• ABONARE
 • Contact
 • Publicitate
 • Anunțuri
 • Audiență
 • Rețele sociale
 • Informații
 • Știri
 • Subvenții APIA
 • Vegetal
 • Zootehnie
 • Bursă cereale
 • Agribusiness
 • ARHIVA
 • CĂUTARE
 • TIMAC AGRO lansează ”Revoluția fosfaților” în România: Productivitatea fermierilor români va avea o creștere impresionantă prin utilizarea invenției TOP-PHOS

  agrointeligenta.ro -

  Compania TIMAC AGRO anunță lansarea pe piața românescă a TOP-PHOS, un nou tip de fosfor, cu un patent de invenție din iulie 2013, și care încununează munca a șase ani de cercetare intensă și dezvoltare industrială. TOP-PHOS este un produs revoluționar pe piața fosfaților, care oferă culturilor fermierilor români conținutul de fosfor cu cel mai mare grad de disponibilitate în sol, asigurând o creștere impresionantă și dovedită a productivității diverselor culturi agricole.

  Evenimentul de lansare a TOP-PHOS în România are loc la Brașov și este onorată de prezența directorului de cercetare-dezvoltare a grupului Roullier, celebrul prof. dr. Jean-Claude Yvin. Experiența și expertiza de top a cercetătorului au permis realizarea unui produs de nutriție vegetală absolut extraordinar, care i-a ajutat deja pe milioane de fermieri din întreaga lume să obțină producții din ce în ce mai mari. Acum a venit momentul ca și fermierii să poată beneficia de munca, rezultatele și inovația prof.dr. Jean-Claude Yvin și a echipei sale de cercetători.

  De asemenea, evenimentul de excepție organizat de TIMAC AGRO ROMÂNIA se bucură și de prezența lui Vincent Besnard, director TIMAC AGRO pentru Europa de Sud-Est. Vincent Besnard este un reputat manager de agribusiness, un extrem de bun cunoscător al specificului agricol din România, Republica Moldova, Ucraina, Bulgaria sau Grecia.

  Suntem foarte bucuroși că putem oferi fermierilor români acest produs revoluționar. Sunt pe deplin convins că întâlnirea dintre TOP-PHOS și agricultura românească se va concretiza într-un sol mult mai roditor care va dărui recolte mult mai bogate agricultorilor. Lansarea TOP-PHOS în România demonstrează încă o dată că TIMAC AGRO este o companie care oferă fermierilor soluții de nutriție vegetală de ultimă oră la nivel mondial. Menționez că produsele noastre au luat naștere din experiența internațională a grupului Roullier, dar sunt adaptate specificului agriculturii românești și nevoilor concrete ale fermierilor români cu care avem o legătură foarte strânsă. Această strategie adoptată de TIMAC AGRO a făcut ca firma noastră să fie, în acest moment, o companie de top în zona de agribusiness din România”, a spus Adrian Drăgan, director general TIMAC AGRO ROMÂNIA.

  DSC_0146

  Despre TIMAC AGRO ROMÂNIA

  TIMAC AGRO face parte din grupul Roullier care, de 55 de ani, urmează căile cele mai novatoare și ambițioase, pentru a răspunde provocărilor alimentare mondiale. În 2013, grupul Roullier a avut o cifră de afaceri cumulată de 3,1 miliarde de euro, cu o prezență în 46 de țări, beneficiind de 77 de unități de producție. Grupul Roullier beneficiază de sprijinul a 400 de cercetători și ingineri în inovare.

  Toate detaliile despre lansarea TOP-PHOS, produsul care va revoluționa piața fosfaților din lume și, implicit, din România, le veți putea citi duminică, 16 noiembrie, pe www.agrointeligenta.ro, într-un nou serial de articole marca Agrointeligența!

  DSC_0011

  Directorul Agrointeligența Vlad Macovei, alături de Vincent Besnard, director TIMAC AGRO pentru Europa de Sud-Est


  Te-ar mai putea interesa

  Vaci de rasă donate de fermieri pentru crescătorul căruia i-au ars animalele într-un incendiu în grajd APIA – anunț făcut astăzi pentru fermieri! O familie de fermieri și-a găsit culturile din solar arse cu erbicid

  Ultimele știri

  Fusilade Forte, de la Nufarm, a distrus buruienile din solele de floarea-soarelui lucrate de Biță Răcman Avertismentul unui șef APIA: Fermierii care rămân fără subvenții în acest an! Anchetat de fraudă după ce a câștigat licitația pentru a cumpăra un port la Dunăre