• ABONARE
  • Contact
  • Publicitate
  • Anunțuri
  • Audiență
  • Rețele sociale
  • Informații
  • Știri
  • Subvenții APIA
  • Vegetal
  • Zootehnie
  • Bursă cereale
  • Agribusiness
  • ARHIVA
  • CĂUTARE
  • Metigla – este alegerea sigură pentru acoperișurile fotovoltaice!

    Oana Timar -

    Metigla este alegerea sigură pentru acoperișurile fotovoltaice. Panourile sandwich cu miez din vată minerală, produse la fabrica de la Ceptura, au cea mai înaltă clasificare europeană de foc

    Metigla este compania care oferă soluții soluții complete pentru acoperiș și își propune să fie un nume sinonim cu excelența și inovaţia. Cu un angajament constant față de calitate, o echipă dedicată în vânzări și aproape patru decenii de experiență în piaţa de profil, Metigla redefinește constant standardele industriei. Pentru a susţine tranziţia globală către surse regenerabile de energie şi scăderea emisiilor de carbon, tot mai multă energie verde este produsă în România prin instalarea panourilor fotovoltaice pe acoperişul clădirilor cu destinaţie industrială, comercială sau logistică. Pe măsura creşterii acestui tip de investiţii, este pusă în discuţie siguranţa ocupanţilor şi bunurilor în cazul unui incendiu, ca prioritate a companiilor ce utilizează zi de zi acest tip de soluţii de producţie a energiei regenerabile.

    Consolidarea sustenabilității: panourile termoizolante Metigla cu rezistenţă la foc, pentru acoperișurile fotovoltaice din România

    În anul 2023, ţara noastră a experimentat o creștere semnificativă, de 128%, a prosumatorilor, iar puterea instalată a crescut şi ea cu 177%, conform datelor ANRE, iar în această ecuație, 12% din prosumatori sunt agenți economici. Cei mai mulți au optat pentru energia produsă cu ajutorul sistemelor fotovoltaice instalate pe acoperişul clădirilor. Această tendință are la bază dorința de conservare a mediului, eficiența şi independenţa energetică, dar aduce cu sine şi responsabilitatea de a utiliza materiale sigure și rezistente la incendii, pentru acoperișurile ce produc energie verde.

    În acest context, una dintre cele mai eficiente soluţii pentru acoperişul clădirilor cu panouri fotovoltaice sunt panourile sandwich cu miez din vată minerală de la Metigla. Ele nu numai că oferă performanţe energetice superioare, în timp ce rămân o soluţie 100% reciclabilă, dar oferă şi o rezistenţă la foc certificată de până la 3 ore.

    În acest fel, piața panourilor sandwich cu vată minerală și a panourilor fotovoltaice pentru acoperișuri evoluează în paralel, adaptându-se la nevoile și preocupările actuale ale industriei materialelor de construcții.

    Metigla este alegerea sigură pentru acoperișurile fotovoltaice

    Importanța alegerii materialelor sigure la incendii, pentru acoperișurile cu panouri fotovoltaice

    Panourile termoizolante Metigla cu miez din vată minerală se numără printre cele mai sigure soluţii pentru aplicaţiile în care rezistența la foc este primordială, fiind încadrate în cea mai înaltă clasificare europeană de foc: A2-s1, D0.

    Clasificarea A2-s1, D0 semnifică faptul că vata minerală nu numai că rezistă la aprindere și la propagarea flăcării (A2), dar produce și o cantitate minimă de fum, iar materialul nu se transformă în picături incandescente (s1), în timp ce îşi păstrează natura incombustibilă (D0). Acest nivel de performanță în caz de incendiu este crucial în mediile în care siguranța este o preocupare extremă, cum ar fi clădirile industriale, comerciale și proprietățile rezidențiale.

    Integrarea vatei minerale în panourile sandwich îmbunătățește şi profilul general de siguranță al sistemului constructiv. În cazul unui incendiu, proprietățile incombustibile ale vatei minerale contribuie la încetinirea răspândirii flăcărilor și la limitarea potențialului de daune suplimentare. Acest lucru este deosebit de important în aplicații precum acoperișurile clădirilor cu panouri fotovoltaice, unde rezistența la foc este esențială pentru protejarea integrității structurale a clădirii și pentru a oferi siguranță ocupanților.

    În plus, fiind aliniate la codurile și reglementările stricte din domeniul construcțiilor şi agrementate inclusiv pentru construcții destinate industriei alimentare, panourile sandwich Metigla, oferă încredere arhitecților, constructorilor și proprietarilor de imobile, prin beneficii semnificative în termeni de calitate, durabilitate și eficiență termică şi energetică.

    Panouri solare Metigla instalate pe acoperiș

    Metigla: furnizor cheie pe piaţa materialelor de construcţii pentru zona industrială

    Metigla este un partener de încredere pe piața de panouri termoizolante din România, prin o serie de atribute unice:
    1. Materii prime de calitate superioară: compania acordă prioritate calității materiei prime, pentru a garanta durabilitatea și performanța ridicată și susținută a sistemelor pe care le produce în fabrica din Ceptura, Prahova.
    2. Linie automatizată pentru producţia de panouri termoizolante: cu un angajament strategic pentru eficiență, precizie, inovare și durabilitate, Metigla se dedică să ofere clienților săi produse de top, stabilind noi repere în peisajul materialelor de construcţii industriale.
    3. Producție locală începând din anul 2000: Metigla îşi păstrează angajamentul față de producția locală, încă de la deschiderea companiei în România, iar această abordare asigură cele mai înalte standarde de calitate și contribuie la vitalitatea economică a comunității din care face parte.
    4. Furnizor de soluții integrate: Metigla excelează în calitate de furnizor de soluții complete și consultanță specializată pe proiect, pentru a răspunde nevoilor diverse ale clienţilor săi şi pentru a asigura parteneriate pe termen lung.
    6. Gamă variată de culori: pentru a complimenta estetica fiecărui proiect, Metigla oferă o paletă diversificată de culori, care permite o abordare arhitecturală creativă şi asigură integrarea perfectă a soluţiilor sale în identitatea vizuală a clădirii, adăugând atât funcționalitate, cât și atractivitate vizuală.
    7. Angajament pentru sustenabilitate: la Metigla, unul dintre pilonii cheie este dezvoltarea și promovarea produselor reciclabile, în concordanță cu viziunea companiei de sustenabilitate şi o economie circulară.

    În esență, poziția Metigla ca partener de încredere pe piața românească a panourilor termoizolante este întărită de angajamentul companiei față de calitate, estetică și sustenabilitate. Metigla nu doar satisface, ci și depășeste așteptările clienților, oferind soluții care se integrează perfect în aspectele vizuale și funcționale ale fiecărei clădiri. Pe măsură ce continuă să inoveze și să promoveze valorile care au pus bazele companiei, Metigla rămâne dedicată să ofere excelență în industria panourilor termoizolante.

    Metigla, o afacere de familie prezentă în România din anul 2000

    Metigla este o afacere de familie pornită în urmă cu 40 de ani în Belgia, iar pe piața din România este prezentă din anul 2000. Creșterea organică și continuă a portofoliului de produse și servicii se bazează pe inovație, calitate premium, pasiune și sustenabilitate.

    Portofoliul companiei oferă soluții pentru închideri metalice de cea mai înaltă calitate, pentru proiecte industriale, rezidențiale, dar și pentru fațade şi drenaj al apei pluviale de pe acoperiș. Metigla este prezentă şi în Belgia, Franța, Olanda, Luxemburg și Congo.

    Detalii despre oferta Metigla găsiți pe www.metigla.ro, la telefon +40 784 11 88 11 sau pe paginile de social media ale companiei:

    Facebookhttps://www.facebook.com/Metigla/

    Youtube https://www.youtube.com/@metigla6632

    LinkedInhttps://www.linkedin.com/company/metigla/


    Te-ar mai putea interesa

    Ouăle maronii vor fi înlocuite în magazine de ouăle albe. Fenomenul, explicat de fermieri Agnes Jansen, olandeza care produce legume bio la Sărata: Mă pensionez și caut pe cineva să continue ferma Macerat de coada calului – rețetă. Beneficii

    Ultimele știri

    Fermierii cu subvențiile în conturi înainte de Paște. Lista anunțată de APIA Program APIA de 1 Mai și Paște 2024. Zilele în care se mai fac plăți pentru subvenții Czajkowski, de la A050, cea mai performantă semănătoare pentru strip-till