• ABONARE
 • Contact
 • Publicitate
 • Anunțuri
 • Audiență
 • Rețele sociale
 • Informații
 • Ştiri
 • Subvenții APIA
 • Vegetal
 • Zootehnie
 • Bursă cereale
 • Agribusiness
 • ARHIVA
 • CĂUTARE
 • MoldAgro EXPO 2023 – Târgul unde se întâlnesc fermierii din zona Moldovei. Vezi programul!

  agrointeligenta.ro -

  În perioada 21-24 septembrie, de joi până duminică, inclusiv, în intervalul orar 9:00 – 17:00, va avea loc MOLDOVA AGRICOLĂ EXPO – Moldagro EXPO 2023, Târgul de agricultură dedicat fermierilor din zona Moldovei. Evenimentul are loc pe platforma MARSAT din localitatea Roman, județul Neamț.

  Caută locația ”MoldAgro Expo” pe aplicațiile WAZE și Google Maps:

  Moldova Agricolă EXPO – MoldAgro Expo 2023 – Târgul dedicat fermierilor din zona Moldovei, are loc în perioada 21-24 septembrie, pe platforma MARSAT din Roman, județul Neamț. Aproape 50 de companii din sectorul agricol au confirmat prezența la eveniment, iar programul va oferi fermierilor posibilitatea de a intra în dialog direct cu decidenții naționali și locali, dar mai ales să afle care sunt noutățile toamnei în oferta companiilor furnizoare din agribusiness.

  Ce găsiți la MoldAgro Expo 2023

  Prima edițieMoldova Agricolă EXPO se bucură de un interes ridicat din partea companiilor furnizoare de inputuri și servicii în agricultură. Circa 50 de branduri vor fi prezente cu stand la eveniment, oferind fermierilor oferte speciale pentru:

  Centru Expozițional Zootehnic cu tot ce trebuie într-o fermă de animale

  O componentă importantă în cadrul târgului îl reprezintă Centrul Expozițional Zootehnic unde, în parteneriat cu Agenția Națională pentru Zootehnie și cu Academia de Științe Agricole și Silvice (ASAS), vor fi prezentate exemplare excepționale de animale de rasă de la cele mai importante asociații conducătoare de registre genealogice, de la stațiunile de cercetare ale ASAS și din fermele zootehnie care fac performanță.

  Special pentru crescătorii de animale, la târg vor fi prezente companii care furnizează:

  Târgul MoldAgro EXPO se deschide joi, pe 21 septembrie

  ”Avem onoarea de a vă invita să participați la Deschiderea festivă a evenimentului, joi – 21 septembrie, de la ora 10:00, pe platforma MARSAT din localitatea Roman, județul Neamț. Prezența Dumneavoastră ne va onora și va reprezenta un bun prilej de a intra în dialog cu fermieri, cu reprezentanți ai companiilor din agribusiness, dar și cu oficiali de la nivel Central și Local”, se arată în invitația organizatorilor, compania MARSAT și Asociația Forța Fermierilor, cu susținere mediatică din partea Agrointeligența.

  Programul evenimentelor va fi deschis joi, de Congresul Fermierilor – ediția de toamnă 2023, organizat de Asociația Forța Fermierilor în cadrul MOLDAGRO EXPO.  La eveniment și-au arătat deschiderea de a participa cei doi miniștri ai Agriculturii – Ministrul Agriculturii și Dezvoltării Rurale din România, Florin Barbu, și Ministrul Agriculturii și Industriei Alimentare din Republica Moldova, Vladimir Bolea.

  PROGRAM MOLDAGRO EXPO 2023
  Locație: Platforma MARSAT – Roman, Neamț

  JOI, 21 septembrie
  Program vizitare târg: 9:00-17:00
  10:00 – Deschiderea oficială a târgului (Intrarea principală)
  10:30 – Turul oficial al standurilor companiilor prezente
  12:00 – Congresul Fermierilor (Cortul principal)
  14:00 – Pauză de prânz și socializare
  17:00 – Balul Fermierilor (Mariko Inn)

  VINERI, 22 septembrie
  Program vizitare târg: 9:00-17:00
  10:00 – Bursa Locurilor de Muncă în Agricultură (Cortul principal)
  10:00 – Ziua Zootehniei (Centrul Expozițional Zootehnic)
  14:00 – Agrointeligența SUMMIT 2023 (Cortul principal)

  SÂMBĂTĂ, 23 septembrie
  Program vizitare târg: 9:00-17:00
  10:00 – Ziua Producătorului Agroalimentar din zona Moldovei (Zona Food)
  12:00 – Program artistic (Zona Food)

  DUMINICĂ, 24 septembrie
  Program vizitare târg: 9:00-17:00
  15:00 – Extragere tombolă + alte anunțuri

  Pentru mai multe detalii legate de eveniment, vă rugăm să ne contactați la: 0733.528.655


  Te-ar mai putea interesa

  Șeful APIA: 12 euro/ha – cuantumul ANT la culturi în teren arabil Familia căreia i-au murit oile de la un tratament și-a refăcut turma cu ajutorul animalelor donate! A ajuns primul transport cu oi donate pentru oierul căruia i-au murit animalele de la un tratament Vin banii pentru fermieri! Guvernul a aprobat sumele pentru subvențiile ANT vegetal și zootehnie Găinile nu mai fac ouă – cauze. Ce remedii există

  Ultimele știri

  Prezentatorul TV Dan Negru, intrigat de prețul urzicilor românești. Val de comentarii pro și contra Fermieri obligați de APIA să dea subvențiile înapoi, altfel vor fi executați silit Prețul rapiței a scăzut cu 30 euro/tonă de la începutul anului. Recolta 2024 – un preț mult mai bun Ultima strigare pentru sămânța de mazăre. Prețurile pe tonă au crescut la nivel mondial Franța interzice importul de legume și fructe tratate cu substanțe interzise în UE