin de 1.000 de animale, dar și un abator.

    „Am început să fac ferma asta cu gândul că vreau să mănânc ceva sănătos, ceva de la mine. Am început cu câteva găini, vaci, porci, oi, așa de distracție, și am ajuns acum să am în jur de o mie de animale, poate mai mult. E o fermă foarte mare, e și un abator!”, declara Laurențiu Reghecampf în 2021.


    Te-ar mai putea interesa

    Lege nouă în Monitorul Oficial: Vânzarea unui teren agricol devine nulă dacă nu se achită acest impozit! Cel mai puternic utilaj agricol din lume – la semănat în ferma Terracult din județul Arad Plugul cu vibrații – inovația românească pentru o arătură mai eficientă și cu consum redus de motorină

    Ultimele știri

    Prețul rapiței 2024 la început de mai, în portul Constanța. Contracte importante pentru export Sate lovite de furia naturii, în prima zi de Paști. Grindina și viiturile au făcut prăpăd în mai multe zone din țară Analist: Producția de porumb din Europa va crește în acest an