• ABONARE
  • Contact
  • Publicitate
  • Anunțuri
  • Audiență
  • Rețele sociale
  • Informații
  • Știri
  • Subvenții APIA
  • Vegetal
  • Zootehnie
  • Bursă cereale
  • Agribusiness
  • ARHIVA
  • CĂUTARE
  • Demonstrații cu utilaje Zetor Tractor în cadrul MoldAgro Expo, pe platforma MARSAT!

    Violina Gorcinschi -

    Demonstrații cu utilaje agricole din portofoliul Zetor Tractor, în cadrul Agrointeligența SUMMIT, la MoldAgro Expo 2023!

    Moldova Agricolă EXPO – MoldAgro Expo 2023 – Târgul dedicat fermierilor din zona Moldovei, se ține în perioada 21-24 septembrie, pe platforma MARSAT din Roman, județul Neamț. Aproape 50 de branduri din sectorul agricol au confirmat că vor participa la eveniment, iar programul va oferi fermierilor oportunitatea de a interacționa direct cu decidenții naționali și locali, dar mai ales să afle care sunt noutățile toamnei în oferta companiilor furnizoare din agribusiness, printre care se numără și Zetor Tractor.

    La eveniment, va fi prezentă și Zetor Tractor, compania ce pune la dispoziția fermierilor tractoare performate, dar și alte utilaje specifice activității agricole. Directorul de marketing și de vânzări al firmei, Marius Monenciu, a vorbit despre modelele de utilaje agricole care vor fi prezentate la târg pe partea de expoziție și demonstrație. În zona de demonstrații, cei de la Zetor Tractor vor prezenta performanța a trei utilaje agricole: Plugul Sukov Arco Agro 6+(2 în 1), Grapa cu discuri compactă Mandam Gal C 6H și Tractorul Forterra CL 135.

    „Noi venim, pe ambele zone de Târg, pe partea de demonstrații și pe partea de expoziție. Suntem adepții târgurilor cu demonstrații pentru că impactul este mult mai mare și atrage mult mai mulți fermieri față de cele care nu au. Am apreciat că acest târg este organizat în această perioadă în care fermierii au câteva ferestre de timp în care nu sunt obligați să fie în câmp la recoltat sau pentru alte lucrări”, a spus reprezentantul Zetor Tractor, Marius Monenciu.

    Zetor Tractor la MOLDAGRO EXPO 2023 – Plugul Sukov Arco Agro 180

    Plugul Sukov Arco Agro 6+ oferă flexibilitate pe teren, datorită ajustărilor care pot fi făcute în funcție de nevoile fermierului.

    „Plugul Sukov Arco Agro 6+, 2 în 1 este un plug foarte versatil deoarece poate fi utilizat atât on land, cât și in land. On land – tractorul merge, cu ambele roți pe câmp și arătura este în lateralul tractorului. In land, tractorul merge cu o roată în brazdă și cu o roată pe câmp. Cele on land se folosesc la tractoarele articulate, șenilate, cu roți duble. Acele tractoare nu pot să meargă cu o roată în brazdă. Această variantă este 6+, adică se poate merge până la 8 trupițe și se pot scădea până la 6. Cu acest plug putem să arăm cu un tractor cu 240 de cai ca și cu un tractor cu 360 de cai. Un alt avantaj este materialul folosit care are în componență, pe lângă oțel, carbon și bor. Carbonul este pentru a-l ușura, iar borul pentru a oferi o elasticitate oțelului. Plugul este produs în Cehia, de către Sukov”, a explicat Marius Monenciu.

    Zetor Tractor la MOLDAGRO EXPO 2023 – Grapa cu discuri Mandam Gal C 6H

    Grapa cu discuri compactă Mandam Gal C 6H își va demonstra capacitățile pe platforma MARSAT din Roman. Utilajul vine cu două rânduri de discuri, în total 48, cu diametrul de 560 de mm, crestate din oțel bor, rulmenți sigilați fără întreținere, protecție de mijloc, lumini de transport și altele. Acest utilaj se pretează la utilizarea cu un tractor de 200 de cai putere. În plus, un alt avantaj este garanția de 5 ani pe lagăre și rulmenți.

    „Grapa este produsă în Polonia, produs de top. Mandam este singurul producător de utilaje agricole care dă garanție 5 ani de zile pe lagăre și rulmenți”, a spus directorul de marketing și vânzări de la Zetor Tractor.

    Zetor Tractor la MOLDAGRO EXPO 2023 – Tractor Zetor Forterra CL 135

    Nu în ultimul rând, la demonstrația din cadrul Târgului MOLDAGRO EXPO 2023, cei de la Zetor vor prezenta un tractor Zetor Forterra CL 135, de 135 de cai. Tractorul are o putere nominală de 136 de cai, cu normă de poluare STAGE III , fără filtru  de particule sau AdBlue. Cutia de viteze este mecanică, complet mecanizată, de 24/18 viteze, power-shit în 3 trepte comandat electric. Dispune de o priză de putere cu 4 turații: 540/1.000, 540E/1.000E.

    Cabina este dotată cu aer condiționat, ventilație și încălzire. În ceea ce privește sistemul de direcție și frânare, tractorul are direcție hidrostatică, pompă independentă, frână de serviciu și de parcare mecanică.

    Pe partea de sistem hidraulic, vorbim despre un mecanism ridicător în 3 puncte spate cat. II/III, tiranți inferiori tip CBM și distribuitor hidraulic 7 cuple (3 perechi+ ”0”), sarcină de ridicare 77kN.

    Zetor Tractor la MOLDAGRO EXPO 2023 – Zona de expoziție

    La zona destinată doar expozițiilor de utilaje agricole, compania Zetor Tractor va prezenta un plug, trei tractoare, dar și un produs inovativ, sub sigla ”De la fermier la fermier”. Acesta din urmă, Cisterna vidanjă și benă basculabilă AJG Agro 7.000 plus, presupune o remorcă, o vidanjă și o cisternă, amplasate pe același șasiu.

    „În zona de expoziție o să venim cu un plug de 3+1, 3 tractoare în zona de prezentare și un produs inovativ. Produsul inovativ – pe același șasiu este o remorcă, o vidanjă și o cisternă. Produs sub sigla ”De la fermier la fermier”, brandul nostru înregistrat la OSIM (n.r: Oficiul de Stat pentru Invenții și Mărci)”, a declarat pentru Agrointeligența – AGROINTEL.RO Marius Monenciu, directorul de vânzări și marketing de la Zetor Tractor.


    Te-ar mai putea interesa

    Micii fermieri – subvenție APIA de 98,80 euro/ha. Banii se virează acum în conturi Subvenții APIA 2024. Terenurile care primesc bani la hectar și cele care sunt scoase de la plată Fermierii cu subvențiile în conturi înainte de Paște. Lista anunțată de APIA

    Ultimele știri

    Tehnologia Chemark Rom la rapiță pune bazele unor producții mari în Teleorman, la ferma Nutrelo Trei boli periculoase depistate în cultura sa de grâu de fermierul Georgian Corniță Se construiește o nouă fabrică ce va prelua lapte de la fermierii români