• ABONARE
  • Contact
  • Publicitate
  • Anunțuri
  • Audiență
  • Rețele sociale
  • Informații
  • Știri
  • Subvenții APIA
  • Vegetal
  • Zootehnie
  • Bursă cereale
  • Agribusiness
  • ARHIVA
  • CĂUTARE
  • Apan Agriculture Equipments – Unic importator tractoare McCormick, autopropulsate Agrifac și încărcătoare telescopice Faresin în România

    agrointeligenta.ro -

    Încă din anul 2016, Argo Tractors Italia, unul dintre cei mai importanți producători de tractoare agricole din întreaga lume, și-a găsit în România un partener de succes – Apan Agriculture Equipments.

    Timp de 8 ani, vânzarea și service-ul de calitate al Tractoarelor McCormick a reprezentat un obiectiv în sine pentru compania Apan Agriculture Equipments. Numărul de unități vândute de când noi activam în aceasta piață spune totul. Am reușit ca în regiunile Moldova, Dobrogea, Muntenia să creștem cota de piață a brand-ului de Tractoare McCormick. Roșu McCormick se găsește acum în multe ferme agricole, ajutând zi de zi fermierii să-și crească afacerile proprii.

    Apan Agriculture Equipments, unic importator Tractoare McCormick în România

    1 octombrie 2023, Argo Tractors decide ca Apan Agriculture Equipments să devina unic importator Tractoare McCormick în România! În acest mod, compania AAE începe să-și desfășoare activitatea și în partea de vest a țării. Pentru a veni în sprijinul fermierilor care au deja tractoare McCormick, precum și a celor care își doresc să achiziționeze acest brand, am deschis o noua locație în județul Timiș. Locația cuprinde consilierea și vânzarea de tractoare noi McCormick, cât și asigurarea de piese de schimb și service pentru acestea.

    Agrifac, Mașina de Erbicidat Autopropulsată, caracterizată prin stabilitate, fiabilitate și durabilitate, oferă tehnologii inovative fermierilor interesați de economie, eficienta, ergonomie și ecologie

    Agrifac este brand-ul pe care compania AAE îl are în portofoliu încă din anul 2019 și pentru care în anul 2022, devine Unic Importator în România. Acordăm o importanță deosebită calității serviciilor noastre, vânzare și post-vânzare, prin personal tehnic calificat, capabil să ofere asistență tehnică și cele mai bune soluții pentru fiecare fermă în parte. Prin deschiderea noii locații din județul Timiș, suntem mai aproape de fermierii din vestul țării.

    Încărcătorul telescopic Faresin

    Compania Faresin Industries produce și comercializează încărcătoare telescopice avansate tehnologic pentru sectoarele: agricol, zootehnic, construcții, din întreagă lume.

    Gama Faresin de încărcătoare telescopice cuprinde modele cu lungimi de braț de la 6 la 7m, cu capacități de ridicare de la 2,6 la 7tone, capabile să ofere soluția potrivită pentru fiecare activitate agricolă. Fiecare model poate avea diverse configurații, care diferă ca performanță și opțiuni, asigurând confort și eficacitate maximă.

    În anul 2018 este lansat Faresin Full Electric. Reducerea la 0 a emisiilor de CO2 permite utilizarea în medii închise, precum depozite, zone logistice, activități agricole. Manipulatoarele telescopice complet electrice pot fi utilizate în orice condiție de lucru datorită manevrării ușoare și direcției pe 4 roți cu tracțiune integrală. Într-o fermă agricolă, încărcătorul telescopic Faresin, poate fi folosit în diverse scopuri, de la manipularea cerealelor, până la hrănirea animalelor, curățarea grajdurilor, manipularea baloților.

    În domeniul horticulturii, sunt ideale pentru deplasarea în medii mici, recoltarea și depozitarea legumelor, mutarea îngrășămintelor sau pentru lucrări simple de întreținere. În lumea logisticii, încărcătoarele Faresin sunt esențiale, mai ales când sunt echipate cu un motor electric. Mișcarea mărfurilor într-un depozit devine mai ușoară cu un Faresin, datorită manevrabilității bune, vizibilității excelente, cabinei confortabile, silențiozității motorului electric și capacității de încărcare.

    APAN – Reprezentare la nivel național

    Prin reprezentarea la nivel național a celor trei brand-uri, McCormick, Agrifac și Faresin, Apan Agriculture Equipments își extinde activitatea într-un ritm normal și sănătos, răspunzând prezent cererii din piața utilajelor agricole. Dezvoltarea are la bază și capacitatea de susținere a Grupului Apan, grup din care face parte AAE, companie cu capital 100% romanesc și afaceri multiple în domeniile auto, leasing și asigurări. Fermierii stiu că au în Apan Agriculture Equipments un partener de nădejde!

    Contact: contact@apan-agricultura.ro
    Tractoare, Faresin și utilaje agricole: 0749.029.621
    Autopropulsate: 0749.063.296
    Irigații: 0756.728.873; 0751.256.302
    Horticultura: 0755.086.643; 0751.170.624


    Te-ar mai putea interesa

    Ouăle maronii vor fi înlocuite în magazine de ouăle albe. Fenomenul, explicat de fermieri Macerat de coada calului – rețetă. Beneficii Un tânăr întors din Olanda și-a făcut plantație de lalele. Grădina poate fi vizitată gratuit

    Ultimele știri

    Fermierii cu subvențiile în conturi înainte de Paște. Lista anunțată de APIA Program APIA de 1 Mai și Paște 2024. Zilele în care se mai fac plăți pentru subvenții Czajkowski, de la A050, cea mai performantă semănătoare pentru strip-till