• ABONARE
 • Contact
 • Publicitate
 • Anunțuri
 • Audiență
 • Rețele sociale
 • Informații
 • Știri
 • Subvenții APIA
 • Vegetal
 • Zootehnie
 • Bursă cereale
 • Agribusiness
 • ARHIVA
 • CĂUTARE
 • Case lângă Viscri – de vânzare. Tot ansamblul a fost evaluat la aproape 500.000 de euro

  Violina Gorcinschi -

  Case lângă Viscri – de vânzare. Romania Sotheby’s International Realty a anunțat că scoate la vânzare un ansamblu de case în satul Grânari, în județul Brașov, la doar 20 de kilometri de satul Viscri, unde se află reședința regelui Charles al Marii Britanii. Agenția spune că aceasta este o oportunitate unică pentru pasionații de istorie și tradiții românești, având în vedere că cele patru imobile au fost listate la prețul total de 495.000 de euro.

  Romania Sotheby’s International Realty vinde un ansamblu de case tradiționale, întinse pe o suprafață de 9.000 mp de teren intravilan, în județul Brașov. Situate în satul pitoresc Grânari, lângă Viscri, aceste imobile prezintă arhitectură și design unic, dispunând și de o curte generoasă cu iarbă verde și arbuști. Viitorii proprietari se pot bucura ei înșiși de frumusețea locului și de un cămin cald, dar pot împărtăși toate acestea și cu ceilalți, transformând ansamblul de case în pensiune turistică sau centru de evenimente.

  interiorul unei case
  Case lângă Viscri – design tradițional

  Ansamblu de case de poveste în Transilvania

  Romania Sotheby’s International Realty îi invită pe cei interesați de tradiție și istorie să arunce o privire asupra ansamblului de case ce dispun de o arhitectură unică și un design ce respectă tradițiile locale.

  „Această proprietate unică îmbină farmecul rustic cu elementele autentice de arhitectură și design, transportându-vă într-o lume a eleganței și tradiției. Fațada casei, ascunde în spatele ei camere mari și luminoase, cu bârne pe tavan și sobe minunate. Fiecare cameră are o personalitate distinctă, cu sobe originale ce devin instant piesele de rezistență ale încăperii. Mici detalii precum obloanele albastre și ușile duble vopsite în verdele tradițional al zonei evidențiază atenția pentru detaliu și respectul față de tradițiile locale. Lavițele pictate vesel păstrează autenticitatea locului și creează o atmosferă primitoare și autentică”, au transmis reprezentanții Romania Sotheby’s International Realty.

  case vazute de sus
  Case cu teren de 9.000 mp

  Ansamblu de case în Grânari – teren de 9.000 mp

  Proprietatea nu include doar casele tradiționale, ci dispune și de o curte generoasă cu iarbă verde și arbuști îngrijiți. Cărările pietruite ce tivesc curtea dau o notă pitorească, iar plantele ce cresc agățate de ziduri contribuie la atmosfera rustică și relaxantă.

  Având o suprafață de 9.000 metri pătrați de teren intravilan, această proprietate cuprinde patru case tradiționale, fiecare cu propria sa poveste și arhitectură specifică. Vechimea acestora variază, începând cu o casă ridicată în 1862, continuând cu alte două construcții din 1950 și mai multe încăperi funcționale, inclusiv spații de relaxare și de evenimente.

  o casa cu gradina
  Ansamblu de case în Grânari, perfect pentru turiști

  Ansamblul de case de la Grânari, cu potențial turistic

  Satul Grânari, din județul Brașov, se află doar la 20 de km distanță de celebrul sat Viscri, renumit pentru legătura sa cu regele Charles al Marii Britanii. Cu tradiții saxone autentice și relieful colinar specific podișului Hârtibaciului, Grânari oferă ocazia de a experimenta farmecul autentic al Transilvaniei, evitând aglomerația și prețurile ridicate ale altor destinații populare.

  doua case pe o strada
  Romania Sotheby’s International Realty-ofertă de 495.000 euro

  „Această proprietate unică are potențialul de a servi ca o casă de familie fermecătoare, dar și ca o investiție într-un proiect de pensiune turistică sau centru de evenimente. Cu facilități de spa, saună și terasă, această proprietate se pretează perfect pentru cei ce doresc să ofere o experiență autentică și relaxantă oaspeților lor. Romania Sotheby’s International Realty vă invită să explorați această oportunitate unică de a deveni parte din istoria și frumusețea satului Grânari”, a transmis Romania Sotheby’s International Realty.


  Te-ar mai putea interesa

  Ferma de familie cu venit anual de peste jumătate de milion de euro și niciun angajat Document pe surse: Programul Rabla pentru tractoare – condiții și documente necesare Polonezii se plâng că cireșele românești le-au invadat piețele și se vând la prețuri foarte mici

  Ultimele știri

  Semănătoarea strip-till Czajkowski și dezmiriștitorul Kelly Tillage păstrează apa în sol Dezastrul lăsat în urmă de vijeliile cu grindină cât un ou și rafale de peste 100 de km/h! Alexandru Potor, fost secretar de stat MADR, este noul primar al municipiului Slobozia: “Deschidere totală către fermieri!”