• ABONARE
  • Contact
  • Publicitate
  • Audiență
  • Rețele sociale
  • Informații
  • Știri
  • Subvenții APIA
  • Vegetal
  • Zootehnie
  • Bursă cereale
  • Agribusiness
  • ARHIVA
  • CĂUTARE
  • Sâmbătă, la Cultivat în România: Totul ce trebuie să știi despre atestarea produselor tradiționale

    agrointeligenta.ro -

    Ediția de sâmbătă (13 decembrie) a emisiunii ”Cultivat în România” va avea ca temă produsele tradiționale atestate în România conform noilor norme, dar și ce avantaje au avut producătorii autohtoni care au obținut recunoaștere pentru produsele lor.

    Invitați în platorul emisiunii îi vom avea pe:

    dr. ing. Viorel Morărescu, director general în Ministerul Agriculturii și Dezvoltării Rurale.

    Delia Baciu, fiica celebrului producător Ion Baciu din Bucovina

    Maria Verdeși, proprietara Zimbria

    Vă invităm să urmăriți o ediție specială a emisiunii ”Cultivat în România” în care producătorii vor afla tot ce trebuie să știe despre atestarea produselor tradiționale, dar și care sunt avantakeșle acestei recunoașteri.

    Sâmbătă, 13 decembrie, de la ora 11.10, pe România TV




    Te-ar mai putea interesa

    Fabrica Luduș a încheiat campania din acest an. Mihaela Neagu: ”De sărbători, fiecare român va mânca ceva dulce făcut cu zahăr românesc” Fermierul care a semnat pentru arenda de 7 tone/ha: ”Nu mă judecați! Această pășune m-a salvat de la faliment” Arenda de 7 tone/ha i-a revoltat pe fermieri. Ion Olteanu: ”N-ai cum! Este împotriva oricărei reguli economice!”

    Ultimele știri

    Porcul crescut tradițional, micul câștig al gospodarilor de Crăciun: ”Am avut șase porci și i-am dat pe toți la 20 lei kilogramul în viu” Alertă meteo de Crăciun. Județele unde se înregistrează ninsori viscolite, strat de zăpadă, polei și ger Mesaje de Crăciun. 40 de urări și felicitări de Sărbători