• ABONARE
  • Contact
  • Publicitate
  • Anunțuri
  • Audiență
  • Rețele sociale
  • Informații
  • Știri
  • Subvenții APIA
  • Vegetal
  • Zootehnie
  • Bursă cereale
  • Agribusiness
  • ARHIVA
  • CĂUTARE
  • Grain Academy 2023. Evenimentul toamnei pe piața de cereale are loc pe 26 octombrie, la Varna

    Oana Timar -

    Grain Academy 2023, cel mai așteptat eveniment dedicat pieței regionale de cereale și oleaginoase, va avea loc pe 26 octombrie, la Varna, în Bulgaria. Organizatorul principal al conferinței ajunsă la cea de-a șaptea ediție, Agricore Bulgaria, anunță un program extrem de util tuturor jucătorilor din agribusiness, ce va include prezentarea ultimelor tendințe ale piețelor cerealiere de la vorbitorii de primă clasă.

    Grain Academy este un punct de întâlnire pentru companiile și experții de frunte de pe piața cerealelor. Participanții din întreaga industrie și afaceri conexe au oportunitatea în fiecare an să se întâlnească la acest eveniment și să obțină cele mai recente informații și să discute tendințele actuale din piețele cerealelor și semințelor oleaginoase. Companii de trading din Balcani și dincolo, filiale ale corporațiilor multinaționale, fermieri, morari, procesatori, transportatori sau lideri ai asociațiilor profesionale se întâlnesc în fiecare an la evenimentul Grain Academy organizat în mod tradițional la Varna, în Bulgaria.

    UTIL: Oferta de înregistrare/bilete pentru Grain Academy 2023

    Grain Academy 2023

    Grain Academy 2023 se focalizează pe explorarea piețelor imprevizibile din 2023, cu scopul de a pune în lumină perspectiva Balcanilor, regiunii Mării Negre și lumii. ”Vom discuta despre reputația Balcanilor ca furnizor stabil în acele vremuri volatile pentru comerțul global de mărfuri agricole. Ca întotdeauna, așteptăm cu nerăbdare să primim o echipă de vorbitori distinși – analiști renumiți, consultanți, traderi și profesioniști din domeniul afacerilor – din întreaga regiune a Balcanilor, Europa și America”, au anunțat organizatorii.

    Ediția de anul acesta a Grain Academy va beneficia de participarea și prezentările unor speakeri extrem de apreciați pe piața de trading cereale.

    Vorbitori în panelul de deschidere în cadrul Grain Academy 2023

    Piețele în 2023 și după, la Marea Neagră și la nivel mondial – acesta este numele tradiționatl al sesiunii de deschidere a Grain Academy 2023, care va avea loc pe 26 octombrie și va include participarea și prezentările a trei vorbitori remarcabili care vor oferi o privire de ansamblu globală asupra piețelor de cereale și mediului macroeconomic:

    Vorbitori în panelul dedicat pieței de cereale din Balcani, în cadrul Grain Academy 2023

    Patru țări – O singură misiune. A doua sesiune a Grain Academy 2023 va examina tendințele regionale în comerțul și producția de cereale. Patru paneliști de primă clasă din patru țări balcanice diferite vor demonstra interconectarea afacerilor agricole nu doar la nivel regional, ci vor discuta și influența crescândă a Balcanilor asupra comerțului global de mărfuri agricole:

    Vorbitori despre piața de cereale din Bulgaria, în cadrul Grain Academy 2023

    Marea discuție privind piața de cereale din Bulgaria. Aceasta este tema primei sesiuni de după-amiază va contribui la deciziile importante pe care afacerile agricole din Bulgaria trebuie să le ia. Panelul va include șase profesioniști experimentați și bine informați, reprezentanți ai șase companii și asociații de frunte din industria agro-alimentară bulgară, care vor discuta perspectivele, interesele și problemele specifice ale sectoarelor lor respective. Discuția rotundă va fi despre ultimele provocări pe piețele cerealiere legate de importul ucrainean, marginile în descreștere, producția de cereale și exportul țării.

    Ce este Grain Academy

    Grain Academy a fost înființată în 2016, la Varna, în Bulgaria, ca prima conferință de acest fel în regiunea Balcanilor. Astăzi, evenimentul este un loc bine stabilit pentru analize, discuții și întâlniri despre piețele regionale și locale de cereale și semințe oleaginoase. Vorbitorii și analiștii de primă clasă din unele dintre cele mai prestigioase agenții de analiză sunt premisa pentru dezbateri interesante între numeroasele companii participante la acest eveniment unic din regiune și din întreaga Europă. Următoarea ediție va avea loc pe 26 octombrie 2023.

    UTIL: Oferta de înregistrare/bilete pentru Grain Academy 2023

    Grain Academy 2023 – Save the date video


    Te-ar mai putea interesa

    Mușcate: plantare, îngrijire, înmulțire Bursa ploilor – cât a plouat până astăzi în fiecare județ Făinarea la măr. Semnele atacului, combatere

    Ultimele știri

    Fermierii cu subvențiile în conturi înainte de Paște. Lista anunțată de APIA Program APIA de 1 Mai și Paște 2024. Zilele în care se mai fac plăți pentru subvenții Czajkowski, de la A050, cea mai performantă semănătoare pentru strip-till