• ABONARE
  • Contact
  • Publicitate
  • Anunțuri
  • Audiență
  • Rețele sociale
  • Informații
  • Știri
  • Subvenții APIA
  • Vegetal
  • Zootehnie
  • Bursă cereale
  • Agribusiness
  • ARHIVA
  • CĂUTARE
  • Randamente mari și calitate ridicată cu Amalgerol și Amalgerol Essence la rapiță

    Roxana Dobre -

    Amalgerol și Amalgerol Essence reprezintă un standard consacrat în segmentul biostimulatorilor și al produselor de ameliorare a solului și sunt unici în compoziție și acțiune. Aplicarea acestora dă rezultate incredibile în agricultură și aduc culturilor beneficii în 5 direcții importante.

    Aplicarea biostimulatorilor Amalgerol și Amalgerol Essence aduce o serie de beneficii culturilor, în 5 direcții importante, de la un randament mai mare și mai calitativ la reducerea consumul de combustibil pentru prelucrarea solului.

    Citiți și: Randamente mari și calitate înaltă cu Amalgerol și Amalgerol Essence la grâu

    Beneficii în 5 direcții după aplicarea biostimulatorilor Amalgerol și Amalgerol Essence

    Aplicarea biostimulatorilor dă rezultate incredibile în agricultură și vă aduce beneficii în 5 direcții:

    1) Randament mai mare și mai calitativ. Amalgerol și Amalgerol Essence stimulează creșterea rădăcinilor și absorbția nutrienților. Astfel vă garantează producții mai mari și de calitate.
    2) Ajută plantele să depășească diferite tipuri de stres.
    3) Activează viața solului, sporesc activitatea microbiană și micoriza. Micoriza joacă un rol esențial în dezvoltarea sistemelor radiculare mai dense și mai sănătoase.
    4) Reduce consumul de combustibil pentru prelucrarea solului. Îmbunătățiți structura solului și reduceți costurile de combustibil cu până la 3-4 l/ha.
    5) Produse BIO cu certificat pentru agricultura organică (bio).

    Citiți și: De ce nu trebuie să omitem tratamentul de primăvară cu Amalgerol Essence?

    Cum arată rapița tratată cu Amalgerol

    Cum se aplică Amalgerol și Amalgerol Essence la rapiță

    Aplicarea de două ori a Amalgerol și Amalgerol Essence reprezintă nu doar o investiție cu venituri garantate, ci garantează și calitatea înaltă a randamentelor, precum și optimizarea cheltuielilor. Biostimulatorii acționează fiabil și eficace nu doar la grâu, ci și la rapiță.

    Aducem aminte producătorilor agricoli cât este de importantă aplicarea de Amalgerol și Amalgerol Essence în primul tratament al rapiței, primăvara:

    Aplicarea de Amalgerol și Amalgerol Essence asigură randamente mai mari și recoltă de calitate superioară. Ca urmare a tratamentului, plantele dezvoltă un sistem radicular mai dens, devin mai puternice și mai viguroase, au mai multe ramificații, ceea ce asigură un randament mai mare, iar conținutul crescut cu 2-3 % de ulei duce la o calitate mai bună a producției.

    În imaginea de mai jos este prezentată comparația a două câmpuri de rapiță din luna aprilie 2023, care arată elocvent rezultatul aplicării. La plantele tratate observăm o dezvoltare uniformă a plantelor, dens distanțate una lângă alta, cu tulpini mai groase și un aspect vizibil sănătos. Sistemul radicular bine dezvoltat a favorizat absorbția optimă a nutrienților necesari pentru o bună dezvoltare a plantelor. Apoi, frunzele sunt considerabil mai mari, cu o culoare verde uleios și mai multe ramuri laterale.

    Rapiță tratată și netratată cu Amalgerol

    Activează viața solului, sporesc activitatea microbiană și micoriza

    Biostimulanții Amalgerol și Amalgerol Essence sporesc activitatea microbiană din sol și micoriza. Micoriza este o formațiune specifică între hifele anumitor ciuperci și rădăcinile plantelor și îndeplinește numeroase roluri care au ca rezultat utilizarea mai eficientă a substanțelor nutritive și a apei de către plante.

    Agricultura carbonului este una dintre noile tendințe din acest sector, cu două beneficii principale: reducerea emisiilor și o nouă sursă de venit pentru fermieri. Scopul este ca fermele să își reseteze propriile emisii și să absoarbă și să mențină excesul de dioxid de carbon din atmosferă, obținând astfel certificate din care pot câștiga în viitor. Datorită compoziției lor unice, biostimulanții sunt bogați în carbon organic, ceea ce face ca stocarea acestuia în sol să fie mult mai ușoară și mai rapidă. Acest lucru face ca produsele să fie un partener indispensabil pentru fermieri în agricultura carbonului.

    Produse cu certificat pentru agricultura organică (bio)

    Produsele vin cu certificat pentru agricultură organică, fiind biodegradabile, ecologice, organice, nemodificate genetic.

    Reprezentantul de vânzări al producătorului Hechenbichler GmbH, Aleksandar Metodiev, a rezumat beneficiile utilizării celor două produse în următorul videoclip:

    Aplicarea de două ori a Amalgerol și Amalgerol Essence nu este o cheltuială, ci este o investiție sigură pentru un randament mai mare și mai calitativ și funcționează fără a da greș la rapiță.

    Mai multe informații despre beneficiile aplicării la grâu și la orz pot fi găsite în următorul videoclip:

    Materiale anterioare: „RANDAMENTE MARI ȘI CALITATE ÎNALTĂ CU AMALGEROL ȘI AMALGEROL ESSENCE LA GRÂU”
    Materiale care urmează: „RANDAMENTE MARI ȘI CALITATE ÎNALTĂ CU AMALGEROL ȘI AMALGEROL ESSENCE LA FLOAREA-SOARELUI”

    *Materialul este pus la dispoziție de către Reprezentanța comercială a societății Hechenbichler GmbH pentru Bulgaria, România și Moldova

    Contacte

    Reprezentanța comercială a societății Hechenbichler GmbH pentru Bulgaria, România și Moldova

    Reprezentant comercial: Aleksandar Metodiev
    Tel: +359 88 7037017
    Email: a.metodiev@amalgerol.com

    Distribuitori:

    Pentru Amalgerol Essence luați legătură cu:

    KWIZDA AGRO ROMARIA SRL

    Telefon: +40 37.208 97 00
    E-mail: office@kwizda-agro.ro
    www.kwizda-agro.ro

    Pentru Amalgerol luați legătura cu:

    CS Comcereal S.A.

    Telefon: 021. 3125467
    E-mail: comcerealb@yahoo.com

    ECOPLANT SRL.

    Telefon: 0251 480184
    E-mail: office@ecoplant.ro

    Biz Solutions SRL.

    Telefon: 0372 991991
    E-mail: office@biz-solutions.ro


    Te-ar mai putea interesa

    Făinarea la măr. Semnele atacului, combatere Ouăle maronii vor fi înlocuite în magazine de ouăle albe. Fenomenul, explicat de fermieri Fertilizarea castraveților cu îngrășăminte bio – 6 rețete simple

    Ultimele știri

    Fermierii cu subvențiile în conturi înainte de Paște. Lista anunțată de APIA Program APIA de 1 Mai și Paște 2024. Zilele în care se mai fac plăți pentru subvenții Czajkowski, de la A050, cea mai performantă semănătoare pentru strip-till