• ABONARE
  • Contact
  • Publicitate
  • Anunțuri
  • Audiență
  • Rețele sociale
  • Informații
  • Știri
  • Subvenții APIA
  • Vegetal
  • Zootehnie
  • Bursă cereale
  • Agribusiness
  • ARHIVA
  • CĂUTARE
  • East Agro colaborează cu marile companii din agribusiness. Portofoliu vast de inputuri și servicii

    Adrian Radu -

    East Agro este o companie din industria agricolă care a reușit să câștige respectul și aprecierea partenerilor săi prin angajamentul și abordarea sa inovatoare. Acest lucru este confirmat și de reprezentanții companiilor partenere au subliniat importanța și beneficiile acestei colaborări.

    Unul dintre partenerii strâns legați de East Agro este Corteva Agriscience. Vasile Bodnar, Customer Sales Agronomist pentru zonele Nord, Vest și Centru, a evidențiat faptul că parteneriatul cu East Agro se bazează pe valori comune și a apreciat evoluția remarcabilă a companiei în ciuda tineretii sale. Această colaborare strânsă a permis ambelor părți să obțină rezultate de succes și să dezvolte soluții inovatoare pentru agricultură.

    Horia Pop, Director Regional Centru la FMC România, a descris colaborarea cu East Agro ca fiind cel puțin interesantă. El a subliniat caracterul deschis, onest și de încredere al acestei relații de parteneriat relativ noi. Aprecierea sa a fost dublată de felicitări pentru echipa de vânzări a East Agro și pentru modul în care compania s-a impus în piața de agribusiness din centrul țării. Horia Pop a transmis, de asemenea, un sincer mulțumesc pentru relația solidă pe care East Agro o are cu FMC.

    ”Am două mesaje pentru East Agro. Unul de felicitare, pentru modul cum au reușit să-și clădească o echipă de vânzări, pentru modul cum au reușit să se impună în piața de agribusiness din centrul țării, și al doilea de Mulțumesc, un mulțumesc pentru relația pe care o are cu FMC”, a subliniat Horia Pop.

    O altă firmă parteneră, Carmeuse, a evidențiat importanța colaborării cu East Agro. Bogdan Costea, Market Manager Agriculture Europe la Carmeuse, a subliniat faptul că East Agro este partenerul de care au nevoie, deoarece aceștia înțeleg problemele cu care se confruntă fermierii și se străduiesc să ofere soluții eficiente. Compania a apreciat dedicarea și activitatea echipei East Agro în identificarea și rezolvarea problemelor cu care se confruntă agricultorii, contribuind astfel la creșterea performanțelor acestora.

    East Agro este partenerul de care avem nevoie. Toată ziua merg la fermieri, văd problemele cu care se confruntă și încearcă să le aducă soluții pentru rezolvarea lor. Oamenii ăștia sunt niște oameni care chiar caută soluții și zicem noi că ne-am găsit perfect”, a declarat Bogdan Costea.

    Daniel Forrey, reprezentant tehnic la Cosmocel, a evidențiat faptul că parteneriatul cu East Agro reprezintă deschiderea către inovație și lucruri noi în abordarea inputurilor în agricultură. Colaborarea cu East Agro a adus o schimbare pozitivă și o abordare inovatoare în industrie, iar Forrey a exprimat aprecierea pentru oportunitatea de a fi parte a acestei colaborări.

    East Agro a demonstrat că valoarea sa este recunoscută și apreciată de partenerii săi de afaceri. Prin colaborarea strânsă, deschisă și de încredere cu companii precum Corteva Agriscience, FMC România, Carmeuse și Cosmocel, East Agro continuă să obțină rezultate remarcabile în industria agricolă. Succesul acestor parteneriate solide confirmă angajamentul East Agro de a oferi soluții inovatoare și de a fi un jucător de încredere în agribusiness.
    Mai multe detalii puteți afla chiar de la reprezentanții companiei. Datele de contact pot fi găsite AICI.


    Te-ar mai putea interesa

    Fermierii cu subvențiile în conturi înainte de Paște. Lista anunțată de APIA Mesajul unui fermier pentru funcționarii APIA care au lăsat oamenii cu conturile goale de sărbători Subvenții APIA 2024. Terenurile care primesc bani la hectar și cele care sunt scoase de la plată

    Ultimele știri

    Rasa de oi Suffolk: caracteristici, productivitate, întreținere NeemAzal, din portofoliul Chemark Rom, este soluția biologică ideală pentru controlul dăunătorilor Ajutoarele de stat pentru fermieri – prelungite până la finalul anului