• ABONARE
  • Contact
  • Publicitate
  • Anunțuri
  • Audiență
  • Rețele sociale
  • Informații
  • Știri
  • Subvenții APIA
  • Vegetal
  • Zootehnie
  • Bursă cereale
  • Agribusiness
  • ARHIVA
  • CĂUTARE
  • Distribuitorul de îngrășăminte BELOR vine la MoldAgro EXPO cu soluții pentru creșterea optimă a plantelor!

    Violina Gorcinschi -

    Distribuitorul de îngrășăminte Belor, specializat și în exportul de cereale, va fi prezent la prima ediție Moldova Agricolă EXPO – MoldAgro Expo 2023 -, Târgul dedicat fermierilor din zona Moldovei, ce se va desfășura în această săptămână, de joi până duminică, în intervalul 21-24 septembrie, pe platforma MARSAT din Roman, județul Neamț. Importatorul, distribuitorul de îngrășăminte și traderul de cereale va veni cu două produse inedite pe piață, din gama AIRTEK®, AIRTEK® 40+13SO3 și AIRTEK 46.

    „AIRTEK® este gama de produse speciale Belor, îngrășăminte tratate cu inhibitorul Limus® de la BASF, prin care se reduce volatilizarea amoniacului din Uree cu până la 95%, oferă o mai buna flexibilitate în aplicare, protejează împotriva pierderilor de azot și extind disponibilitatea azotului pentru o perioadă suplimentară de până la 15-20 zile, independent de condițiile meteo. La târg vom veni cu Airtek 46 si Airtek 40+13SO3”, a precizat, pentru Agrointeligența-AGROINTEL.RO, Marius Iancu, product manager la Belor România.

    AIRTEK 40+13SO3
    AIRTEK 40+13SO3 de la Belor România

    Distribuitorul de îngrășăminte Belor  – AIRTEK® 40+13SO3

    AIRTEK® 40+13SO3 este una dintre piesele principale care vor fi prezentate la târg, fiind o soluție pentru dezvoltarea optimă a plantelor.

    „AIRTEK® 40+13SO3 este formula noastră specială pe bază de azot și sulf rezultat din Uree granulată și sulfat de amoniu granulat. Produsul include tratamentul cu inhibitorul LIMUS de la BASF în scopul protejării enzimatice a Ureei şi maximizării disponibilităţii cantităţii de azot pentru plantele de cultură. Formula AIRTEK® 40+13SO3 asigură un aport important de azot şi sulf pentru culturile agricole şi o absorbţie mai bună datorită sinergiei azot-sulf. LIMUS- inhibitorul de urează dezvoltat de BASF are în compoziție 2 substanţe active NBPT şi NPPT care asigură protecţie enzimatică pentru cea mai largă gamă de enzime de urează. Această protecţie enzimatică oferă o foarte bună utilizare a azotului provenit din Uree prin faptul că azotul în formă accesibilă pentru plante devine disponibil în mod controlat ca dozare şi moment. Acest lucru permite fermierului administrarea în siguranță a îngrăşămintelor chiar şi în condiţii nefavorabile”, a explicat product managerul de la Belor.

    În plus, AIRTEK 40+13SO3 asigură realizarea dozei calculate cu doza utilizată prin combaterea cu până la 95% a pierderilor de azot prin degajarea de amoniac – aşa cum se întâmplă la Ureea convenţională sau cea cu protecţie non-enzimatică.

    AIRTEK 46
    AIRTEK 46 de la Belor România

    Distribuitorul de îngrășăminte Belor – AIRTEK® 46

    AIRTEK® 46 este un alt produs important din gama oferită de Belor fermierilor români la târgul MoldAgro EXPO. Acesta se folosește, în special, pentru perioadele cu creștere intensivă, unde este necesară o cantitate mai mare de azot.

    „AIRTEK 46 este formula noastră care conține 46% azot ureic inhibat în totalitate cu LIMUS. Prin utilizarea AIRTEK 46 se anulează complet pierderile de azot prin gazificare şi se reglează disponibilitatea azotului pentru creşterea eficientă a fertilizării”, a precizat Marius Iancu.

    AIRTEK 46 este indicat pentru culturile care au nevoie de un aport ridicat de azot, în perioadele de dezvoltare vegetativă intensă sau în cazul în care plantele trebuie să depăşească perioadele de stres termic (de ex. deficiențele de vegetaţie datorate gerului) sau în cazul blocajelor de creştere.


    Te-ar mai putea interesa

    Zece recomandări pentru o producție bună de ardei Mușuroirea tomatelor. Când și cum se face Alertă ANM de ploi, vijelii și grindină în 14 județe. Cantitățile de apă vor depăși 40 l/mp

    Ultimele știri

    Romeo Șoldea este noul director al Autorității Naționale Fitosanitară Subvenție nouă pentru fermierii din vegetal care cresc și animale. Ce a dezvăluit comisarul Wojciechowski Ordinul subvențiilor, modificat. Schimbări la plata APIA pentru tinerii fermieri