• ABONARE
 • Contact
 • Publicitate
 • Anunțuri
 • Audiență
 • Rețele sociale
 • Informații
 • Știri
 • Subvenții APIA
 • Vegetal
 • Zootehnie
 • Bursă cereale
 • Agribusiness
 • ARHIVA
 • CĂUTARE
 • Naturevo și Patria Bank au lansat cardul AgroPatriot cu dobândă fixă de 1% pe lună pentru fermieri

  agrointeligenta.ro -

  Patria Bank, în colaborare cu Naturevo, pune la dispoziția fermierilor carduri cu ajutorul cărora pot achiziționa rapid inputuri de calitate.

  Naturevo – furnizor național de inputuri pentru agricultură, în parteneriat cu Patria Bank, au lansat astăzi, miercuri – 24 mai, Cardul AgroPatriot, un instrument bancar care oferă fermierilor posibilitatea de a accesa rapid resurse financiare într-un mod convenabil și accesibil. AgroPatriot vine cu o dobandă fixă de doar 1% pe lună, pentru a sprijini parteneriatele perene pe care compania le-a dezvoltat în cei aproape 25 de ani de activitate pe piața din România.

  “Odată cu lansarea cardului AgroPatriot, Naturevo își consolidează angajamentul de a susține implementarea programelor tehnologice performante și profitabile și de a veni pe piață cu soluții adaptate fermierilor parteneri. Prin această inițiativă, Naturevo, împreună cu Patria Bank, își propune să faciliteze accesul la capital de lucru rapid și convenabil, fără a fi nevoie să se confrunte cu dobânzi mari și procese complicate de împrumut”, a declarat Doru Ciontolac, Manager Relații Financiare Externe Naturevo.

  „Susținerea agriculturii romanești este o prioritate pentru Patria Bank și ne dorim să venim în sprijinul fermierilor cu soluții imediate și adaptate nevoilor acestora. Cardul AgroPatriot, conceput împreună cu partenerii de la Naturevo, vine în completarea portofoliului de soluții financiare oferite de Patria Bank fermierilor și prin acest produs le facilitam acestora obținerea de inputuri agricole în condiții avantajoase. Inițiativa parteneriatului a pornit de la nevoia fermierilor de a administra simplu și rapid activitățile de la firul ierbii, din ferma și de pe camp. Astfel, fermierii iși pot planifica întregul sezon agricol, fară grija finanțării și a drumurilor la banca”, a declarat Lavinia Mocanu, Manager Departament Vanzari Agro si Parteneriate Patria Bank.

  Avantajele cardului bancar AgroPatriot pentru fermieri

  Principalele avantaje ale Cardului Bancar AgroPatriot includ:
  1. Dobândă redusă: Fermierii care accesează cardul AgroPatriot vor beneficia de o dobândă fixă de doar 1% pe lună, oferindu-le astfel posibilitatea de a-și gestiona finanțele într-un mod mai eficient și sustenabil.
  2. Flexibilitate: Cardul Bancar AgroPatriot oferă fermierilor acces rapid și ușor la inputurile de calitate din portofoliul Naturevo pentru a-și desfășura campania agricolă în condiții optime.
  3. Proces simplificat: Naturevo a simplificat procedura de achiziție, astfel că fermierul poate plăti cu cardul AgroPatriot de la Patria Bank direct la reprezentantul Naturevo din zonă. Achiziția se face rapid, fără bariere birocratice. Cu o documentație minimă și timp redus de aprobare, agricultorii pot accesa resursele financiare de care au nevoie într-un mod convenabil și eficient.
  4. Suport personalizat: Echipa de specialiști de la Naturevo și consultanții de la Patria Bank sunt disponibili pentru a oferi fermierilor sprijin și consultanță personalizată. Indiferent de provocările cu care se confruntă agricultorii, Naturevo este dedicată să le ofere soluții și să îi ajute să-și atingă obiectivele campaniilor agricole.
  5. Disponibilitate: Acest instrument este disponibil începând de astăzi, 24 mai 2023, și poate fi solicitat reprezentantului Naturevo din teren.

  Pentru a solicita Cardul Bancar AgroPatriot și a beneficia de dobânda redusă de 1% pe lună, fermierii sunt încurajați să contacteze Naturevo – Doru Ciontolac, Manager Relații Financiare Externe Naturevo, la numărul de telefon: 0743 111 168


  Te-ar mai putea interesa

  Micii fermieri – sprijin de 37.000 de euro pe fermă. Decizia, la nivel european Județul unde se câștigă la cules de cireșe mai bine ca în Spania. Zilierii primesc 100 euro/zi Noi alerte meteo. ANM avertizează cu privire la un fenomen periculos în următoarele două zile

  Ultimele știri

  Incendiu în ferma lui Ion Olteanu din Mihăilești. Peste 30 de hectare au ars chiar în timpul recoltatului Start fonduri europene pentru achiziția de utilaje! Proiectele se depun de marți, 25 iunie, la AFIR Bogdan Cățoi, fermier: La cultura de grâu am recoltat sub 700 de kilograme la hectar