• ABONARE
  • Contact
  • Publicitate
  • Anunțuri
  • Audiență
  • Rețele sociale
  • Informații
  • Știri
  • Subvenții APIA
  • Vegetal
  • Zootehnie
  • Bursă cereale
  • Agribusiness
  • ARHIVA
  • CĂUTARE
  • Cel mai performant robot de muls va fi prezentat la standul LELY România de la MoldAgro EXPO!

    Violina Gorcinschi -

    Târgul dedicat fermierilor din zona Moldovei-Moldova Agricolă EXPO – MoldAgro Expo 2023, are loc în perioada 21-24 septembrie, pe platforma MARSAT situată în Roman, județul Neamț. Aproape 50 de companii din domeniul agricol au confirmat că vor fi prezente la eveniment, iar programul va oferi fermierilor oportunitatea de a interacționa cu decidenții naționali și locali, dar mai ales să afle care sunt noutățile toamnei în oferta companiilor furnizoare din agribusiness. Compania Lely le va arăta fermierilor roboți de muls performanți și echipamente pentru dotarea fermelor de animale.

    Prima ediție Moldova Agricolă EXPO se bucură de popularitate datorită interesului companiilor furnizoare de inputuri și servicii în agricultură. Circa 50 de branduri vor fi prezente cu stand la eveniment, oferind fermierilor oferte speciale. Printre acestea se numără și Lely România, o companie ce oferă produse și servicii crescătorilor de animale prin intermediul unei rețele de distribuitori. Liviu Zamfiroiu, directorul de vânzări Lely România, a declarat, într-un interviu pentru Agrointeligența, că la eveniment vor fi prezenți cu standuri unde fermierii pot găsi informații și expuneri ale produselor din domeniul robotizării în ferme.

    „Suntem încântați că vom participa la acest târg care cred că este cel mai mare pe regiunea aceasta, iar fermierii care ne vor vizita standul vor găsi informații și expuneri pentru tot ceea ce înseamnă robotizarea într-o fermă, de la robot de muls, robot de curățenie, robot pentru hrănirea vițeilor, perii etc. Vom avea expus și un robot de muls, care de adaptează în orice tip de fermă, și nouă și veche, mulge până la 70 de vaci singur. Fermierii vor primi toate informațiile necesare la fața locului”, a spus directorul de vânzări Lely România.

    Liviu Zamfiroiu: „Îi sfătuim pe fermieri să cumpere roboți doar de la firme cu service bun”

    Lely România vine la târg cu o gamă variată de produse de îngrijire a bovinelor, de la cușete de dormit pentru vaci până la adăpători, tot ce este necesar în fermele de bovine.

    „Mai venim cu roboți de muls, cușete unde dorm vacile, mostre de saltele, front de furajare, adăpători, deci cam aproape tot ce înseamnă dotarea unei ferme de vaci. La noi la stand, crescătorii de animale vor găsi soluții complete. Produsele se pot achiziționa prin fonduri europene sau leasinguri, noi oferim  și partea de finanțare cu partenerii noștri. Îi așteptăm pe fermieri la standul Lely din cadrul MoldAgro Expo pentru a găsi împreună cele mai bune soluții pentru achiziția de echipamente, mai ales că acum se pregătește o primă sesiune de proiecte europene și pentru zootehnie”, a precizat Liviu Zamfiroiu.

    În opinia celor de la Lely, fermierii ar trebui să se echipeze cu roboți doar de la firme care oferă un servicii de calitate și accesibil, lucru foarte important pentru deținătorii de astfel de echipamente.

    „Noi sfătuim fermierii ca în primul rând, cel puțin la partea cu roboți, să cumpere doar de la firmă care are un service foarte bun și este bine pusă la punct. Service-ul este cel mai important, iar noi avem peste 20 de ingineri de service în țară. Dacă n-ai service, este destul de complicat. Service-ul nostru este principalul atu pe lângă calitatea echipamentelor”, a precizat reprezentantul Lely România.

    Târgul de agricultură MOLDAGRO EXPO are loc în perioada 21-24 septembrie, la Roman

    În perioada 21-24 septembrie, de joi până duminică, inclusiv, în intervalul orar 9:00 – 17:00, va avea loc MOLDOVA AGRICOLĂ EXPO – MOLDAGRO EXPO 2023, Târgul de agricultură dedicat fermierilor din zona Moldovei. Evenimentul are loc pe platforma MARSAT din localitatea Roman, județul Neamț.

    Moldova Agricolă EXPO – MoldAgro Expo 2023 – Târgul dedicat fermierilor din zona Moldovei, are loc în perioada 21-24 septembrie, pe platforma MARSAT din Roman, județul Neamț. Aproape 50 de companii din sectorul agricol au confirmat prezența la eveniment, iar programul va oferi fermierilor posibilitatea de a intra în dialog direct cu decidenții naționali și locali, dar mai ales să afle care sunt noutățile toamnei în oferta companiilor furnizoare din agribusiness.

     


    Te-ar mai putea interesa

    Alertă meteo de vreme severă! Ploi și căderi de grindină până vineri dimineață Vremea se schimbă radical: vin ploile. Prognoza meteo actualizată! Lege nouă în Monitorul Oficial: Vânzarea unui teren agricol devine nulă dacă nu se achită acest impozit!

    Ultimele știri

    Rasa de oi Suffolk: caracteristici, productivitate, întreținere NeemAzal, din portofoliul Chemark Rom, este soluția biologică ideală pentru controlul dăunătorilor Ajutoarele de stat pentru fermieri – prelungite până la finalul anului